Hur får jag reda på eller ta reda på om mina grannar stjäl min el eller om någon är ansluten till min mätare?

0 Shares

Elräkningen fångar alltid vår uppmärksamhet. Och ännu mer om vi är den typen av person som sammanställer sin lista över utgifter för familjens budget. Okej dess kostnad är alltid ganska hög.

Så mycket som vi försöker vara energisparande människor, vår elräkning visar oss hur långt vi är från verkligheten.

Det är av denna anledning många människor letar efter andra för att betala för sin konsumtion genom att ansluta till annan mätare, oavsett bestämmelserna om elanvändning. Den här personens konsumtion kommer alltså att öka kraftigt och när den första räkningen dyker upp kan det väcka misstankar.

Oavsett om du är sparsam eller inte, gillar ingen att bli stulen från dig. Det är därför vi ska berätta här Hur man tar reda på eller tar reda på om mina grannar stjäl min el eller el.

Varför stiger mina elräkningar?

Jo, vår rutin att byta eller använda nya elektriska apparater gör det huvudskälen till denna höjning av propositionen Elektrisk energi. Medan de flesta kanske tror att de stjäl din el. I många av dessa fall är det bara situationer där elförbrukningen är ganska hög.

Därför bör vi inte välja det förstnämnda och skylla på grannarna. Först måste vi tänka efter möjliga förändringar som har påverkat vår konsumtion. Till exempel på sommaren är luftkonditioneringen en stor bidragande orsak till ökningen av alla spanjorers elräkningar.

Hur vet jag eller tar reda på om mina grannar stjäl min el eller el?

D√• kommer r√§kningarna fr√•n ingenstans att b√∂rja skjuta i h√∂jden eftersom elpriserna f√∂rblir desamma och f√∂rbrukningen f√∂rblir konstant. Tja, det vanligaste √§r fr√•gan √Ąr det n√•gon som √§r beroende av min revisor?. Svaret p√• denna fr√•ga √§r inte sv√•rt att hitta.

Kom dock ih√•g att om du kommer att manipulera alla kablarf√∂r att arbeta med elektriska faror m√•ste s√§kerhets√•tg√§rder iakttas. √Ąven om sanningen √§r, kommer vi inte att pilla f√∂r mycket med ditt hems elsystem.

Tja, vi har tre metoder ta reda på om dina grannar stjäl din elså du kan prova alla tre för en bättre garanti.

Motljus

Denna metod är den enklaste att utföra. Det första du bör göra är att gå till växellådan i ditt hem och lägga undan alla. På så sätt minskar vi elförbrukningen i vårt hem. Då måste vi kontrollera elförbrukningsmätaren.

Vid digitalt, rött ljus Den kommer att berätta om någon är ansluten till vår mätare. Tja, om det fortfarande blinkar betyder det att någon stjäl elektricitet. Å andra sidan, om lampan förblir tänd utan avbrott, finns det ingen ytterligare energiförbrukning.

Omedelbar energiförbrukning

Detta alternativ är mycket effektivare och ger bättre resultat. Som i föregående steg, vi måste stänga av alla strömbrytare utanför lådan. Sedan måste vi hitta alternativet för omedelbar förbrukning i vår mätare. Detta kommer att indikera mängden el som förbrukas i vårt hem.

Om detta momentana slitage orsakar 0. Det finns alltså ingen som kan stjäla vår el eller bli beroende av vår revisor.

Mät din förbrukning enligt ett snävt schema

Om du tror att din granne stjäl el kan du använda den här metoden för att bli av med din grannes tvivel. Tja, det här alternativet är i princip den tidigare metoden, men med en skillnad du måste använda den när din granne är hemma och använda elektriska apparater.

Jo, den består av stängde av elen i huset ett tag minst en timme. Från det ögonblick som strömmen stängs av, kontrollera den totala förbrukningen som anges på mätaren. Efter ett tag kommer du att kontrollera detta nummer igen, om det har ökat kommer de att stjäla din el.

Kontrollera ledningarna

Som en sista utväg, att vara den mest skonsamma du borde kolla efter trassel i kablarna som kommer ut från en strömbrytare i ditt hem. Du måste följa kretsen och kontrollera ledningarna väl. Detta är förmodligen det mest effektiva sättet att ta reda på om dina grannar stjäl el.

0 Shares