Hur fakturerar man i Rappi? – Skicka och betala i Rappi-appen (exempel)

Rappi är en av de bästa hemleveransapparna. Detta beror främst på att det låter dig göra en massa saker (inte bara beställa produkter), därför kommer det idag att visas Hur fakturerar du på Rappi?Så att du kan spåra de vinster och utgifter du genererar någon månad på året.

Om du anser att det är onödigt att göra detta, har du misstagit dig att ha ett kvitto som en faktura (digital eller utskriven) det är det bästa stödet för att betala skatt eller ansöka om en lönecheck (speciellt när man går till jobbet på Rappi) för det är i grunden solida bevis.

Hur checkar man in på Rappi?

Nu, för att snabbt komma igång med handledningen, bör du veta att att checka in på Rappi är det enklaste i världen (det liknar att checka in på Uber Eats) eftersom samma app möjliggör en officiell sida där du lär dig detta (beroende på vilket land du bor i är olika).

När det gäller Argentina (som kommer att användas som ett exempel), för att kunna fakturera online, måste du använda alla medel som tillåts av AFIP (detta kan vara dess officiella webbplats eller appar dedikerade till fakturering).

Efter att ha förberett fakturan måste du skicka den med hjälp av formuläret som tillhandahålls av Rappis webbplats (Sändning måste göras i slutet av varje snitt utan fel).

Om du gör allt rätt kommer din uppgörelse att bli framgångsrik. Observera att om ditt land inte är Argentina måste du fakturera den specialiserade enheten och inte AFIP, men processen för att skicka in formuläret är densamma.

För att stänga fakturering behöver du veta att om du är kund kan du när som helst begära en faktura för dina produkter. Du behöver bara skicka ett mejl till [email protected] kräver detsamma, De kommer att förse dig med dina biljettuppgifter så att du kan få en faktura.

Och voila, tack vare det vet du allt du behöver för att kunna checka in på Rappi, Så nästa steg är att följa de korta stegen som beskrivs ovan och titta på dina räkningar (så att de kan betala dig).

Sista datum

Nu när du har läst ovanstående har den inledande frågan lösts, så som lite mer kommer du att se det sista datumet du har som anställd i den här appen. Så att du vet när han får din inkomst och när du ska skicka fakturan.

Det första du behöver veta är detta Brytdagarna infaller inte exakt den 15:e varje månad (Detta kan vara före eller efter), men de kommer alltid att vara inom de närmaste två veckorna. För det andra finns det två slutdatum per månad, två veckor och det sista.

Utbetalningsdatumet (när pengar skickas till dig) är alltid det efter höjdpunkten av cutoff, men ibland kan det ta upp till 3 arbetsdagar för att medlen ska krediteras kontot (Det går aldrig utöver det.)

Dessutom kommer du att kunna se i Rappi-appen när det är provdag, så om du är uppmärksam och vet hur perfekt Rappi-appen fungerar borde inget datum överraska dig.

Om det inte finns något mer att säga efter att ha läst allt bör du vara mer än redo att checka in på Rappi, så är du klar. Det är dags att gå vidare till din mobiltelefon och börja räkna ut hur mycket vinst du kommer att ha kvar.

Kom ihåg att din lön som försäljare är nära relaterad till hur mycket du jobbar, så försök att inte ta för många lediga dagar och satsa på dina arbetsdagar så att du kan lyckas här i livet. Och om den här appen slutar tjäna dig, leta efter vilken som är bäst, Glovo, Rappi, Deliveroo, Uber Eats eller OrdersYa? Så du kan hitta ett annat jobb.

Relaterade Artiklar

Back to top button