Hur du stÀller in automatiska AdSense-annonser pÄ webbplatser och exkluderar sidor

0 Shares

Tack vare automatiska Adsense-annonser kan vi öka förtjÀnst vÄr hemsida eller blogg med upp till 40% och dÀrmed generera högre inkomster.

Automatiska meddelanden om Adsense Àr ganska effektivt Eftersom de skapas av Googles artificiella intelligens kan vi tack vare dem förbÀttra flödet av annonser pÄ vÄra webbplatser.

Tack vare den artificiella intelligens som automatiska Adsense-annonser fungerar med, kommer roboten att kunna kontrollera koden pÄ vÄr webbplats, hitta annonserna korrekt och lÀgga till sÄ mÄnga som möjligt identifiera dig sjÀlv med innehÄllet pÄ sidan.

En av utmaningarna med att driva en blogg eller webbplats Àr hitta annonser korrekt och lÀgg till det bÀsta, eftersom annonsintÀkter kommer frÄn visningar och klick.

Hur stÀller jag in automatiska AdSense-annonser?

StÀll in automatiska AdSense-annonser tillrÀckligt enkel om du vet hur man lÀgger till demÀven om det kan vara en utmaning för andra att placera dem.

Det första vi behöver göra Ă€r att gĂ„ in i vĂ„r Adsense, gĂ„ till vĂ€nster och klicka pĂ„ “Automatiska annonser” och tryck sedan pĂ„ “Start” i det nya fönstret som visas.

DÄ kommer vi att omdirigeras till ett fönster med flera av dem alternativ om annonstyper vi vill ha till vÄr hemsida. Det rekommenderas att du vÀljer mer Àn ett alternativ sÄ att Adsense-sökroboten kan placera flera annonser.

Efter att ha valt vilka typer av automatiska Adsense-annonser vi vill ha pĂ„ vĂ„r webbplats, oavsett om de Ă€r text, video, mobil och andra, mĂ„ste vi trycka pĂ„ “Skriv ner”.

Ett fönster kommer upp med en kod som kommer att vara den vi behöver lÀgga emellan taggar alla sidor som vi vill visa en annons pÄ, vilket pÄ samma sÀtt hjÀlper oss att utesluta sidor.

Annonserna slÀpar efter ca 10-20 minuter efter att ha konfigurerat och lagt till koden mellan taggarna pÄ vÄr webbplats eller blogg.

Automatiska AdSense-annonser pÄ min WordPress-blogg

Att sÀtta upp automatiska Adsense-annonser pÄ vÄr webbplats eller blogg kan vara en mer komplex uppgift om vi arbetar med dem WordPressmen det Àr inte omöjligt om det görs noggrant.

● Vi mĂ„ste Uppstart automatiska rubriker i vĂ„r Adsense, som förklarats ovan, för att generera koden som vi kommer att anvĂ€nda pĂ„ sidorna vi vill visa den pĂ„.

● Efter att ha genererat koden för din automatiska Adsense-annons gĂ„r vi till html-redigerare vĂ„r hemsida eller blogg hittar vi en tagg och klistrar in koden i den, trycker pĂ„ Spara sĂ„ Ă€r den klar.

Vi mÄste vara försiktiga nÀr vi klistrar in koden i taggen, för om vi klistrar in den i fel tagg, kommer vÄr webbplats kan skadas allvarligt.

Ett annat sÀtt att tillhandahÄlla automatiska Adsense-annonser pÄ vÄr webbplats eller WordPress-blogg Àr genom en förlÀngning adsense pluginsett mycket anvÀndbart och sÀkert verktyg med vilket vi kan klistra in Adsense-koden utan att skada vÄr webbplats.

För att göra detta mĂ„ste vi gĂ„ till skrivbordet pĂ„ vĂ„r webbplats, klicka pĂ„ “Plugins” och sedan pĂ„ “LĂ€gg till nytt”. Namnet pĂ„ pluginet att söka efter Ă€r “Infoga annonser”tack vare detta plugin kan vi integrera koderna som Google Adsense ger oss efter aktiveringen.

Fördelar med automatiska annonser

PÄ en webbplats eller blogg Àr annonspositionen avgörande om vi vill tjÀna pengar pÄ den, vilket Àr en utmaning vilka annonser och var de ska placeras. Om du har ett Google Adsense-konto med automatiska annonser behöver vi inte oroa oss för det.

Eftersom annonserna Àr vÀlplacerade och ansluten till med innehÄllet pÄ vÄr webbplatskan vi generera fler klick och dÀrmed tjÀna mer pÄ vÄr webbplats.

Förutom optimera vÄr vinst VÄr webbplats eller blogg kommer att se ganska professionell ut eftersom Adsense-sökroboten korrekt anpassar annonserna till layouten pÄ vÄr webbplats.

0 Shares