Hur du verifierar och autentiserar ditt Fortnite-konto med eller utan e-post

0 Shares

Termen Fortnite hänvisar till ett videospelskonto som skapades av företaget i USA 2017. Det är värt att förstå att det här spelet har olika lägen, bland vilka Save the World sticker ut.

Han spelar tillsammans strid sammandrabbningar att bli den enda överlevande på ön. Det är värt att nämna att spelet skapades av en storm som drabbade jorden och få människor överlevde som ett resultat. Du kan ladda ner den senaste versionen för PC.

Det har nu blivit en stor framgång för användare som älskar videospelsvärlden. Det bör dock noteras att ibland kräver systemet verifiering för att göra detta kontrollera att du är kontoägaren och därmed kontrollera att du inte är en robot.

Ta reda på hur enkelt det är att verifiera ditt Fortnite-konto

Först och främst måste du veta att det finns två sätt att göra detta verifiera kontotsom består av fall med eller utan e-post.

För att uppnå detta behöver du bara följa en rad steg. Först och främst, för att verifiera ditt konto via e-post, öppna en webbläsare på din dator och sök efter “Epic Games”, den officiella kontosidan.

Vid ingången måste du gå längst ner på sidan och leta efter alternativ “Kontoskydd”. Väl i det här avsnittet måste du välja “Aktivera tvåfaktorsloggning”På så sätt kan du verifiera kontot via e-post och autentiseringsappen.

Om du vill verifiera ditt konto via e-post måste du gå till den officiella Epic Games-webbplatsen och klicka “räkningen” i det övre högra hörnet av skärmen.

Observera att när ett nytt fönster öppnas, se till att välja “Lösenord och säkerhet”gå till alternativet “E-postautentisering” och klicka på länken som visas där. Så webbplatsen kommer att skicka en kod till din e-post.

Gå bara till mailadressen du skapade kontot med och leta efter meddelandet, det är viktigt att förstå att meddelandet ibland tar lite tid.

Då måste du se till att du inte är en robot och klicka på länken i meddelandet, den öppnas i ett nytt fönster och du behöver bara markera alternativet “bekräfta”. På så sätt kommer ditt konto att verifieras automatiskt och du får bra resultat med bara några enkla steg.

Verifiera ditt Fortnite-konto med autentiseringsappen

Det bör nämnas att för att använda den här metoden behöver du bara aktivera det här alternativet med tvåfaktorsinloggning. Även av autentiseringsapplikation du måste ladda ner en av de tillgängliga applikationerna där.

Bland de bästa Fortnite-kontoverifieringsapparna kan du hitta: Microsoft Authenticator, Authy, Google Authenticator och LastPass Authenticator.

Därför måste du varje gång du vill ange ditt konto och “logga in” använda den applikation som du valde och sedan laddade ner. För genom den kommer en verifieringskod att skickas.

Å andra sidan, att veta hur man verifierar ett konto utan att använda e-post är ett viktigt verktyg eftersom många användare ibland känner att de har förlorat sitt konto på grund av att de inte kan verifiera. Men de måste förstå att det finns en metod som kan rädda dem och hjälpa till att lösa detta problem.

Det bör nämnas att tvåstegsverifiering Det är nödvändigt för att förhindra att ditt konto blir stulet och av säkerhetsskäl.

Kort sagt, du behöver använda några koder varje gång du vill gå in på ditt konto; med tanke på att koderna för varje inloggning är olika. På så sätt kommer du att förhindra att ditt Fortnite-konto blir stulet, på så sätt kan du fortsätta njuta av detta fantastiska videospel för att fortsätta utforska dess olika möjligheter.

Slutligen, om du har följt stegen i denna handledning korrekt, kommer du att kunna verifiera ditt Fortnite-konto.

0 Shares