Hur fixar jag min HouseParty-mikrofon om mina partner inte kan höra mig?

0 Shares

Vi kan trÀffas nu flera applikationer som lÄter oss ansluta och hÄlla kontakten med familj och vÀnner, Àven om de Àr nÄgon annanstans. En av dessa gratisplattformar Àr Houseparty, som har funnits sedan 2016 och erbjuder sina anvÀndare en mÀngd olika alternativ. Bland dem som kan nÀmnas Àr de som anordnar ett evenemang för att samla in pengar online.

Å andra sidan Ă€r det vĂ€rt att nĂ€mna att videosamtal och röstmeddelanden som kan skickas pĂ„ detta sĂ€tt kommer att göras med hjĂ€lp av en mikrofon. DĂ€rför, om det slutar fungera pĂ„ ditt system, Ă€r det viktigt att mĂ€rka det i tid. Tack vare den hĂ€r artikeln kommer vi att lĂ€ra oss om sĂ€tt att fixa hemmikrofonen ifall mina rumskamrater inte hör mig rĂ€tt.

Varför kÀnner inte HouseParty av ljud frÄn mikrofonen?

Det kan finnas flera faktorer som kan leda till att Houseparty-appen inte upptÀcker mikrofonen om den fungerar. Den frÀmsta anledningen Àr att en korrekt nedladdning mÄste göras, vi kan Àven vÀlja ett annat Houseparty-alternativ som Google Hangouts. Om du inte fÄr en lösning pÄ problemet mÄste appen finnas dÀr ladda ner korrekt och frÄn dess officiella webbplats för att undvika framtida systembesvÀr.

PÄ samma sÀtt behöver du inte oroa dig om din mikrofon inte tar upp rÀtt signal till spela upp ljud pÄ högtalare frÄn andra anvÀndare. Detta Àr ett problem som hÀnder ofta. Det finns nÄgra helt enkla knep som kan hjÀlpa dig att avge ljud genom mikrofonen som anvÀnds under Housepartys videosamtal.

Vad ska jag göra för att fixa mitt HouseParty-ljudproblem?

As Houseparty Àr en applikation som tillÄter mÄnga alternativ, bland annat möjligheten att se andras bÀsta vÀnner pÄ Houseparty ifall anvÀndare inte har en begrÀnsad lista för vissa personer. Du kan ocksÄ fixa bild- och ljudproblem. För ljud har vi följande enkla lösningar.

Kontrollera att behörigheterna har beviljats

En av huvudfunktionerna att tÀnka pÄ Àr att kontrollera om du har: aktiverade var och en av behörigheterna i Houseparty-appen. För att kunna anvÀnda applikationen Àr det nödvÀndigt att aktivera ett antal behörigheter som hjÀlper dig att ringa videosamtal utan problem. SÄ det kan hÀnda att mikrofonbehörigheterna inte kommer att vara aktiva.

För att aktivera detta mĂ„ste anvĂ€ndaren gĂ„ till instĂ€llningarna för sin enhet. DĂ€r ska du klicka pĂ„ “Ansökningar” och söka bland alla installerade HouseParty-applikationer. NĂ€r du vĂ€l Ă€r dĂ€r mĂ„ste du gĂ„ till “Hantera applikationen”

  1. Kontrollera vilka behörigheter applikationen har aktiverat, om alternativet “Mikrofon” inte Ă€r aktivt behöver du bara komma Ă„t behörigheterna.
  2. Om det redan var aktivt men fortfarande inte fungerar mÄste du följa steget som nÀmns nedan.

Se till att du har en bra internetuppkoppling

Ett annat alternativ att övervÀga om din mikrofon inte producerar ljud under ett videosamtal Àr din nÀtverksanslutning. Om din enhet Àr lÄngt frÄn nÀtverket, Àr det möjligt att en krasch intrÀffar eftersom signalen fyller en lÄg frekvens. Samma sak hÀnder om den inte fungerar i rÀtt hastighet, det kan finnas tillfÀllen dÄ mikrofonen inte har tillrÀckligt med signal för att skicka ljudet till en annan anvÀndare pÄ ett videosamtal.

Ta bort cache- och HouseParty-data

DÀremot kan det finnas en bugg i applikationen eller sÄ Àr cachen helt full vilket gör att mikrofonalternativen blockeras. För att lösa det, cachad data kan raderas vÀrd i Houseparty-appen.

För Android-enheter rensar du cacheminnet och lĂ€mnar appen sĂ€nkt i nĂ„gra sekunder. Detta kommer att fĂ„ upp en bar med flera alternativ inuti som Ă€r “Information om ansökan“Ange dĂ€r och klicka” rensa cache “bredvid applikationsdata, efter att processen Ă€r klar mĂ„ste enheten startas om. Och vips, du kan Ă„teranvĂ€nda den utan problem.

IPhone-enheter För dessa typer av enheter kan du inte rensa cacheminnet. DÀrför mÄste applikationen installeras om frÄn början, det vill sÀga du kommer att avinstallera den och sedan ladda ner den igen, acceptera och komma Ät var och en av de etablerade behörigheterna.

Om du redan har provat vart och ett av stegen ovan, och du inte heller ser din webbkamera i HouseParty, eller om ingen av de andra viktiga funktionerna fungerar, Àr det bÀst att kontakta supporten. Anledningen till detta Àr för att det kan vara det rapportera ett problem med plattformen pÄ din enhet kan de lösa problemet direkt Ät dig.

SÄ oroa dig inte om dessa krascher intrÀffar. TjÀnstens tekniska support Àr alltid aktiv för att lösa besvÀret som presenteras av Houseparty-anvÀndare eftersom deras huvudsakliga syfte Àr att erbjuda lösningar pÄ varje misslyckande som visas pÄ plattformen.

0 Shares