Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur du startar ditt eget Alibaba Dropship-företag med AliDropship

Oavsett om du är en nykomling eller om du har varit i e-handelsområdet ett tag, är Dropshipping det enklaste företaget du kan starta online.

Detta är en form av detaljhandel där återförsäljaren får beställningar från kunder och sedan överför dessa till tillverkaren eller leverantören (vanligtvis en annan återförsäljare), men dropshipperen (i det här fallet, du, återförsäljaren), har inget lager – bara sätter priserna och marknadsför varorna.

Intressant läsning : Hur man slår samman online och offline för återförsäljare

Aliexpress DropshippingAliexpress Dropshipping

AliExpress Dropshipping Guide

Det betyder inte att du inte behöver något kapital. När du får beställningar från dina kunder kommer pengarna de skickar till dig inte direkt att återspeglas på ditt konto (av säkerhetsskäl), så du måste betala för beställningen.

Dropshipping med Alibaba har en myriad av fördelar som låga risker, hög mobilitet vilket innebär att du kan köra det var som helst, obegränsad skalbarhet och lönsamhet, plus att det är enkelt att göra tillsammans med andra aktiviteter.

Nackdelen är dock att hitta pålitliga leverantörer, plus att din marknadsföringsstrategi slår den höga konkurrensen. Frakt- och lagerhanteringsproblem kan också påverka din kundservice.

Jag har ofta hört folk fråga: “Skippar Alibaba?” Dropship Alibaba blir alltmer populärt nuförtiden, men det är inte många som vet hur de ska gå till väga.

Om du också har undrat hur du startar din egen Alibaba dropshipping-verksamhet med AliDropship, har vi skapat den här enkla guiden just för dig.

AliDropship - #1 AliExpress Dropshipping PluginAliDropship - #1 AliExpress Dropshipping Plugin

Vi tjänar en provision om du klickar på den här länken och gör ett köp utan extra kostnad för dig.

Hur fungerar AliDropship?

Med Alidropship drar återförsäljare nytta av en automatiserad lösning för en framgångsrik dropshipping-verksamhet med AliExpress.

Aliexpress dropshipping har en liknande process som den traditionella dropshipping-modellen, men AliDropship använder specialisttjänster med erfarenhet av mjukvaruutveckling, hantering, marknadsföring samt dropshipping.

Således har Alidropship gjort Aliexpress till en av de enklaste och bästa dropshippers som finns.

För alla som är redo att lansera sin egen Alibaba dropshipping-webbbutik med AliDropship är det nu så enkelt som ett slag, eftersom teamet tillhandahåller alla tjänster du behöver plus en livslång support för att säkerställa din framgång i verksamheten.

Det här är fördelarna med dropshipping med Alibaba:

 • Full kontroll över din produkt, butik, prissättning och övergripande strategi
 • Hög inkomst, eftersom shoppare föredrar att köpa från webbutiker så det finns en högre nivå av förtroende mellan dig och dina kunder
 • Ingen konkurrens eftersom det inte finns några andra säljare på din webbplats så folk gör köp från dig
 • Mervärde genom bra marknadsföringsstrategier och kundservice, och bygger därmed ett pålitligt varumärke
 • Teknisk bekvämlighet eftersom det är lätt att kommunicera, hantera beställningar, spåra affärer, plus att kunder gör snabba köp direkt från din webbutik
 • Detaljerad analys av ordervolym, intäkter, besökare och annan statistik, som hjälper dig att spåra och göra nödvändiga justeringar av din butik.

Starta din Alibaba Dropshipping-verksamhet med AliDropship

Nu när du vet hur dropshipping från Alibaba fungerar, och vad du har att göra med AliDropship, här är sex saker du behöver ha innan du startar din egen Alibaba dropshipping-verksamhet med AliDropship:

 • En dator och stabilt internet
 • Marknadskunskap om dropshipping
 • Din nisch
 • Ett domännamn, värd, webbplats och WordPress
 • AliDropship-plugins
 • En gedigen strategi

Låt oss titta på var och en av dessa individuellt så att du kan komma igång idag.

Intressant inlägg : Salehoo recension

1. En dator och stabilt internet

bild1 1bild1 1

Alla onlineföretag kräver en dator och en stabil/tillförlitlig internetanslutning för att skapa, starta och köra.

Du kan välja att använda en PC eller bärbar dator, plus en annan smart enhet för övervakning, men det mest grundläggande här är en dator, vilket är bekvämare när det kommer till att hantera din webbutik.

Intressant läsning : Bästa Shopify Dropshiping-appar för din butik

En internetanslutning hjälper dig att komma åt din butik när som helst, inklusive alla e-postmeddelanden och sociala medier, för att hålla kommunikationen och engagemanget mellan dig och shoppare flytande.

2. Marknadskunskap om Aliexpress Dropshipping Plugin

bild2 1bild2 1

Innan vi lär oss hur man dropshippar med Alibaba är det viktigt att ha tillräckligt med kunskap om ämnet.

Att ha en bra idé om dropshipping och hur det fungerar hjälper dig att känna dig mer självsäker när du startar din egen dropship-verksamhet med AliDropship.

Läs också : Modalyst vs Oberlo – Bästa Dropshipping-appen

Det gör det också så mycket lättare att lansera, eftersom att ge dig ut på ett företag som är okänt gör dig förvirrad och stressad.

AliDropship - #1 AliExpress Dropshipping PluginAliDropship - #1 AliExpress Dropshipping Plugin

Vi tjänar en provision om du klickar på den här länken och gör ett köp utan extra kostnad för dig.

Bland de saker du behöver veta är hur plattformen fungerar, samt hur beställningar, returer och återbetalningar hanteras.

3. Din nisch

bild3 1bild3 1

Har du en nisch? I en värld där alla verkar kopiera vad den andra gör, behöver du en vald nisch som kommer att håva in försäljning och vinst för din dropship-butik.

Dina produkter måste vara relaterade på ett eller annat sätt, med konsekvens. Välj en nisch du känner mycket väl och som du är ett fan av, eftersom det hjälper dig att sälja på bästa möjliga sätt.

Kontrollera även dina konkurrenter och att det finns tillräckligt med sådana varor på AliExpress.

Läsvärd : Oberlo Review – Starta Dropshipping-verksamhet med Shopify

Fokusera på produkter med positiva efterfrågetrender, som du kan kolla på Google Trender webbplats.

4. Ett domännamn, värd, webbplats och WordPress

bild5 3bild5 3

Nu när du har en dator, stabilt internet, goda kunskaper om dropshipping och en nisch är du redo att sätta upp din webbutik.

För detta behöver du ett domännamn som är relaterat till din nisch eller butik, ett förbetalt webbhotell för att aktivera din butik så att den kan gå live online och en webbplats.

Webbplatsen kan vändas till en fullfjädrad dropshippingbutik, som du kan skapa själv, eller beställ en specialbyggd av dropshipping-experter. Ett WordPress-system är nödvändigt för att hjälpa dig att ordna din webbplats, plus att det är väldigt enkelt att använda.

5. AliDropship – AliExpress WordPress Plugin

bild6 1bild6 1

En AliDropship-plugin är en halvautomatisk lösning som du kan använda för att lägga till produkter, ändra priser, lägga till beskrivningar och importera recensioner, samt överföra beställningar och se din butiks analyser.

Detta plugin gör din Alibaba drop shipping-verksamhet roligare och bekvämare.

AliDropship - #1 AliExpress Dropshipping PluginAliDropship - #1 AliExpress Dropshipping Plugin

Vi tjänar en provision om du klickar på den här länken och gör ett köp utan extra kostnad för dig.

6. En solid strategi

bild4 1bild4 1

Nu när din webbutik är klar behöver du produkterna och en solid strategi för att få ut dem och få in vinsten. Installera AliDropship-lösningar på din webbplats och importera alla objekt du gillar till din egen webbutik.

Utveckla en bra prisstrategi som du känner kommer att fungera med din målkund, och använd sedan rätt verktyg för att nå dina potentiella köpare och locka dem till din webbplats.

Du kan till och med använda annonser på sociala medier som Facebook, Twitter och/eller Instagram för att marknadsföra din butik eller annat free marknadsföringsstrategier.

Varsågod! Nu vet du hur man dropshippar från Alibaba. Du är på god väg att starta din egen Alibaba dropship-verksamhet med AliDropship och gå in i Alibaba dropshippers-klanen.