Hur du snabbt och enkelt kommer åt din iCloud Mail på PC

iCloud Mail är en del av iCloud, som är en komplett tjänst från Apple, som låter användaren ha olika funktioner och användningsområden. Även om den är inriktad på molnlagring har den flera skillnader som att använda Apples e-postklient. I den här guiden kommer vi att lära dig hur du kan komma åt med iCloud Mail på vilken enhet som helst.

Hur får jag åtkomst till iCloud Mail?

träffa icloud-tjänsten

Det huvudsakliga sättet att göra detta är att använda webbversionen av tjänsten. Med den här versionen kan du komma åt från vilken enhet som helst, oavsett om det är Android, iOS eller till och med Windows. Genom att använda webbapplikationerna Pages, Numbers, Keynote, Contacts and Notes och iCloud Mail kommer du att kunna använda alla funktioner hos Apples tjänster.

I webbversionen av iCloud Mail kan du också dela dokument, kalkylblad och presentationer och samarbeta med andra för att redigera filer i realtid. Om du inte har Apple-produkter kan du använda 1 GB av tjänsten och alla andra appar som vi redan har nämnt. Låt oss se hur du kommer åt din e-post nedan.

  1. Gå till iCloud.com eller klicka här.
  2. Logga in genom att ange dina Apple-ID-data, om du inte vet vad data är, prova återställningsmetoden.
  3. Efteråt kommer du att se flera ikoner, tryck på en av post.gå till alternativet icloud mail
  4. Det var allt, nu har du tillgång till dina iCloud-e-postmeddelanden. Du kan skicka och ta emot så många du vill.

Enligt Apple själv är iCloud Mail kompatibel med alla webbläsare. Med andra ord, var säker och använd de senaste versionerna av Safari, Firefox, Chrome, Edge, Internet Explorer och Opera. Om du av en slump försökte komma åt iCloud från din Android-telefon och det inte fungerade, finns det ett tips som kan hjälpa dig.

skrivbordsversion i webbläsare

När du kommer åt tjänsten på din Android, gå till din webbläsarinställningar och leta efter dator- eller skrivbordsläge. Efter det bör du kunna se Apple Mail och använda den utan problem.

Slutsats

Med denna snabba och enkla guide kommer du att kunna komma åt din iCloud Mail i webbversionen utan några svårigheter. Lyckades du göra alla steg vi såg här? Har du några frågor? Låt oss veta i kommentarerna.

Relaterade Artiklar

Back to top button