Hur får jag New World Screenshots för att låsa upp skin-sändningar?

New World är ett spel utvecklat av Amazon Game Studios och nyligen släppt. Vilket är väldigt populärt bland MMO-spelare.

Därför vill vi ge dig all information du behöver veta Hur man får New World “Screenshots” för att låsa upp skal genom att titta på sändningarMissa det inte!

Vilken streamer kan jag få New World-belöningar med?

På Twitch kan du dock se vilken streamer som helst som har drops aktiverat på sitt konto den mest sedda av alla är Fextralife; Du kan också se kanalerna: Revenant, Shroud, Asmongold, ProfessorBroman och StreamerHouse, för att nämna några av kontona som ger dig drops.

Det är alltid bra att se en streamer kommunicera viktig information om spelet, det är som att ha en grundläggande guide och bra tips och samtidigt njuta av en bra sändning.

Vilka belöningar kan jag tjäna genom att titta på Twitch-strömmar?

Belöningarna du får för att se dina Twich-sändningar varierar, Vet vilket vapen som är det bästa i spelet för att få ut det mesta av dina möjligheter.

Du bör också veta vad rangen är i spelet så att du vet hur du kan utvecklas, hur dessa belöningar hjälper dig och därför bli en bättre spelare genom att fullt ut veta värdet av dina droppar. Sedan minns vi vad dessa utmärkelser är.

Sköldar

Det här är de första föremålen på upplåsningslistan, du kan vinna litet eller stort beroende på uppdrag.

Yxa och spjut

S- och A-rankade vapen är fantastiska yxan är perfekt för närstridi kombination med ett spjut, kan göra mycket kraftfulla debuffs.

Rapier och pilbåge

Det är en perfekt kombination, bågen låter dig attackera på avstånd, medan griparen ökar blödningseffekten.

Svärd och sköld

De är helt grundläggande element i alla slags slagsmål, Dessutom kan de kombineras med andra element som förbättrar spelarens försvar.

Ishandske och musköt

En musköt måste vara reserverad för speciella ögonblick på grund av dess kraft vid attack, och Ice Gauntlet ger regenerering utöver mana-regenerering.

Käppar (läkning och eld)

Vapen grundläggande för deras gåvor av helande, Det är viktigt om du är i ett team att ha en healer och den andra är på grund av distans DPS-kit han erbjuder.

Krigsyxa och krigshammare

Krigshammaren erbjuder tankningsfärdigheter, ger stor skada, och yxan har publikkontroll som skadar flera fiender samtidigt.

Hur kan du länka ditt New World-konto till ditt Twitch-konto?

När du kommer ihåg ditt Twitch-konto för att behålla din status online, nu måste du länka det till ditt Steam-konto, det är väldigt enkelt; på webbplatsen för den nya världen hitta ett avsnitt som heter “Twitch Drops i Nowy Świat”.

Logga in på Twitch, kom ihåg att det måste vara samma konto som du använder för att se New World-strömmen; länka sedan ditt Steam-konto, det är helt säkert så oroa dig inte.

Slutligen väljer du ett alternativ “Aktivera Twitch-skärmdumpar i den nya världen”, och du kommer att kunna se utvecklingen av dina dumpningar.

Var kan du se dina framsteg när du tittar på Twitch?

Medan du är på Twitch-plattformen medan du tittar på sändningen, kan du kontrollera förloppet för din skärmdump; Klicka bara på din profilbild så visas en procentandel av framstegen under “Skärmdumpar”.

När den når 100 % kommer ett meddelande att visa dig att du kan lämna in ett kravefter det kommer det att visas i ditt lager som du kan se när som helst.

Tills när kan du få dessa belöningar genom att titta på Twitch-strömmar?

De publicerar uppdrag som är tillgängliga för Twitch Drops på webbplatsen, och det finns även datum då du behöver samla timmar av sedda sändningar.

Endast två har publicerats på den officiella webbplatsen: Verdant Trapper-uppdraget, som inte längre är tillgängligt, och Du kommer också att få ett Creeper Weapon Skin Pack; I det här uppdraget måste du titta på 10 timmar av streamen för att komma åt skärmdumparna, som kommer att vara aktiva från 29 september till 12 oktober 2021.

Relaterade Artiklar

Back to top button