Hur fixar jag WhatsApp-felet som gör samtal omöjliga?

WhatsApp är en pålitlig meddelandetjänst och används flitigt över hela världen. Med mer än två miljarder användare finns applikationen för både mobiltelefoner och datorer. Den är väl skyddad med end-to-end-kryptering. Men vi vet att ingenting är fritt från fel, och det finns ett WhatsApp-fel som kan vara i vägen för dig. Det här felet är det som gör det omöjligt för dig att ringa. Låt oss nedan se några sätt att identifiera orsaken till problemet och hur man löser det.

I den här artikeln hittar du:

Det går inte att ringa om du är på en annan

Tro det eller ej, för det mesta stöter användare på det här problemet, de är på ett annat samtal utan att veta om det. Så gör en extra kontroll, och innan du går igenom hela den här handledningen, se till att du inte redan har ett samtal som du inte känner till.

Rensa cacheminnet och starta om telefonen

Kanske är WhatsApp-cacheproblemet helt skyldig, så låt oss rensa upp det för att lösa det här problemet. gå till inställningar från din mobiltelefon och leta sedan efter avsnittet Ansökningar. Leta efter WhatsApp i listan över appar, så fort du hittar den trycker du på den. Leta nu efter någon del av Lagring, om alternativet redan visas på din mobiltelefon rensa cache, du kan nu röra vid den.

Efter att ha rensat cachen, starta om telefonen och se om allt fungerar som det ska nu. Om WhatsApp-felet kvarstår, se de andra lösningarna nedan.

städa soporna

I bilden ser vi whatsapp, låt oss se i den här artikeln hur man fixar whatsapp-felet

Du kanske inte vet det, men din mobiltelefon kanske lagrar onödiga filer. Dessa filer genereras kanske av säkerhet, eller av rutin för vissa applikationer. Alla dessa filer kan fylla upp för mycket utrymme på din telefon. Utan att inse det kan din mobiltelefon ha ont om utrymme, och detta påverkar hur vissa applikationer fungerar. Så låt oss se hur man rengör dessa filer.

Leta efter din mobiltelefonhanterare och gör en städning. Om din mobiltelefon av en slump inte har någon finns det en annan metod. Gå till inställningar och leta sedan efter Lagring, i den här delen leta efter ett skriftligt avsnitt onödiga filer och rensa det avsnittet. Om du av en slump inte hittar det, rekommenderas att du rensar cacheminnet för alla applikationer.

Om av en slump inget av ovanstående alternativ fungerade för dig, installera ett rengöringsprogram och det kommer definitivt att hjälpa dig mycket. Efter rengöring, se om WhatsApp-felet kvarstår.

Uppdatera WhatsApp eller din mobil

En av de saker som också kan hjälpa dig att fixa det här felet är att uppdatera din WhatsApp. Vanligtvis när vi inte har den senaste versionen av appen börjar vi se några fel och buggar. Gå sedan till Play Butik och se om du behöver uppdatera din WhatsApp.

Men du kanske upptäcker att problemet inte är med appen, utan med din telefon. Så gå till inställningar från din mobiltelefon och i sektionen Systemet, se om det finns några väntande uppdateringar. När uppdateringen är klar startar du om telefonen. Och se om WhatsApp-felet fortsätter.

Avinstallera och installera igen

På bilden ser vi whatsapp-applikationen

Om du har provat allt finns det ytterligare ett alternativ, avinstallera WhatsApp. Avinstallera sedan appen och installera den igen. Se om det här alternativet kommer att fungera, om inte, finns det några ytterligare alternativ för att fixa detta WhatsApp-fel.

Ytterligare lösningar

  • Aktivera flygplansläge, vänta en minut och inaktivera alternativet.
  • Inaktivera batteribesparing. Detta kan hjälpa dig.
  • tillåta Användning av bakgrundsdata. Gå till WhatsApp-inställningarna och aktivera det här alternativet.
  • Stäng alla appar och lämna bara WhatsApp öppen.

Fixade du WhatsApp-felet?

Vi hoppas att alla metoder vi har sett här hjälpte dig att fixa WhatsApp-felet. Njut nu och ring dina samtal. Lyckades du utföra alla steg? Har du några frågor? Säg i kommentarerna.

Relaterade Artiklar

Back to top button