Hur du sparar och lagrar dina foton och videor i iCloud helt gratis och obegrÀnsat (exempel)

0 Shares

Du kan ta reda pÄ det i den hÀr artikeln hur du sparar och lagrar dina foton och videor i iCloud helt gratis och utan begrÀnsningar StÀll in foton och videor som ska sparas i iPhone- eller iPad-molnet.

iCloud Àr ett fantastiskt lagringsutrymme du har iPhone och iPad för att fÄ en kopia av dina foton, videor eller viktiga dokument som Google Drive för Android. Idag ska vi försöka visa dig hur du i nÄgra fÄ steg kan spara viktiga foton och videor i iCloud-lagring utan begrÀnsningar och helt kostnadsfritt.

Hur aktiverar man iCloud Photo Library?

Vi börjar med att förklara vad det Àr fotoalbumÀr ett bibliotek som lÄter oss lagra videor och bilder i det som Àr synkroniserade över internet, och pÄ sÄ sÀtt kunna spara dem i hÀndelse av ett fel som uppstÄr i vÄrt operativsystem, sÄ att vi kan utföra en nödbackup och inte förlora viktiga bilder och videor frÄn vÄr iPhone eller iPad.

Den kommer automatiskt att uppdateras med foto- och videogalleriet pÄ din enhet i ordning ladda upp till iCloud Varje ny bild eller video pÄ din enhet kan vi ocksÄ inaktivera automatisk synkronisering i galleriet. PÄ samma sÀtt Àr det viktigt att konfigurera iCloud-lagring.

Den synkroniseras bara nÀr din enhet ansluter till ett Wi-Fi-nÀtverk, vilket undviker att slösa bort mobildata frÄn din mobila webbserver.

Steg för att aktivera fotobibliotek

  1. Först mĂ„ste vi göra dina instĂ€llningar iPad eller iPhone sedan till alternativ “Bindande”.
  2. VĂ€lj ditt anvĂ€ndarnamn och sedan ett alternativ “ICloud”.
  3. Som alternativ “Bilder” vi mĂ„ste klicka och dĂ€rmed öppna följande alternativ.
  4. Vi ska titta dĂ€r “Fotoalbum” och dĂ€rmed aktivera detta lĂ€ge pĂ„ vĂ„r mobila enhet.

PÄ sÄ sÀtt kommer dina foton och videor frÄn din kamerarulle att börja synkroniseras till iCloud.

TÀnk pÄ att om du vill ha mer lagringsutrymme pÄ din iCloud behöver du bara hyra mer utrymme per mÄnad och betala mÄnatliga dollarrÀkningar för att fÄ tillgÄng till mer lagringsutrymme för att behÄlla dina foton och videor lÀngre.

Till att börja med kommer du att ha 5 GB gratis Endast om du registrerar dig för iCloud och att 5 GB redan har anvÀnts, behöver du hyra en plan med mer iCloud-lagring.

Om du har familjemedlemmar som ocksÄ anvÀnder iPhone eller iPad kan du hyra ett höghusplan och dela det med dem, pÄ sÄ sÀtt blir det billigare och alla kan anvÀnda iCloud-molnet för att lagra sina videor och bilder.

Alternativ till molnfillagring

Dropbox, kraftfull i kategorin alternativ lagring i Android och iOSvi kan anvÀnda den som en ersÀttning, och erbjuder bra priser för att lagra data, foton, videor och mÄnga andra saker som de vill ha, med möjligheten att ladda ner det till vilken dator som helst dÀr vi loggar in pÄ Dropbox och delar filer, foton eller videor online med andra anvÀndare i ett ögonblick.

Till att börja med, nÀr vi installerar vÄrt program kommer vi att se att det ger oss 15 GB ledigt utrymme, och dÀrifrÄn, efter att det Àr klart, kan vi komma Ät mÄnatliga betalda planer i antal tillgÀngliga för anvÀndare.

Hans planer gÄr tillbaka till 100 GB för 1,99 EUR till planerna FrÄn 30 TB till 299,9 EUR, Du kan se alla deras planer genom att gÄ till den officiella Dropbox-webbplatsen, en plats kan delas av upp till 5 ytterligare medlemmar som familj eller vÀnner.

Denna artikel om att spara och lagra foton och videor i iCloud helt gratis och obegrÀnsat. PÄ samma sÀtt rekommenderar vi att du regelbundet frigör iCloud-lagringsutrymme sÄ att du kan spara alla dina viktiga filer.

Du kan fortsÀtta pÄ miracomosehace.com för att hÄlla dig uppdaterad med de nya iPhone-guiderna och iPad om tips och hur du anvÀnder de nya verktygen.

0 Shares