Hur får jag återbetalning från köp av Google Play Store

0 Shares

Användare som vill få återbetalning från Google Play Store kan använda den här detaljerade guiden. Ibland är det inte alltid en bra upplevelse att köpa appar eller andra media från Google Play Store. Antingen är appen inte vad den påstod sig vara eller syftet du köpte den för finns inte längre. I vilket fall som helst, om du vill ha en återbetalning kan du använda följande instruktioner. Med den här guiden lär du dig hur du returnerar betalda appar, spel eller media som köpts via Play Store. Processen för återbetalning kan variera något beroende på vilken typ av köp som gjordes. I teorin täcks betalda varor i allmänhet av några grundläggande principer: om de är felaktiga eller inte är vad som beskrivs, bör du få reparation, ersättning eller återbetalning.

Användarna som bor i Europa utsätts för olika regler för vissa inköp, som om du köper digitalt innehåll som artiklar i appar, appar, spel, musik eller filmer på Google Play, avstår du från en automatisk lagstadgad ångerrätt och standard återbetalningsregler gäller. Om du köper en tjänst från en utvecklare eller annan tredje part, även om du köper den på Google Play, kontakta säljaren för att ta ut och få en återbetalning.

Få återbetalning från köp av Google Play Butik

Följ de enkla stegen framåt för att få din återbetalning utan problem. Googles återbetalningspolicy för Android-appen är enkel: om du köper en Android-app eller ett spel och du inte är nöjd med det av någon anledning kan du returnera den inom två timmar för full återbetalning. Efter den här två timmarsperioden har du dock ett 48-timmarsfönster under vilket en återbetalningsbegäran kan behandlas av Google. Efter begäran bestämmer utvecklaren om du ska få återbetalningen eller inte.

Hur får jag tillbaka pengar från Google Play Store-köp

Du har två timmar på dig att få din återbetalning på den köpta appen eller spelet från Google Play Store. Följ stegen nedan för att få din återbetalning.

Steg 1 – För att få din återbetalning inom två timmar efter ditt köp, först öppna Google Play Butik.

Steg 2 – När Google Play Butik är öppen trycker du på menyikonen och går till Mitt konto.

Steg 3 – Välj nu den app eller det spel du vill returnera. De app / spelsida öppnas där du hittar Återbetalning knapp.

Så här får du återbetalning från köp av Google Play Store 11

Steg 4 – Knacka på Återbetalning och följ instruktionerna på skärmen. Om två timmar har gått kommer knappen att säga Avinstallera istället för återbetalning.

Det är allt som finns! Om du nyligen har köpt appen och det inte har gått två timmar ännu måste du skynda dig att skicka tillbaka den innan tiden tar slut. Lämna en kommentar om du har problem.

0 Shares