Hur fixar man CE-36329-3-fel i PS4-firmware utan att radera sparad data? (Exempel)

0 Shares

PS4 har vunnit den hÀr generationens konsollopp som det Det var den som erbjöd de bÀsta spelen och funktionerna (Du kan till och med redigera videor frÄn PS4) Men förutom de bra sakerna fanns det ocksÄ andra dÄliga saker som mÄnga buggar, vilket Àr anledningen till att detta Àr dagens guide sÄ att du kan lÀra dig hur du fixar felet CE-36329-3.

Om vi ​​ska prata om vanliga och störande misslyckanden pĂ„ denna konsol vinner den med titeln, eftersom Detta Ă€r inte bara det vanligaste, utan ocksĂ„ en av de mest irriterande, vilket har gjort att tusentals anvĂ€ndare vĂ€rlden över mĂ„ste radera sin data för att lösa det.

Hur fixar jag CE-36329-3-fel pÄ PS4-programvara?

För att komma rakt pÄ sak, för att fixa CE-36329-3-felet, Àr det inte absolut nödvÀndigt att utföra en fabriksÄterstÀllning eller ÄterstÀllning av din PS4 (Àven om Sony rekommenderar detta pÄ sin webbplats).

Detta misslyckande Àr kÀnt intrÀffar nÀr ett meddelande med ett virus kommer som en del av nÄgra meddelanden som skickas internt i Play (jag introducerade anvÀndare) som har en trojan som pÄverkar kontot som öppnar meddelandet, vilket hindrar dig frÄn att logga in.

SÄ för att eliminera detta irriterande fel utan att radera dina sparade data, mÄste du ta bort det hÀr kontot. UppnÄ det stÀnga alla typer av öppen session med det berörda kontot (koppla bort det frÄn allt).

Skapa sedan en ny anvĂ€ndare eller logga in med den du redan har pĂ„ din PS4, gĂ„ till avsnittet “InstĂ€llningar”, sedan “ÅtkomstinstĂ€llningar” och gĂ„ till alternativet som heter “AnvĂ€ndarhantering”.

Alla anvĂ€ndare av din PS4 kommer att vara i detta grĂ€nssnitt, sĂ„ stanna vid det berörda kontot och klicka pĂ„ “Ta bort anvĂ€ndare”Slutligen, skapa en ny anvĂ€ndare med uppgifterna om kontot du raderade för att Ă„terstĂ€lla det som om det vore nytt.

I ett fjÀrrfall fungerar inte den hÀr lösningen för dig du mÄste vÀlja att bygga om databasen frÄn sÀkert lÀge. Du uppnÄr denna process genom att trycka pÄ strömknappen tills du hör tvÄ pip.

Efter att ha gĂ„tt in i felsĂ€kert lĂ€ge kommer en skĂ€rm upp dĂ€r du ska trycka pĂ„ “Rebuild databas” och det Ă€r allt.

Förebyggande att aldrig ha denna krasch!

Efter att ha lÀst ovanstÄende vet du redan hur du löser CE-36329-3-felet, sÄ nu kommer du att se profylaxen som Sony har lagt ut pÄ sin officiella webbplats och Twitter, sÄ det hÀr felet hÀnder aldrig dig.

Förebyggande görs pĂ„ följande sĂ€tt: ladda först ner PlayStation-appen för Android eller IOS (beroende pĂ„ din mobil) nĂ€r du har den, ange den och gĂ„ till “SekretessinstĂ€llningar”.

Sedan och vĂ€lj dĂ€rifrĂ„n “Personliga uppgifter” och sedan “Meddelanden”Tack vare detta kommer du att vara pĂ„ skĂ€rmen med specifikationerna för mottagna e-postmeddelanden, Ă€ndra behörigheterna dĂ€r angĂ„ende hur meddelanden nĂ„r “Ingen”.

Och vips, pÄ detta sÀtt nÄr det infekterade meddelandet dig inte, sÄ du kommer inte att missa PS4-felet, naturligtvis Àr det en ganska extrem ÄtgÀrd sÄ du behöver inte göra det för alltid, anvÀnd den bara nÀr du har misstankar att nÄgon kanske försöker skada dig.

Med det i Ätanke har du inget kvar att göra eftersom du Àntligen har lÀrt dig att fixa CE-36329-3-felet, men innan du fortsÀtter, som en sista rekommendation du bör undersöka din konsol och dess buggar nÀrmare.

Till exempel kan du lÀra dig hur du Àndrar din PS4-enhet för att fÄ mer minne hÀr, eller sÄ kan du byta till den bÀsta DNS sÄ att du har högre hastighet medan du spelar dina favoritspel och inte lider av LAG.

0 Shares