Hur får jag en hacka och använder den i Silk Touch i Minecraft? – Pico silk touch (exempel)

Minecraft anses vara ett av de mest mångsidiga spelen sedan lanseringen. Detta beror inte bara på att det har olika sätt att spela (och det faktum att du kan få det i flera versioner på sin webbplats), utan också på grund av det breda utbudet av verktyg och alternativ för att underlätta spelet, bland vilka det sticker ut ta och sätt på ett sidenvisir eller “Pico’s Touch of Silk”.

Förbättringar av att skaffa och bära en sidenhacka i Minecraft

De nya Minecraft-uppdateringarna gynnade olika aspekter av spelet. En touch av siden kan nu appliceras på vilket föremål som helst eller “Enhet“Inga större komplikationer (naturligtvis måste du uppdatera Minecraft till den senaste versionen på spanska för detta).

Denna effekt gör att alla typer av block som erhållits vid tiden för slipning eller utgrävning kan hållas intakta. Detta innebär att det låter dig komma åt blocken i deras ursprungliga form, och inte materialet eller föremålet som kom från dem (det viktigaste är att du kan reparera hackan eller verktyget när som helst utan att förlora förtrollningen).

Om du å andra sidan har en hacka som är under en annan besvärjelse som heter “förmögenhet”, Du kommer att avsevärt öka dina möjligheter att anskaffa bättre mängder materialenheter från detta block eller helt enkelt lagra det utan att ta upp för mycket lagerutrymme.

På samma sätt, ta och utrusta en sidenhacka i spelet det är fördelaktigt för att komma åt visst material som är exklusiva för besvärjelsen, så vi kan dra slutsatsen att detta är en av de mest efterfrågade effekterna som Minecraft erbjuder.

Visir matchande siden

Nu måste du komma ihåg att allt inte är rosa. Att uppnå en silkeslen touch baseras på en procentandel av sannolikheten enligt aspekter som nivå och material av ett förtrollat ​​verktyg.

Förhoppningsvis kan en besvärjelse låsas upp genom att söka och hitta en specifik bok som innehåller den. Den här boken kommer att ligga kvar i kistan tills du öppnar den och i allmänhet upptäcker den i en viss del av spelet. Att få tag på dessa artefakter är ganska knepigt, så som ett tips innan du släpper dem, lär dig först hur du använder förtrollade böcker i Minecraft.

Å andra sidan kan denna effekt uppnås med hjälp av ett förtrollningsbord; det är dock inte så enkelt. Du måste sätta ihop bordet och omge det med många bokhyllor, eftersom detta ökar sannolikheten att träffa målet (du måste leta efter en guide för att göra trollformstabellen). Böcker”låna”Värdefull information som positivt bidrar till den slumpmässiga processen.

Utöver det ovan nämnda, för att dubbla mer måste du vara mellan 25 och 30 nivåer chanser att belönas med en besvärjelse, annars blir antalet försök på trollformstabellen större och tråkiga.

När det gäller materialet som verktyget är tillverkat av, rekommenderas det att ha en stenhacka i ditt lager. Som man kan förvänta sig, med andra typer av material, finns det spikar som hindrar eller fördröjer processen, vilket påverkar sannolikheten för framgång.

Hur använder man ett sidenvisir på rätt sätt?

När du väl är bärare av den vinnande poängen i rysk roulette, vilket innebär att du väljer en besvärjelse på silke, kan du använda den på vilket verktyg som helst, i det här fallet en hacka.

Minns beröringen av siden låter dig extrahera vissa typer av block intaktautan att dela upp den i mindre enheter. Med en perfekt förståelse för denna punkt är resten bara upp till dig och hur mycket du vill hugga eller gräva för att komma vidare i Minecraft.

Ett exempel på att ta på och bära ett sidenspett är när man maler diamantmalm, utgångspunkten är att få den utan att förstöra den.

Detsamma gäller isbitar eller glas, perfekt för dekorativa ändamål. Eller med gräsblocken blir det allt istället för smuts. Kan du se det Hetero! Det är en fråga om tålamod och att veta vad det är till för och hur bekvämt det är för dig!Ett huvud!

Relaterade Artiklar

Back to top button