Hur får man ett gratis Tumblr-konto på spanska? – Steg för steg guide [Ejemplo]

Tumblr är ett av de bästa verktygen för att skapa innehåll. Även om sociala nätverk har blivit oumbärliga i vårt dagliga liv, finns det andra verktyg som låter oss dela med andra användare. Tumblr används för att dela innehåll med andra användare och du kan skapa ett konto gratis.

Vad är Tumblr?

Tumnblr är välkänt mikrobloggplattform där du kan dela olika typer av innehåll med andra användare, såsom foton, ljud, video, text, citat och länkar. Den erbjuder attraktiv design och om du behöver jämföra dem med sociala nätverk, gillar som facebookoch du kan dela innehåll från andra användare, till exempel retweet på Twitter.

Den kan användas på PC via webbläsare, och för Android- och iOS-användare finns det appar som kan vara det ladda ner i valfri appbutik. Den har för närvarande över 474 miljoner användarkonton.

Skapa ett Tumblr-konto

Tummblr-konto kan skapas från en webbläsare eller mobilapplikation. Proceduren och gränssnittet för att skapa ett konto är desamma. Om du gör detta från din webbläsare är allt du behöver göra att gå till den officiella Tumblr-webbplatsen.

Börja skapa ditt konto

Det finns två knappar på startsidan. För att skapa ett konto, tryck blå knapp «Start», Det är här registreringsprocessen börjar. Det finns en sökmotor på hemsidan för Tumblr-versionen av webbplatsen som låter dig söka efter innehåll inom plattformen. Du kan kontrollera innehållet, men du kan inte interagera som användare.

Ange din åtkomstdata

Det finns nya ändringar i Tumblr och så fort du trycker på Start-knappen omdirigerar den dig till en sida för att varna användare att är nu en del av Automatic. De ber användarna om tillåtelse att lägga till nya cookies på din enhet.

Efter att ha klarat denna nya validering måste du ange åtkomstdata för det nya kontot. Ange din e-postadress, lösenord och användarnamn.

Lösenordet måste vara robust och en indikator visas bredvid textrutan där lösenordet placerades för att indikera om lösenordet är starkt eller inte. Fil användarnamn måste vara unikt på plattformen.

Om användarnamnet inte är tillgängligt när du anger det får du ett felmeddelande. Dessutom finns ett textfält med smeknamnsförslags för ditt användarkonto som är tillgängliga.

Lägg till din ålder

Efter att ha bekräftat de angivna uppgifterna, gå till nästa sida där du behöver ange din ålder. Verifiera sedan med captcha för att bekräfta att du är människa och redan har ditt Tumblr-konto.

Välj 5 ämnen som intresserar dig

På den första sidan av plattformen som dyker upp finns flera kategorier med olika teman. Välj minst 5 kategorier eller underkategorier med ämnen som intresserar dig så att du kan få personligt innehåll.

Det är valfritt, det vill säga du kan hoppa över detta steg om du inte vill. När du är klar med att välja en kategori, tryck på knappen Nästa som finns i det övre högra hörnet på sidan.

verifiera din epost

Kolla din inkorg för att ta reda på var din första Tumblr-e-post ska ta vägen. Verifiera din e-postadress genom att klicka på den knapp Det är min!

Logga in från Android- eller iOS-enheter

Att använda applikationen från en mobiltelefon är ännu enklare än att logga in på webbversionen. Efter att ha laddat ner och installerat applikationen från App Store, öppna applikationen och välj knappen Logga in.

Ange din e-postadress och tryck på knappen Fortsätt. Du har två alternativ ange din åtkomstkod eller be mig skicka en länk till din e-postadress e-post för att ange ditt konto.

Relaterade Artiklar

Back to top button