Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur fixar du Call of Duty Mobile Authorization Error

Lär dig att fixa auktoriseringsfel på Call of Duty Mobile. Nyligen har Activision publicerat Call of Duty Mobile APK för Android-plattform, för att konkurrera med PUBG, Fortnite och andra liknande skjutspel på Android och, naturligtvis, för att också göra en stor inträde i mobil spelverksamhet. Den ursprungliga versionen klassificeras som Beta, för vilken vi har sett många människor klaga på auktoriseringsfel när de startade Call of Duty Mobile. För att fixa det, använd stegen framåt.

Activision har gett oss en trevlig stor datadump om sitt kommande mobilspel. Baserat på smash hit-franchisen Call of Duty (CoD), ska det här nya spelet vara det multiplayer-spel som vi alla känner och älskar med den extra fördelen med mobilspel. Om du inte har spelat videospel de senaste två decennierna är Call of Duty en förstapersonsskytt med en tung lagbaserad komponent. Call of Duty har haft flera stora framgångar – spel som Modern Warfare 2 och Black Ops är klassiker – och de hoppas kunna föra framgången till en mobil plattform. Mobilspelet kommer att innehålla många av samma spellägen, kartor och vapen från hela franchisen, samtidigt som det är en mycket vänligare mobilupplevelse än tidigare iterationer.

Åtgärda auktoriseringsfel, Call of Duty Mobile

Eftersom detta är en betaversion av spelet, var intresserade användare tvungna att registrera sig i Play Store för att få en chans att bli betatestare. Betatestningen lanserades i Indien och har stängts nu. Så, personer som har registrerat sig under Beta-testregistreringen har tillgång.

Fick inte APK?

Åtgärda Call of Duty Mobile Authorization Error

Följ stegen nedan för att åtgärda detta auktoriseringsfel från Call of Duty Mobile

Steg 1 – Först ladda ner och installera valfri VPN från Google Play Store. För vår handledning använder vi Turbo VPN.

Steg 2 – Öppna VPN så omdirigeras du till instrumentpanelen.

Steg 3 – Från listan över servrar, se till att du väljer Indien och anslut till den.

Steg 4 – När VPN har anslutits till servern, öppnar du bara spelet och auktoriseringsfelet kommer att lösas.

Jag hoppas att killar nu kan du enkelt fixa call of duty mobil auktoriseringsfel efter att ha läst den här artikeln. Om du har några frågor angående detta spel kan du gärna kommentera nedan.