Hur du tar reda på var du är eller har du dött i ARK: Survival Evolved – Se din plats på kartan

Det överdrivna behovet av självförsörjning sätter press på ett ständigt sökande efter resurser, ända ner till uppfödning av dinosaurier och ruvning av ägg, och tillägger att det lämnar en ansträngande dag i Jag spelar för att överlevaunder ordets vidd, fångas det som en extremt fientlig miljö, visad i spelets bästa karta, men extremt beroendeframkallande för alla spelare som provar ARK: Survival Evolved-upplevelsen.

Detta är ett spel med bra tillgång för alla som vill spela det måste först lära sig att överleva i den här miljön. ARK med en lång historia håller på att bli ett obligatoriskt riktmärke och ges ut som den operativa basen för innehållsskapare, från titeln på dess titel, kombinerar den exponentiell handling. Utan att försumma kreativiteten, för i spelet kan vi till och med spraymåla dinosaurier. Detta för oss till äventyr när det är som bäst och en kraftfull känsla av överlevnad som gör att spelaren kan väcka sina sinnen, men alltid med hjälp av den bästa kartan.

Vad kan du göra för att överleva i ARK: Survival Evolved?

Eftersom det är ett överlevnadsspel, döden vilar alltid på spelaren, så att fly från det är inte ett särskilt framgångsrikt alternativ, dessutom fokuserar spelet på känslan av konstant fara för att främja spelaren den högsta kvaliteten på adrenalin. Men det betyder inte att du är ett konstant offer för döden.

Men om det kräver skicklighet och användning av en karta för att bestämma platsen resurser är rikligare och du kan lättare uppnå dina äventyrsmål. Efter att ha skapat din karaktär, försök att ge dig in i områden med dolda faror för första gången, som exponerade ängar, stränder, avgrunder och relaterade städer som hotar din virtuella integritet.

De södra områdena vore det mest idealiska, man vill inte vara precis på ängen där dinosaurierna betar som är mat för andra dinosaurier, men de betande är generellt sett mest mottagliga för mänsklig kontakt. Väx i dessa områden och håll från början, borta från fara Genom att utforska spelets möjligheter kommer de att se till att du inte dör så platt i ansiktet.

Men ett odjur kan alltid komma ur ett snår han vill använda dig som sin aptitretande frukost och om du inte är med den perfekta förberedelsen, blir du bara en god måltid för gröna vänner.

ARK: Survival Evolved finns inte på kartan?

Under tiden är det väldigt lätt att se Jag tappade synen och jag vet inte var du är. Ett annat möjligt problem skulle också vara att veta vart du är på väg, ingen kan famla, det kan du faktiskt, men det är inte idealiskt med tanke på den stora storleken på staden ARK: Survival Evolved äger rum i utan att veta var du befinner dig eller se den där. vara en total och överväldigande svårighet för tålamodet.

Förutom alla faror som omger handlingen, i händelse av att den redan är malplacerad bara gör saker svårare, finns det tillräckligt med stress i att känna till mellanmålet förhistoriska bestNär det kommer till att fästa en kartrulle kommer det alltid att vara avgörande för dig att veta hur du ska hantera ö-kartografi samt realtidspositionering som en del av allt adrenalin som fungerar.

Hur vet du var du är i ARK: Survival Evolved?

Möjligheternas värld i ARK: Survival Evolved tvingar oss att veta var vi är, men det kan vara ett extra problem om vi inte vet hur vi sätter vår position på kartan eller låt oss visualisera oss själva i det, därför kommer vi att lära dig hur du gör det på ett enkelt men mycket effektivt sätt då de generella lösningarna i många fall inte gäller eller inte löser problemet av olika anledningar.

Om du spelar i sololäge, det vill säga enspelare, försök innan du startar eller går in i spelet, navigera genom menyn och bläddra alltid bland alternativen, inom så många möjligheter kommer du att se den som återspeglas som “visa spelare på kartan” , där kan du se till att du tittar i aktionmen det kan också hända att dina språkpreferenser blir mer bekväma på ditt modersmål, ställ i så fall in det språk du gillar.

Relaterade Artiklar

Back to top button