Hur fixar jag att Outlook-appen stängs av sig själv på Android? – Orsak och lösning

0 Shares

Outlook, liksom Gmail, har också en mobilapp. Dessa typer av applikationer låter vem som helst se mottagna, skickade och utkast till e-postmeddelanden. Därför, om applikationen plötsligt börjar frysa, är det viktigt åtgärda problemet omedelbart för att kunna använda alla posttjänster igen.

Om Outlook-appen på din mobil började stänga av sig själv måste du vara uppmärksam på den här sammanfattningen för att lära dig hur Lösa problemet. Nedan kommer vi att visa dig varför Outlook-appen fryser av sig själv och även hur du fixar avstängning av endast app.

Varför slutar Outlook bara på Android-mobil?

Outlook kan stängas av sig själv av minst två anledningar. Fel när programmet senast uppdaterades eller om inte av WebView problem. För att du ska veta hur du åtgärdar felet är det viktigt att du vet varför det presenteras på din enhet.

WebView

WebView är en intern Android-applikation som hjälper andra applikationer att synkronisera processer med plattformens officiella webbplats. Om WebView på din telefon börjar gå sönder är det normalt för det Outlook-applikation de börjar också misslyckas. Lika många Outlook-processer ansluter till plattformens internetnätverk.

Observera att så länge som Outlook-applikationsproblemet kvarstår kan du öppna e-post i webbläsaren och ändra den till sin klassiska version. På så sätt blir allt nästan detsamma som när du använder Outlook-mobilappen.

Uppdateringsfel

Om du nyligen laddade ner en Outlook-uppdatering kan problemet vara relaterat till den. Förr, Outlook har misslyckats och samma sak kan hända i nuet. Tills du åtgärdar avstängningsfelet för endast Outlook kan du logga in på Outlook från din webbläsare för att se mottagna e-postmeddelanden.

Vad är det snabbaste sättet att reparera Outlook på en Android-enhet?

Det finns inget fel i applikationen som inte kan lösas. Vissa fel är dock extremt tidskrävande eftersom det exakta problemet är okänt. Men det är därför vi har bestämt oss för att visa dig allt du kan prova och se om problem stäng endast i Outlook är löst.

Avinstallera WebView-uppdateringar

Det första du behöver göra är att gå till din mobiltelefons inställningar, sätta ordet “WebView” i sökningen, hitta applikationen, trycka på den och fortsätt i egenskaperna för att avinstallera var och en av nedladdade uppdateringar. Detta kommer att hindra dig från att använda den äldre versionen av programmet, men det kommer inte att generera fler problem i andra program, som Outlook, till exempel.

Avinstallera programmet och installera om det

Efter att ha provat ovanstående och inte fått de gynnsamma resultaten, måste du gå vidare för att prova avinstallera Outlook-applikationen. För att göra detta, gå till mobilinställningar, lägg ordet “Outlook” i sökmotorn, leta upp applikationen, tryck på den för att se dess detaljer och klicka på “Avinstallera”.

När avinstallationen är klar, gå till Play Butik, hitta Outlook-appen och ladda ner den igen applikationen i den senaste versionen. Detta är ett sätt att lösa problemet.

Rensa cachen och tvinga den att stanna

Innan du försöker avinstallera och installera om Outlook-appen på din enhet måste du prova det rensa cacheminnet från ditt minne eller om inte, låt honom arresteras. När du vill göra detta, gå till mobilinställningar, skriv in “Outlook” i inställningssökaren, leta upp applikationen, tryck på den för att se dess egenskaper och leta efter “Clear Cache” och “Force Stop”.

När du har hittat båda alternativen, klicka först på den som säger “Rensa cache” och sedan som säger “Tvinga stopp”. I båda fallen bör det vara möjligt Lösa problemet ägs av Outlook-applikationen.

Uppdatera Outlook

Om du har en mycket gammal version av Outlook kan du också uppleva ett problem med självavstängning. Det enda sättet att se till att du har det den senaste versionen av applikationen går in i Play Butik. Gå sedan till avsnittet “Mina appar och applikationer” och kontrollera om Outlook har väntande uppdateringar.

Kontrollera om det är ett lagringsproblem

Outlook-applikationen brukar också skapa problem när mobilen är borta gott om förvaringsutrymme. I det här fallet behöver du bara ta bort personliga filer lagrade på din mobil samt avinstallera applikationer som du inte använder så mycket.

Stäng bakgrundsapplikationer

När flera applikationer på en mobiltelefon fungerar tillsammans stör deras processer varandra och orsakar fel. Se till att alla andra applikationer är stängda efter att du har bytt till Outlook. För att veta om det finns bakgrundsapplikationerTryck bara på mobilknappen, som visar öppna applikationer och stänger var och en av dem.

Uppdatera ditt mobila operativsystem

En annan anledning till att Outlook-appen kraschar på en mobiltelefon kan vara: Ditt operativsystem är inaktuellt. Att uppdatera operativsystemet på en mobiltelefon är något av det enklaste som finns. Gå bara till inställningarna på din mobiltelefon, skriv in ordet “Programuppdateringar” i sökmotorn, så ser du om det finns de senaste uppdateringarna.

Formatera din enhet

Om Outlook fortfarande är ett problem efter att ha provat alla ovanstående lösningar måste du formatera om enheten. Om du har en säkerhetskopiera alla dina data, kan du starta proceduren direkt. Men om inte, säkerhetskopiera dina filer och formatera mobiltelefonen.

0 Shares