Hur du uppdaterar applikationer pÄ Sony Bravia Smart TV-apparater i nÄgra fÄ steg

0 Shares

Smarta TV-apparater presenteras som ett av de mest pÄtagliga exemplen pÄ mÀnskliga framsteg, pÄ grund av det enkla faktum att Àgna sÄ mycket anstrÀngning och engagemang för att skapa och stÀndigt förbÀttra elementet tillÀgnad underhÄllning och underhÄllning. Beslutet att investera tid i utvecklingen av smak- och underhÄllningselement visar att mÀnskligheten som helhet har tagit stora framsteg pÄ detta omrÄde.

Det mÄste vara sÄdana framsteg enligt anvÀndarens krav och önskemÄl, kombinerat med det faktum att Àgaren till Smart TV:n mÄste ta hand om den och förbÀttra den genom att följa enkla steg som att uppdatera Smart TV-mjukvaran. För vilket du kan konfigurera det efter eget tycke, till exempel genom att ladda ner och installera en skÀrmslÀckare.

Efter denna princip mÄste vi komma ihÄg att det finns applikationer av stor betydelse för Sony Bravia Smart TVs, som Google Chrome, sÄvÀl som ett oÀndligt antal applikationer och spel tillgÀngliga för Sony Smart TVs. Men för att de ska fungera optimalt mÄste de vara uppdaterade, sÄ lÄt oss prata om det Hur man uppdaterar applikationer pÄ Sony Bravia Smart TVs pÄ bara nÄgra fÄ steg.

Ska jag ignorera programuppdateringen pÄ min Sony Bravia Smart TV?

Utvecklare av applikationer och program, som produktionsbolag, har stor oro för kvaliteten pÄ tjÀnsterna som de erbjuder och som de ocksÄ representerar. Det vittnar om försöket att uppdatera Sony Bravia Smart TV, bÄde i mjukvara och i applikationer som gÄr hand i hand med företaget som ger ut operativsystemet.

Dessa uppgraderingar Àr antingen bara en lyx eller en banal smak, de Àr medlet dÀr de kommer att vara erbjuda appförbÀttringarBÄde vad gÀller prestanda och Àven utseendemÀssigt bör nedladdning av den tillgÀngliga uppdateringen alltid vara en prioritet, bÄde för Sony Bravia Smart TV och för sjÀlva applikationen.

Uppdateringarna innehÄller i mÄnga fall Àven korrigeringar för eventuella fel eller krascher som applikationen kan representera, sÄ ignorera möjligheten förbÀttra din Sony Smart TV-upplevelseDetta Àr inget alternativ, vi mÄste alltid strÀva efter att förbÀttra allt möjligt och mer om det Àr nÄgot för oss.

Om du har en Sony Bravia Smart TV, hur kan du uppdatera dess appar?

Ser att a Sony Bravia Smart TVDet Àr sÄ högteknologisk och högkvalitativ hÄrdvara att du kanske tror att dess uppdateringsprocess för applikationer Àr nÄgot mycket komplext och delikat som förtjÀnar mycket anstrÀngning och hÀnderna pÄ en teknikspecialist. Men ingenting kan vara lÀngre frÄn verkligheten, i sjÀlva verket Àr det nÄgot extremt enkelt som vem som helst kan göra genom att bara följa dessa steg.

Den första blir slĂ„ pĂ„ Sony Bravia Smart TVdĂ„ gĂ„r vi inte till Play Butik, dĂ€r kommer vi in, nĂ€r vi Ă€r inne vĂ€ljer vi i avsnittet dĂ€r det stĂ„r “mina applikationer”.

En lista kommer att visas i detta utrymme, dessa kommer att vara alla aktuella uppdateringsapplikationer, för att kunna göra detta klickar du bara pĂ„ utrymmet bredvid namnet pĂ„ applikationen, dĂ€r det stĂ„r “uppdatering”eller annars mĂ„ste du klicka pĂ„ “uppdatera alla”

Detta kommer att köra ett internt kommando som kommer att uppdatera hela kanonen av aktuella applikationer som har en uppdatering tillgÀnglig. Men det krÀver en manuell process. Shell vi konfigurera vÄr Sony Bravia Smart TVsÄ att han sjÀlv Àr den som omedelbart uppdaterar applikationer nÀr de Àr tillgÀngliga.

Hur fÄr man Sony Brava Smart TV att automatiskt uppdatera sina applikationer?

Tröst mÄste vara ett element som alltid finns i vÄra liv, det kan inte motiveras att alla har det ÄtgÀrder för att vara bekvÀmsnarare Àn att dra fördel av dem, Àr det ibland pÄ grund av okunskap som vi mÄste ÄtgÀrda.

En ÄtgÀrd sÄ enkel som att uppdatera en fil applikation pÄ Sony Bravia Smart TV, kan enkelt kringgÄs, sÄ att Smart TV kan konfigureras för att vara medveten om programuppdateringar och att köra dem automatiskt

Vi behöver bara gĂ„ till Play Butik och skicka oss det inre utrymmet för alternativ, det gör vi leta efter den som heter “Autouppdatera applikationer”som vi ska trycka pĂ„, och genom att nĂ€r som helst vĂ€lja uppdateringsalternativet har vi en garanti för att Smart TV kommer att utföra uppdateringen automatiskt.

0 Shares