Hur flyter jag med min karaktär i Apex Legends? – Ballonger och plan

0 Shares

Apex Legends gör det utan tvekan actionspel som har dominerat uppmärksamheten hos ett stort antal användare, tack vare dess många och intressanta karaktärer som kommer att göra ditt äventyr med spelet till ett ögonblick fullt av känslor.

Antagandet är att i den här världen är allt viktigt, du kan lära dig att använda ett vapen med otrolig kraft eller slåss i hand-to-hand-dueller, men eventuell framgång beror på hur mycket du dominerar. din legends färdigheter. Idag ska vi prata om hur du får din karaktär att flyta på vattnet.

Vad är Glide Boost och hur kan du använda det som en konkurrensfördel?

När du bestämmer dig för att ladda ner Apex Legends beror det förmodligen på att du blev charmad av den imponerande grafiken, stridsstrukturen och kraftfulla karaktärsförmågorna. När du börjar utforska ett videospel börjar du din sökning nya knep och färdigheter som låter dig höja stridstekniken och det övergripande spelet.

Apex introducerade nyligen en ny rörelseteknik känd som Super Gliding eller Glide Boosti grund och botten får det din karaktär att stiga och glida när den når extraordinär hastighet och nedstigning, det är inte avgörande för din fördel gentemot andra spelare, även om det kan vara kul att ansöka.

Om du är intresserad av att testa den här tekniken själv, när du väl har startat spelet måste du få din legend att klättra upp på väggen snabbt, minst 513 hastighetsenheter per sekund, nå toppen direkt, du måste trycka på huk- och hoppknapparna samtidigt. På så sätt får du ett kort drag levitation på din figur som avslutas med en varvslide.

Vilka strukturer behöver jag interagera med i min miljö för att planera ordentligt?

I det här spelet har du möjlighet att välja mellan 18 legender och genom att använda Apex Legends “Quips” för att passa din karaktär, kommer du att bli förvånad över att upptäcka att var och en av dem representerades av olika skådespelare för att ge varje röst en speciell touch. Som dessa ger de hundratals små detaljerna i spelet en upplevelse som engagerar dina sinnen.

Medan tusentals användare väntar på att Apex Legends ska flyta som Anthem, är det inte ett alternativ än. Trots det finns det några knep och strategier du kan använda med lite vett för att ligga före dina konkurrenter. Till exempel schema faller från ett fartyg eller en ballongsom aktiverar Fall of Legend-läget.

Att vistas nära en upphöjd yta

Vi är alla intresserade av att få ett Apex Legends-paket, så behärska så många färdigheter som möjligt att: komma närmare slutet av striden blir nu en värdefull resurs. Bland dem kan du planera eller flyga för korta stunder till din karaktär.

I det här fallet innebär det steg för steg som gör att du kan driva dig själv med din karaktär, som vi nämnde tidigare, att t.ex. gå ombord på skeppet och släpp det hur man zoomar ut på kartan. Vid det här laget bör du fortsätta enligt följande:

  • När din karaktär är i luften, närmar sig ett hinder eller en upphöjd yta i närheten, kommer detta att utlösa en vertikal bildanimering.
  • Denna yta kan vara ett berg, träd eller något annat, det är viktigt att inte tappa fart under detta, det vill säga att hålla “W”-tangenten intryckt.
  • Du måste omedelbart fortsätta att höja kameran och aktivera “Fri sikt”, kom ihåg att hålla hastigheten.
  • Håller nu”Free-look ”och hastighet, du kommer att röra dig vertikalt med din karaktär genom att trycka på ‘A’ och ‘D’ tangenterna växelvis, vilket kommer att flytta dig i rätt riktning.
  • Släpp “Casual Appearance” då och då för att justera din syn och öva på denna färdighet så mycket som möjligt.

Hur använder man röda ballonger för att flyta på kartan?

Det finns en andra teknik du kan tillämpa få din karaktär att växa ett tag i spelet, även om det är tillrådligt att känna till din ping i Apex Legends i förväg, kommer detta att se till att du undviker serverkraschar. Nu, för att dra nytta av rörlighetsfunktionen hos röda ballonger och för att resa långa sträckor med liten ansträngning, måste du följa en rad steg.

Titta på himlen medan du bär dem

Sättet du kan flyga din karaktär i Apex Legends, med röda ballonger och en fallskärmsrulleär relativt enkelt, även om du med mer träning kommer att utveckla fler färdigheter. Till en början måste du:

  • Lokalisera i området med ballonger, klättra en av dem där.
  • Titta på himlen omedelbart.
  • Så snart du släpper ballongen, aktivera “Free- Titta ”och framåttangenten för att få spelet att tro att du är intresserad av att gå upp.
  • När du rör dig bort från lekområdet eller ovanpå strukturen aktiveras och driver raketerna dig, vilket gör att du kan röra dig mycket snabbare.
0 Shares