Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur fixar man enkelt Google Play Store-tjänster slutade fungera? (Exempel)

I gruppen av problem som vanligtvis uppstår när man manipulerar en Android-telefon hittar vi programstopp, vilket i det här fallet kommer att förklara hur man enkelt löser Google Play-tjänsterfelet.

Observera att denna procedur är riktigt enkelt och kräver inte många steg för att applikationen ska fungera normalt på ett eller annat sätt.

Om du inte loggar in på Play Butik med ett Google-konto, desto mer är det möjligt att lägga till ett konto i Google Play Butik om felet kvarstår.

Det finns dock många anledningar till varför detta problem är vanligt i det breda samhället av användare av detta operativsystem.

Bland dem finns RAM-sparareprestanda överbelastning samtidigt, inkl. låg minneskapacitet.

Hur kan jag åtgärda detta problem?

Huvudsyftet med denna artikel är att lokalisera anledningen till att ansökan fattade ett beslut rapportera en buggstoppa och stänga automatiskt.

Eftersom inte alla användare orsakas av samma orsak, rekommenderas det att alla följer steg-för-steg-guiden tills de hittar ett sätt att enkelt lösa problemet. Fel i Google Play Butiks tjänster.

Starta om mobiltelefonen

Hur löjligt det än låter, ibland pausar huvudapparna för att de spenderar dagar med telefonen påslagen. Om du startar om din Android-enhet i säkert läge kan problemet lösas.

Detta orsakar exekveringen kraschar på grund av uppgiftsoverhead som ska fungera samtidigt. För att hitta en lösning, tryck och håll ner “strömknappen“I några sekunder, tills alternativet visas”omstart“Och klicka på den.

Uppdatera Google Play Butik till den senaste versionen

Även om detta inte är en av anledningarna till att problem uppstår under programkörning, är det ibland oftast orsaken. På ett sådant sätt att man enkelt löser problemet Fel i Google Play Butiks tjänster Du måste gå in i Play Butik-appen från din mobiltelefon.

Därifrån måste du öppna “meny“Den är placerad på vänster sida av skärmen i form av en ikon med tre streck, där du kommer att leta efter alternativet” inställningar “.

I slutet av konfigurationsalternativen hittar vi ett avsnitt som visar versionsnumret vi har installerat på vår Android. Om en uppdatering är tillgänglig kommer den att visas på skärmen; efter att ha startat nedladdningen kommer felet att sluta och du kan använda appen normalt.

Rensa cache

Det är det faktiskt vanligaste orsaken till att de flesta applikationer stopparsom Google Play Butik inte lyckades bli av med.

För att uppnå detta måste du komma åt “inställningar“Din Android, där du kommer att leta efter alternativ”Appar“. Här kommer du att presenteras med en lista över alla installerade applikationer där du måste söka efter “Google Play-tjänster“Att gå in i den.

Här ser du mängden minne som hittills använts av Play Butik, och framför allt alternativen “tvångsstopp“Y”Rensa cache”Vilket är alternativet vi behöver klicka på.

Vad ska jag göra om inget av dessa alternativ löser mitt problem?

Om stegen ovan inte hjälper dig att enkelt fixa felet i Google Play Butiks tjänster, du kan prova följande:

Fortsätt att eliminera “cachad data”Från Google Play Services och Google Play Butik, alltså avinstallera alla uppdateringar som finns på din Android.

Du hittar det här alternativet genom att trycka på de tre punkterna som hittas när du anger information om applikationsminnet.

Även om det låter lite motsägelsefullt kan felet representeras med fel under installationenså det kan lösa ditt problem.