Hur fabriksÄterstÀller jag FireStick frÄn datorn?

0 Shares

Amazon har varit ett av de mest populÀra varumÀrkena de senaste Ären dÄ det diversifierar sina aktiviteter inom mÄnga tjÀnster som inte lÀngre Àr begrÀnsade till att tillhandahÄlla en onlineplattform för köp och försÀljning av varor.

Ett av de nya alternativen som företaget erbjuder Àr Fire TV Stick-appen, som: Den har funktionen att förvandla vÄr TV till en Smart TV.

Detta uppnÄs genom att installera programvaran som simulerar en mediainnehÄllsspelare via streaming med stöd för upplösningar upp till 4K, och lÄter oss Àven ansluta vÄr smartphone till plattformen.

Ett annat av de ganska anmÀrkningsvÀrda alternativen för Amazon Fire Stick Àr det den kan anslutas till vÄr dator med Windows 10dÀr vi bara behöver logga in pÄ vÄrt Amazon-konto pÄ bÄda enheterna och vara anslutna till samma Wi-Fi-nÀtverk.

De kan dock dyka upp i de fall dĂ€r standardinstĂ€llningarna som finns i kontot och som Ă€r bestĂ€ndiga i en nystart kan orsaka oss besvĂ€r vid anvĂ€ndningen av applikationen och vi behöver en fullstĂ€ndig omstart, med anvĂ€nd alternativet ÅterstĂ€ll fabriksinstĂ€llningar.

Vilka Àr fördelarna med Factory Reset FireStick?

Som vilken enhet som helst, Fire TV Stick-applikationen Àr utsatt för buggar under sÀrskilda omstÀndigheter som kan leda till frysning av skÀrmar, oavsiktlig öppning av vissa applikationer, fel som förhindrar anvÀndning av applikationer, svarta skÀrmar eller överdriven minnesanvÀndning.

Dessa problem löses vanligtvis enkelt med hjÀlp av alternativen: FabriksÄterstÀllvilket efter sin tillÀmpning ocksÄ ger oss följande fördelar:

Återta utrymme

Som vi nÀmnde tidigare orsakar den stÀndiga anvÀndningen av applikationer och tjÀnster genom streaming en progressiv ackumulering av information i enhetens virtuella minne.

Denna information elimineras ofta inte nÀr man tar bort applikationer, gradvis mÀttar minnet, Ett problem som kan lösas snabbt frÄn och med 0 FireStick.

FörbÀttra prestanda

InformationsmÀttnad i applikationer kan ocksÄ fÄ vÄrt TV-system att anvÀnda mer resurser, sÄ genom att eliminera all onödig information bidrar vi till att optimera hastigheten pÄ vÄr TV.

Ta bort viruset

Skadlig programvara finns pÄ mÄnga sÀtt, om vi har varit sÄrbara för attacker genom att ansluta en extern enhet eller ladda ner en infekterad fil, ÄterstÀll till standardvÀrden Detta hjÀlper till att ta bort skadad data frÄn minnet.

Hur ansluter man Fire Stick till datorn?

För att ansluta Fire Stick till vÄr dator, vi mÄste köra Amazon Stick TV-applikationen, logga in och kontrollera att bÄda enheterna Àr pÄ samma Wi-Fi-nÀtverk. Senare kommer vi att trycka pÄ Start-knappen pÄ vÄr FireStick-fjÀrrkontroll och genom lÀmplig fil gÄr vi till Mirror.

VÄr Amazon-enhet kommer att gÄ till standbylÀge var man ska börja leta efter kopplingar. Sedan gÄr vi till vÄr dator, letar efter anslutningsmeddelandet, klickar och ansluter till FireStick-anvÀndaren.

NÀr du gör detta kommer skÀrmarna att projiceras automatiskt pÄ vÄr dator och vi kan fortsÀtta att njuta av plattformstjÀnster som Amazon Prime.

Steg för att fabriksÄterstÀlla din enhet frÄn PC

Det finns flera metoder för att ÄterstÀlla fabriksinstÀllningarna, i fallet med en PC kommer vi att gÄ igenom menyn och gÄ till InstÀllningar.

Vi gÄr sedan till My Fire TV och flyttar sedan markören till alternativen FabriksÄterstÀlldubbelklicka och vÀnta pÄ att processen ska slutföras, vilket kan ta upp till 10 minuter.

Vad ska man göra om man inte har en fjÀrrkontroll?

Vid datorproblem och behov av att reparera fjÀrrkontrollen kan vi anvÀnda Fire TV-telefonapplikationen. Det enda som ÄterstÄr för oss att göra Àr att ladda ner, logga in, gÄ till konfiguration, sedan till systemet och vÀlj alternativet FabriksÄterstÀll.

I hÀndelse av att inget av ovanstÄende alternativ har fungerat till din fördel, eller om vi inte har direkt tillgÄng till menyn för fabriksÄterstÀllning, kan vi komma Ät Amazons supportsida dÀr vi kan kontakta professionella tekniker för att komma pÄ en lösning.

0 Shares