Hur fixar jag ett Pokémon GO-anslutningsfel eller problem pÄ Nintendo Switch? (Exempel)

0 Shares

Pokémon Go Àr ett spel före sin tideftersom det gav mÄnga innovativa funktioner och verktyg. Men, och Àven om den Àr vÀldigt bra, har den ocksÄ en hel del buggar (t.ex. Fel 11 och 12 för en falsk GPS-joystick), sÄ idag kommer du att se Hur man fixar en bugg eller problem med anslutningen av Pokémon GO pÄ switchen ?

Och samtidigt som att integrera detta spel med den bÀsta Nintendo-konsolen var en av de största glÀdjeÀmnena för fans av Pikachu-serien, har det ocksÄ blivit huvudvÀrk pÄ grund av antalet anslutningsfel. Bra att de har en lösning.

Hur fixar jag ett Pokémon GO-anslutningsfel eller problem pÄ min switch?

GÄr direkt till dagens punkt, det första du behöver veta för att fixa ett Pokémon GO-anslutningsfel eller ett problem pÄ din Switch Àr att det finns olika lösningar pÄ detta problem och de Àr alla vÀldigt lÀtta att göra (mycket korta).

Nummer ett Àr förmodligen det enklaste, men det Àr inte dÀrför du behöver sluta med det, och det Àr allvarligt kontrollera om din bluetooth Àr aktiv pÄ en smart enhet (Android, surfplatta, etc.).

Observera att det hÀr spelets anslutning till Nintendo sker via detta system, sÄ inaktivering av Bluetooth eller inkompatibilitet kan vara orsaken till felet.

Om din bluetooth Àr aktiv och du fortfarande har anslutningsproblem mÄste du gÄ till den andra processen för att fixa kraschen som skulle vara starta om och synkronisera spelet och applikationen.

För att göra detta mÄste du först avinstallera och installera om Pokémon GO-appen frÄn din mobiltelefon efter att du har laddat ner den kontrollera om spelet Àr uppdaterat.

Om sÄ Àr fallet, starta om din mobil, om inte mÄste du uppdatera Pokémon Go till den senaste tillgÀngliga versionen och gÄ till starta om smarttelefonen.

NÀr du Àr klar, gÄ till din konsol och kontrollera att flygplanslÀget Àr avstÀngt (du gör detta frÄn samma hem), synkronisera sedan ditt spel till mobilappen och voila, vilket borde ÄtgÀrda dina anslutningsfel.

Prova en annan enhet!

Med ovanstÄende borde du redan kunna fixa Pokémon GO-anslutningsfelet eller problemet pÄ din Switch, men om det inte var det, sÄ Àr det en sista sak du kan försöka bli av med detta fel, och det skulle vara prova spelet pÄ en annan smart enhet.

Allt du behöver göra för att uppnÄ denna process Àr att prova synkronisera konsolen med en annan smart enhet annat Àn den du anvÀnder regelbundet, om det fungerar för dig betyder det att din enhet eller mobiltelefon har fel sÄ du mÄste kontakta en tekniker för att fÄ det ÄtgÀrdat.

Annars bör du kontakta Nintendo Support frÄn deras officiella hemsida och förklara situationen för dem för att se om de har en tillgÀnglig lösning.

Och voila, du Ă€r klar med dagens guide sĂ„ att du kan berĂ€tta hur du gör ÅtgĂ€rda PokĂ©mon GO-anslutningsfelet eller problemet pĂ„ switchen, sĂ„ att du kan avsluta hĂ€r för att börja tillĂ€mpa nĂ„gon av lösningarna som beskrivs.

Men innan du fortsÀtter, kom ihÄg att detta inte Àr det enda bakslaget som kan presentera dig, sÄ det skadar inte att leta efter artiklar som: Hur loggar jag in pÄ mitt Pokémon Go-konto om jag inte kan komma in? Din information.

0 Shares