Hur fĂ„r man ett gratis Tumblr-konto pĂ„ spanska? – Steg för steg guide [Ejemplo]

0 Shares

Tumblr Ă€r ett av de bĂ€sta verktygen för att skapa innehĂ„ll. Även om sociala nĂ€tverk har blivit oumbĂ€rliga i vĂ„rt dagliga liv, finns det andra verktyg som lĂ„ter oss dela med andra anvĂ€ndare. Tumblr anvĂ€nds för att dela innehĂ„ll med andra anvĂ€ndare och du kan skapa ett konto gratis.

Vad Àr Tumblr?

Tumnblr Àr vÀlkÀnt mikrobloggplattform dÀr du kan dela olika typer av innehÄll med andra anvÀndare, sÄsom foton, ljud, video, text, citat och lÀnkar. Den erbjuder attraktiv design och om du behöver jÀmföra dem med sociala nÀtverk, gillar som facebookoch du kan dela innehÄll frÄn andra anvÀndare, till exempel retweet pÄ Twitter.

Den kan anvÀndas pÄ PC via webblÀsare, och för Android- och iOS-anvÀndare finns det appar som kan vara det ladda ner i valfri appbutik. Den har för nÀrvarande över 474 miljoner anvÀndarkonton.

Skapa ett Tumblr-konto

Tummblr-konto kan skapas frÄn en webblÀsare eller mobilapplikation. Proceduren och grÀnssnittet för att skapa ett konto Àr desamma. Om du gör detta frÄn din webblÀsare Àr allt du behöver göra att gÄ till den officiella Tumblr-webbplatsen.

Börja skapa ditt konto

Det finns tvÄ knappar pÄ startsidan. För att skapa ett konto, tryck blÄ knapp «Start», Det Àr hÀr registreringsprocessen börjar. Det finns en sökmotor pÄ hemsidan för Tumblr-versionen av webbplatsen som lÄter dig söka efter innehÄll inom plattformen. Du kan kontrollera innehÄllet, men du kan inte interagera som anvÀndare.

Ange din Ă„tkomstdata

Det finns nya Àndringar i Tumblr och sÄ fort du trycker pÄ Start-knappen omdirigerar den dig till en sida för att varna anvÀndare att Àr nu en del av Automatic. De ber anvÀndarna om tillÄtelse att lÀgga till nya cookies pÄ din enhet.

Efter att ha klarat denna nya validering mÄste du ange Ätkomstdata för det nya kontot. Ange din e-postadress, lösenord och anvÀndarnamn.

Lösenordet mÄste vara robust och en indikator visas bredvid textrutan dÀr lösenordet placerades för att indikera om lösenordet Àr starkt eller inte. Fil anvÀndarnamn mÄste vara unikt pÄ plattformen.

Om anvÀndarnamnet inte Àr tillgÀngligt nÀr du anger det fÄr du ett felmeddelande. Dessutom finns ett textfÀlt med smeknamnsförslags för ditt anvÀndarkonto som Àr tillgÀngliga.

LĂ€gg till din Ă„lder

Efter att ha bekrÀftat de angivna uppgifterna, gÄ till nÀsta sida dÀr du behöver ange din Älder. Verifiera sedan med captcha för att bekrÀfta att du Àr mÀnniska och redan har ditt Tumblr-konto.

VÀlj 5 Àmnen som intresserar dig

PÄ den första sidan av plattformen som dyker upp finns flera kategorier med olika teman. VÀlj minst 5 kategorier eller underkategorier med Àmnen som intresserar dig sÄ att du kan fÄ personligt innehÄll.

Det Àr valfritt, det vill sÀga du kan hoppa över detta steg om du inte vill. NÀr du Àr klar med att vÀlja en kategori, tryck pÄ knappen NÀsta som finns i det övre högra hörnet pÄ sidan.

verifiera din epost

Kolla din inkorg för att ta reda pÄ var din första Tumblr-e-post ska ta vÀgen. Verifiera din e-postadress genom att klicka pÄ den knapp Det Àr min!

Logga in frÄn Android- eller iOS-enheter

Att anvÀnda applikationen frÄn en mobiltelefon Àr Ànnu enklare Àn att logga in pÄ webbversionen. Efter att ha laddat ner och installerat applikationen frÄn App Store, öppna applikationen och vÀlj knappen Logga in.

Ange din e-postadress och tryck pÄ knappen FortsÀtt. Du har tvÄ alternativ ange din Ätkomstkod eller be mig skicka en lÀnk till din e-postadress e-post för att ange ditt konto.

0 Shares