Hur får man gratisappar på din Android? Se 5 lägen

0 Shares

Det finns flera appbutiker för Android-systemet. De flesta av dem har också gratisappar precis som det som händer på Google Play. Om du av någon anledning inte kan komma åt Google Play, eller bara vill ha ett alternativ, har vi separerat några butiker med gratisappar.

I den här artikeln hittar du:

Sätt att få gratis appar på Android

Nedan finns några sätt och metoder för att använda betalappar utan kostnad. Låt oss börja.

1. Aptoid

Aptoiden som visas på bilden låter dig använda betalappar gratis

Aptoide är en appbutik som konkurrerar direkt med Play Store. Genom att använda den kan du få tillgång till hundratals gratis och betalda Android-appar. Allt du behöver göra är att gå till Aptoides hemsida, ladda ner filen och installera den på din telefon.

Och var säker, apparna går igenom många säkerhetskontroller och antivirusanalyser. Dessa kontroller visas på appsidorna, så utifrån dem kan du bestämma om du vill ladda ner något eller inte.

2. Blackmart

Blackmart är ett annat alternativ som kan hjälpa dig

Blackmart är en annan appbutik som också erbjuder gratisappar. Du behöver inte skapa ett konto eller betala för någonting. Den har ett enkelt gränssnitt och kan användas av alla.

Precis som Play Butik har du möjlighet att kategorisera apparna. Du kan också skilja mellan betalt och gratis. Detta är bra för dem som vill veta vad de får betalt för. En annan fantastisk funktion är att den här butiken visar dig appar som inte är tillgängliga i ditt land.

Kom ihåg att syftet med artikeln är att du ska testa betalappar och sedan officiellt köpa dem. Så gör inte alternativa medel, eftersom det kan skada dig och din mobiltelefon.

3. AppSales

appsales är ett Play Store-alternativ som kan hjälpa dig med betalappar

AppSales är inte en appbutik som de andra alternativen vi har sett. Det meddelar dig faktiskt när betalappar är gratis i Play Butik. Det här är ett bra verktyg så att du kan få appen helt lagligt och använda den.

Förutom att bli aviserad kan du se en prishistorik på apparna och på så sätt jämföra prisberg-och-dalbanan. Utöver betalda kan du även se appar till stora rabatter. Om rabatten av en slump är för liten för dig kan du lägga till appen på en bevakningslista. Så du kan köpa den när du har ett bra pris.

Sammantaget är det ett bra verktyg för att hålla dig medveten om de senaste rabatterna som Play Butik kan erbjuda.

4. PAGF

Den pagf som också finns i play store kan hjälpa dig med bra priser.

PAGF är ett annat verktygsalternativ som kan hjälpa dig att hitta appar, spel, bakgrundsbilder, ikonpaket, teman och mycket mer. Alla dessa alternativ meddelas dig när de är helt gratis i Play Butik.

Men han har lite olika saker, han uppdaterar alltid sidan med listan över gratisappar under en begränsad tid. Den här listan är hämtad från en blogg och uppdateras dagligen, så den kommer inte att meddela dig lika snabbt som de andra alternativen vi har sett.

Du kan också sortera appar baserat på betyg, nedladdningar och priser. PAGF kategoriserar också allt efter utvalda appar, spel, verktyg och så vidare. Men allt är inte perfekt, gränssnittet är matt och oattraktivt. Men döm inte en bok efter omslaget, testa den och se om den är bra för dig.

5. Google Opinion Rewards

Googles åsikt är det mest annorlunda alternativet som kan hjälpa dig med rabatter

Google Opinion Rewards är det mest annorlunda alternativet vi har sett. Det erbjuder kontanter i form av ett saldo efter att du har svarat på några enkäter. Värdet kommer alltid att variera beroende på undersökningstyp och frågor.

Google kommer automatiskt att meddela dig när en sökning är tillgänglig. När du har svarat kan du lösa in betalda spel och appar från Play Butik. Det är sant att det kan verka som en långsam och tidskrävande process, men ha tålamod och håll det installerat på din mobiltelefon.

Efter ett tag och flera undersökningar kommer du att se att du har tillräckligt med kredit för att köpa vilken app och spel du vill.

Några punkter att tänka på

I den här artikeln såg vi några appar som du behöver för att installera APK, i dessa processer är det viktigt att göra några saker. För att installationen ska fungera korrekt är det nödvändigt att aktivera Tillstånd för tredjepartsapplikationer. För att göra detta måste du gå till inställningar från din mobiltelefon och sök efter det här alternativet.

Vi har en handledning som förklarar steg för steg hur du installerar appar manuellt på din Android.

När den är aktiverad kommer du att kunna installera dina APK-filer. Om några av dessa filer inte fungerar korrekt, leta efter andra versioner att installera. Och om juridiska frågor, var säker. Att ladda ner appar som är officiellt tillgängliga och som erbjuder rabatter eller meddela dig gratis är helt lagligt. Det som skulle vara fel är att använda spruckna eller modifierade APK-filer, detta rekommenderas inte.

Dessutom utgör applikationer som har knäckts och modifierats stora risker för din säkerhet. De kan innehålla virus och skadlig programvara. Men om de inte har något av det kan de också kapa din data, så var mycket försiktig. Att använda betalappar gratis är bra, men risken kanske inte är värt priset.

avslutande

Så det här var några enkla sätt att ladda ner och använda gratisappar på din Android. De bästa alternativen vi har sett är de som meddelar dig om rabatter och gratisappar. För genom att göra detta riskerar du inte att använda appar från okända källor. Lyckades du använda alla verktyg vi såg här? Säg i kommentarerna.

0 Shares