Hur du uppdaterar din Apple HomePod -högtalare – fantastiska nya funktioner tillgängliga idag

Hur du uppdaterar din Apple HomePod -högtalare – fantastiska nya funktioner tillgängliga idag

Förutom iOS 15, iPadOS 15, watchOS 8 och tvOS 15 uppdateringar, släpper Apple också en uppdatering för HomePod och HomePod mini högtalare.

HomePod 15 -uppdateringen förbättrar prestandan, liksom en mängd nya funktioner som gör HomePod mini, särskilt mycket mer mångsidig. Låt oss ta en titt på några av de bästa HomePod 15 -funktionerna.

Bästa HomePod 15 -funktioner

Först och främst kommer det att göra det möjligt att ställa in en/två HomePod mini -högtalare som standard ljudutgångskälla för den nya Apple TV 4K.

Andra uppdateringar ser att medieuppspelningskontrollerna automatiskt visas på iPhone eller iPad -låsskärmen när en HomePod mini finns.

Siri kommer nu automatiskt att justera volymen på hennes röst beroende på den aktuella volymen på högtalaren, medan du också kommer att kunna slå på en följeslagare Apple TV och styra uppspelning av media handfritt med HomePod mini.

Det finns också stöd för paketdetektering med HomeKit Secure Video, så att du kan meddelas via HomePod om ett paket dyker upp vid dörren och upptäcks av din HomeKit -aktiverade säkerhetskamera

Tyvärr finns det ingen integration för de förlustfria Apple Music-spåren eller Dolby Atmos-driven Spatial Audio-funktionen, men förhoppningsvis kommer den i en framtida uppdatering.

Hur man laddar ner HomePod 15

Eftersom HomePod inte har någon egen bildskärm eller användargränssnitt måste du uppdatera programvaran via din följeslagare iPhone eller iPad.

  • Först och främst måste du komma åt Apple Home -appen på iPhone eller iPad
  • Tryck på alternativet Hus i appen
  • Välj Heminställningar> Programuppdatering
  • Tryck på Installera för att starta installationsprocessen.

HomePod -användare kan också se att programvaran uppdateras automatiskt om de tidigare har aktiverat den inställningen. Om det här är första gången väljer du “Installera uppdateringar automatiskt” för att sätta dig på den här sökvägen.

Relaterade Artiklar

Back to top button