Hur fixar jag Office-uppdateringsfelet? – Snabbt och enkelt

0 Shares

Microsoft är ett fantastiskt företag som har många användbara tjänster att erbjuda. En av de mest använda är Office-paketet, som ständigt uppdateras. Nu uppstår buggar ibland med dessa uppdateringar. Av denna anledning kommer stegen vi måste följa för att kunna åtgärda dessa fel på vår dator visas nedan.

Varför får jag ett Office-uppdateringsfel?

Det första du bör veta om detta är att det finns flera anledningar till att du kan få ett felmeddelande när du uppdaterar Office. Det kommer dock att sägas nedan två av de vanligasteoch varför det kan orsaka ett fel.

Olika versioner av Office är installerade

Den första anledningen till att du får det här felmeddelandet är att det finns flera versioner av Office. Detta kan verka lite kontraintuitivt, men det är vettigt: olika versioner av Windows betyder olika typer av stöd för var och en, vilket betyder att du behöver olika versioner av Windows. olika typer av uppdateringar för paketet.

Eftersom alla Office-applikationer alltid är anslutna till varandra (antingen genom inloggning eller genom att dela en aktiveringskod) de borde alla få samma uppdatering. Om två av dessa applikationer har olika versioner kan du därför få ett felmeddelande. Visst, det kanske inte är fallet i alla fall, men det är det för det mesta.

Genom icke-Office-applikationer

En annan anledning till att du kan få ett av dessa fel är på grund av program som är helt orelaterade till Office. Till exempel, om paketet innehöll flera produkter, men vi försökte aktivera dem med hjälp av ett externt verktyg, kan detta fel visas. Kanske är det till och med ett vanligt systemfel orsakas av någon specifik tillämpning.

Nu, oavsett vad fallet kan vara, är det här problemet inte så svårt att lösa eftersom det finns ett antal steg för att eliminera detta fel. Den exakta proceduren som ska följas kommer att diskuteras nedan.

Vilka är stegen för att åtgärda Office-uppdateringsfelet?

När du får ett Office-uppdateringsfel finns det flera lösningar du kan följa. De har var sin metod, men var och en är ganska lätt att använda. 4 av dessa alternativ kommer att förklaras nedan, exakt vad man ska göra i varje enskilt fall för att eliminera felet.

Uppdatera till den senaste versionen av Office

Den första metoden du kan använda är att uppdatera till den senaste versionen av Office. Det betyder att vi måste förnya den version av Office som vi har på vår dator. Att kunna göra detta vi måste göra ett köpladda ner och installera den senaste versionen från Microsoft.

För att kunna göra detta behöver du avinstallera kopian vi har på vår dator från kontrollpanelen och sedan gå till Microsofts officiella hemsida. Där måste du klicka på fliken “Office” längst upp, välja den version du vill ha och se planerna och priserna som erbjuds av Microsoft. Efter installationen kommer felet att rättas till.

Nu, även om den här lösningen alltid kommer att fungera, är sanningen att det kräver mycket mer arbete. Därför kommer ett enklare sätt som kan göras från kontrollpanelen att diskuteras nedan.

Gå till kontrollpanelen för att reparera Office

Den andra metoden som du kan använda är att reparera programmet. Eftersom det kan finnas något program som stör dess funktion, kan detta betraktas som ett avvisningsalternativ. För att göra detta är det första du behöver göra att trycka på Windows-tangenten, gå till Inställningar och klicka sedan på “Appar och funktioner”.

Efter att ha gått in i det här avsnittet måste du söka efter Office-programmet i sökfältet som säger “Sök i den här listan”. När du har hittat det klickar du bara på programmet och sedan på “Ändra”. En liten Office-dialogruta visas där vi måste välja “Reparera”.

När reparationsprocessen är klar kan alla program i paketet öppnas normalt. Allt som återstår är att gå till “Arkiv”, sedan “Konto” och slutligen uppdatera verktygen.

Inaktivera icke-Microsoft-tjänster

En tredje metod du kan använda är att tillfälligt inaktivera alla icke-Microsoft-tjänster; På så sätt kan vi se till att inget externt program påverkar uppdateringen. För att göra detta måste du trycka på Windows + R-tangenterna och i den lilla dialogrutan som visas skriv “msconfig” och tryck sedan på Retur.

När du har öppnat ett nytt fönster, gå till fliken “Tjänster” och markera rutan “Göm alla Microsoft-tjänster”. På så sätt väntar vi några sekunder på att alla ska gömma sig, och bara de från externa program kommer att finnas kvar. Du måste avmarkera dem. Klicka på “Apply” och sedan “OK”.

Sedan måste du gå till Office-programmet och uppdatera det. Slutligen måste processen upprepas för att återaktivera icke-Microsoft-tjänsterna, särskilt om de är nödvändiga.

Använd SFC-verktyget

SFC är ett extremt användbart kommando som ansvarar för att ta bort skadade filer och ersätta dem med en kopia som finns i cachen på vår dator. För att använda det måste du trycka på Windows + R, skriv “cmd” och tryck sedan på Enter. I fönstret som öppnas måste vi skriva “sfc / scannow” och trycka på Enter.

På så sätt kommer systemet att ta hand om att reparera misslyckandet med att ta bort uppdateringsfelet. När processen är klar måste vi bara stänga fönstret, gå tillbaka till Office-programmet och om allt går bra kommer det att uppdateras utan problem. Som du kan se är det extremt enkelt att fixa det här felet, vilket är anledningen till att denna handledning rekommenderas starkt.

0 Shares