Hur fakturerar man i Rappi? – Skicka och betala i Rappi-appen (exempel)

0 Shares

Rappi Àr en av de bÀsta hemleveransapparna. Detta beror frÀmst pÄ att det lÄter dig göra en massa saker (inte bara bestÀlla produkter), dÀrför kommer det idag att visas Hur fakturerar du pÄ Rappi?SÄ att du kan spÄra de vinster och utgifter du genererar nÄgon mÄnad pÄ Äret.

Om du anser att det Àr onödigt att göra detta, har du misstagit dig att ha ett kvitto som en faktura (digital eller utskriven) det Àr det bÀsta stödet för att betala skatt eller ansöka om en lönecheck (speciellt nÀr man gÄr till jobbet pÄ Rappi) för det Àr i grunden solida bevis.

Hur checkar man in pÄ Rappi?

Nu, för att snabbt komma igÄng med handledningen, bör du veta att att checka in pÄ Rappi Àr det enklaste i vÀrlden (det liknar att checka in pÄ Uber Eats) eftersom samma app möjliggör en officiell sida dÀr du lÀr dig detta (beroende pÄ vilket land du bor i Àr olika).

NÀr det gÀller Argentina (som kommer att anvÀndas som ett exempel), för att kunna fakturera online, mÄste du anvÀnda alla medel som tillÄts av AFIP (detta kan vara dess officiella webbplats eller appar dedikerade till fakturering).

Efter att ha förberett fakturan mÄste du skicka den med hjÀlp av formulÀret som tillhandahÄlls av Rappis webbplats (SÀndning mÄste göras i slutet av varje snitt utan fel).

Om du gör allt rÀtt kommer din uppgörelse att bli framgÄngsrik. Observera att om ditt land inte Àr Argentina mÄste du fakturera den specialiserade enheten och inte AFIP, men processen för att skicka in formulÀret Àr densamma.

För att stÀnga fakturering behöver du veta att om du Àr kund kan du nÀr som helst begÀra en faktura för dina produkter. Du behöver bara skicka ett mejl till [email protected] krÀver detsamma, De kommer att förse dig med dina biljettuppgifter sÄ att du kan fÄ en faktura.

Och voila, tack vare det vet du allt du behöver för att kunna checka in pÄ Rappi, SÄ nÀsta steg Àr att följa de korta stegen som beskrivs ovan och titta pÄ dina rÀkningar (sÄ att de kan betala dig).

Sista datum

Nu nÀr du har lÀst ovanstÄende har den inledande frÄgan lösts, sÄ som lite mer kommer du att se det sista datumet du har som anstÀlld i den hÀr appen. SÄ att du vet nÀr han fÄr din inkomst och nÀr du ska skicka fakturan.

Det första du behöver veta Àr detta Brytdagarna infaller inte exakt den 15:e varje mÄnad (Detta kan vara före eller efter), men de kommer alltid att vara inom de nÀrmaste tvÄ veckorna. För det andra finns det tvÄ slutdatum per mÄnad, tvÄ veckor och det sista.

Utbetalningsdatumet (nÀr pengar skickas till dig) Àr alltid det efter höjdpunkten av cutoff, men ibland kan det ta upp till 3 arbetsdagar för att medlen ska krediteras kontot (Det gÄr aldrig utöver det.)

Dessutom kommer du att kunna se i Rappi-appen nÀr det Àr provdag, sÄ om du Àr uppmÀrksam och vet hur perfekt Rappi-appen fungerar borde inget datum överraska dig.

Om det inte finns nÄgot mer att sÀga efter att ha lÀst allt bör du vara mer Àn redo att checka in pÄ Rappi, sÄ Àr du klar. Det Àr dags att gÄ vidare till din mobiltelefon och börja rÀkna ut hur mycket vinst du kommer att ha kvar.

Kom ihÄg att din lön som försÀljare Àr nÀra relaterad till hur mycket du jobbar, sÄ försök att inte ta för mÄnga lediga dagar och satsa pÄ dina arbetsdagar sÄ att du kan lyckas hÀr i livet. Och om den hÀr appen slutar tjÀna dig, leta efter vilken som Àr bÀst, Glovo, Rappi, Deliveroo, Uber Eats eller OrdersYa? SÄ du kan hitta ett annat jobb.

0 Shares