Hur får man enkelt gratis skinn för Counter Strike? (Exempel)

0 Shares

Counter Strike är en av de bästa FPS någonsin. Därför, när dess nya version kallad Global Offensive kom ut, hoppade alla av lycka (eftersom de visste att det skulle vara den bästa Counter Strike). På så sätt implementerar jag en hel del nya saker som inte har setts och av den anledningen kommer ett svar att ges idag Hur kan jag få gratis skinn för Motattack?

Att veta allt som finns att veta om detta videospel är viktigt för att bli en högkvalitativ spelare. Eftersom Counter är farfar till de flesta spel i den här genren Första skyttensom inspiration för de hundratals titlar som följde men som aldrig varit så synliga för generationer. För att göra detta och mycket mer måste du ladda ner och installera Counter Strike Global Offensive och läsa den här handledningen.

Hur kan jag få gratis skinn för Counter Strike?

Det första du bör veta är alla dessa metoder är helt lagligaoch varken kommer att radera eller låsa ditt konto, så du behöver inte oroa dig för framtida problem.

För det andra, det finns många sätt att få ett gratis skin, kanske är dessa skins inte de bästa i spelet, men de kommer att lägga till en annan stil till dina vapen, vilket gör att du kan sticka ut från mängden.

Nummer ett av knep för att få hudfri att platta ut. Tja, det är inte så mycket ett fusk utan en spelmekaniker. Men nybörjare och de som precis kommer in bör veta att varje gång du höjer din nivå, ger de dig vilken hud som helst.

Dessa är vanligtvis de sämsta i butiken, men du får de högt värderade ibland så att du alltid kan be när du ska gå upp på övervåningen.

Öppna lådor

Detta är en annan spelmekaniker som genom att spela spelet får du en Loot Chest eller en låda som tar med olika föremål. Chanserna att få något bra är väldigt låga, men det finns alltid den som har tur. Det enklaste sättet att få bra skinn med den här metoden är att spela mycket för att få många boxar.

Bläddra bland officiella spelturneringar

Det är ett trick som knappast någon känner till, nämligen om du tittar på de officiella Counter Strike-turneringarna som arrangeras av Twitch kommer de att ge dig en prisbox som kan innehålla några väldigt bra skins (det beror på kategorin och turneringens allvar).

Allt du behöver göra är att skapa ett Twitch-konto om du inte har ett, sedan synkronisera det med Steam-kontot där du har spelet, så varje gång du ser liveshowen får du rätt box. Det borde lösa frågan vid det här laget Hur kan jag få gratis skinn för Counter Strike?men det finns fortfarande knep.

Besöker Steam-gemenskapen

En annan metod som svarar på denna fråga Hur kan jag få gratis skinn för Counter Strike? Detta är genom att besöka Steam-communityt eftersom det finns publicerade sätt att tjäna värdefulla poäng som gör att du kan få bättre skinn.

Dessa metoder är olika, men alla lika enkla, fyll bara i några undersökningar, ladda ner en specifik applikation, bjud in en vän. Genom att följa någon tjänar du redan lagliga poäng.

Gå med i servern som är nere

Kanske är detta en av de enklaste metoderna och samma sak Rättslig än andra behöver du bara hitta en server som tydligen är nere, men faktiskt om du kan komma in i den. I de flesta av dem kommer du att tjäna minst en poäng för varje minut du spenderar där, så du behöver inte ens slåss.

Om du väntar ett tag kommer du att tjäna några bra poäng som tar dig närmare att köpa skinn, upprepa bara processen flera gånger tills du når ditt mål.

Och det är svaret på frågan Hur kan jag få gratis skinn för Counter Strike? nu behöver du bara spela och tillämpa dessa trick för att snart bli den kraftfullaste i ditt område. Och om du blir uttråkad av den här titeln, kan du leta efter andra spel som Counter Strike?

0 Shares