Hur får jag Glovo att skicka mig gratis mat – inga fraktkostnader (exempel)

0 Shares

Glovo är en applikation för Android och iPhone mobiltelefoner. Vad betyder Glovo och varför skrivs det med ett V?; Vi vet inte, men sanningen är att det gör det köpa, ta emot och skicka produkter beställningar till den adress som anges av Glover-företaget. Du kan till och med be Glovo om gratis matleverans.

Inköp och leveranser av produkter sker också på apotek, stormarknader, restauranger, blommor, böcker och till och med expressförsändelser dokument och allt som du har väntande och inte kan göra; på grund av tidsbrist eller på grund av andra omständigheter.

Om du behöver ett annat alternativ kan du skriva “Vad som helst” och efter att ha begärt produkten ser du: vilken kurir eller Glover som kommer att leverera beställningen och hur lång tid tar det att komma fram; det är via GPS.

Denna app utvecklades i Spanien och fungerar som “Multiple Delivery on Demand”. Det verkar för närvarande i över 26 länder, vilket gör livet lättare för användare runt om i världen; app den laddas ner gratisoch den är baserad på delningsekonomin.

Vad är Glover?

De är oberoende budbärare som de är anslutna till Glovo Genom vår plattform har de sin egen mobiltelefon, fordon, cykel eller motorcykel och självklart tid.

Handskar väljer att frivilligt delta i den delade ekonomin som företaget erbjuder; Tanken är att hjälpa samhället att snabbt lösa de situationer som uppstår dagligen genom billiga och tillgängliga för användarna.

När betalar vi för Glovo?

Betalning sker via appen och när Glover har tillhandahållit och signerat dig debiteras du för frakt och köp av varan, så länge båda är gjorda.

Vanligtvis Leveranskostnaden är 4,90 €, och detta läggs, som redan nämnts, till produkten som har köpts; Nu, om leverans eller hämtning sker på mer än en adress, kommer 3,60 € att höjas för varje ytterligare plats.

Hur kommer du i kontakt med Glovo?

Du kan göra det på https://glovoapp.com/en/support för att kontakta kundsupport, men du har även följande alternativ på sociala nätverk som:

Vad är beställningsschemat hos Glovo?

Tider för insamling av meddelanden är implementerade 365 dagar om åretinklusive helgdagar, i fallet Madrid och Barcelona, ​​kan beställningen göras när som helst; men i Zaragoza, Málaga och Valencia är det från 9:00 till 23:00.

Hur kan jag be Glovo att skicka mig gratis mat? – Inga fraktkostnader

Om du läser det här inlägget så antar vi att du redan vet vad Glovo-appen är, och du vet också mycket väl hur du beställer mat hem på Glovo via appen. Anledningen till att vi inte kommer att sluta för att klargöra dessa punkter.

För detta 2020 finns det vissa Glovo kampanjkoder. Naturligtvis måste du för detta få kampanjrabattkoder och aktuella Glovo-erbjudanden; Att få dem kommer att ge fördelar, eftersom hemleveranser i många fall är gratis, som för närvarande är aktiva fram till den 31 juli.

Det finns också avtal mellan Glovo och McDonald’s, skicka den meny du gillar bäst, gratis; Det fungerar till 31 augusti i år.

Ett annat sätt att ta emot matförsändelser utan att betala just nu är genom registrering Glovo Prime och betala € 7,99 per månad, inklusive både gratis och obegränsade leveranser; erbjuder även kampanjer och rabatter.

Du måste ta hänsyn till att även om den här tjänsten fungerar i hela Spanien, så varierar Prime-faciliteter beroende på adress; du har ett abonnemang varje månad tills du bestämmer dig för att säga upp det.

Sammantaget kan vi se fördelen med att ha en så intressant och pålitlig tjänst som Glovo; speciellt i de stunderna av stort arbete eller när du av någon anledning inte vill laga mat. Nästa det är väldigt lätt att använda och billigt.

0 Shares