Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur du skapar dina egna Marvel-serier med AI

Du kanske inte har någon erfarenhet av att rita, men om du någonsin har drömt om att skapa dina alldeles egna Marvel-serier kan AI nu göra det till verklighet! Tack vare en banbrytande tjänst för artificiell intelligens kan du skapa dina egna serietidningspaneler med lätthet. Resultaten kommer inte bara att förvåna dig utan också förvåna dig över hur enkel processen kan vara. Är du redo att släppa loss din inre serieskapare?

AI fortsätter att utvidga möjligheternas rike och låter oss fundera över nya uppgifter att anförtro åt dess förmågor. Från att förbättra foton och skapa verklighetstrogna ansikten till att svara på frågor, AI:s repertoar sträcker sig nu till att skapa serietidningar. Oavsett om du föreställer dig superhjältar i Marvel-stil, mangakaraktärer eller någon annan konstnärlig stil, har AI dig täckt. Det är dags att låta din kreativitet flöda och förverkliga dina seriedrömmar!

Spider Man använder bärbar dator

Första stegen

För att komma igång, gå över till AI Comic Factorys webbplats, som finns inom Hugging Factory. Det bästa är att du inte behöver bry dig om registrering eller användarnamn. Verktyget är nära till hands, redo för dina kreativa nycker. Men innan du dyker in är det en bra idé att ta en stund och fundera över vad du vill föra till liv.

Kom ihåg att du inte kommer att göra någon ritning själv, men AI kommer att förlita sig på din input för att skapa din serie. Tillsammans med det, tänk på hur många sidor din serie kommer att bestå av. Blir det en kortfattad ensidig skapelse, eller siktar du på en mer omfattande volym? Detta beslut kommer att avsevärt påverka din interaktion med AI. Till exempel, om du går för en ensidig serietidning, kommer detaljerade instruktioner att vara avgörande för att fånga hela din vision på en gång.

Skapa en serie steg för steg

Gränssnittet är användarvänligt, men det kräver uppmärksamhet på detaljer i varje steg. Låt oss gå igenom processen:

Välj ritstil: Börja med att välja ritstil för din serie. Klicka på den första knappen, som öppnar en rullgardinsmeny som erbjuder alternativ som “Japanese”, “Modern American” (för en modern Marvel-stil serie), “Classic American” och “3D Render”, bland andra. För en Marvel-liknande serie, välj stilen “Modern American comic”. Detta val sätter tonen för seriens bilder.

Välj layout: Klicka på “Layout” för att välja den panellayout du föredrar. Det finns olika stilar att välja mellan, och om din serie har flera sidor, överväg att ändra layouten för att förbättra läsbarheten. Även om det rekommenderas att ändra panellayouter, kom ihåg att hålla ritstilen konsekvent på alla sidor. Alternativt kan du experimentera med olika stilar om det tjänar din konstnärliga vision.

Aktivera bildtexter (valfritt): Du har möjlighet att aktivera bildtexter. Den här funktionen lägger till text i panelerna, genererad av artificiell intelligens. AI innehåller vanligtvis enkel beskrivande text, onomatopoei eller korta dialoger som är anpassade till innehållet i din serie. Kvaliteten på dessa bildtexter kan dock variera, och du kan alltid redigera dem senare med hjälp av bildredigeringsprogram eller välja att skapa din serie utan text.

Initiera serieskapande: Klicka på den blå “Go”-knappen för att starta AI:s process för att skapa serier. Tiden det tar beror på olika faktorer, såsom plattformsprestanda, CPU-användning och komplexiteten i den serie du har begärt. Se hur serien gradvis tar form, panel för panel. Utöva tålamod; det slutliga resultatet är värt det.

Spara eller skriv ut: När serien har skapats kan du spara den som en bild i JPG-format. Alternativt, om du föredrar en fysisk kopia, klicka på “Skriv ut”-knappen för att få en papperskopia av din anpassade serie med artificiell intelligens. Innan du sparar, känn efter free för att göra nödvändiga justeringar, inklusive att ändra panellayouter eller andra element. Du kan senare kombinera de sparade bilderna till en PDF-fil för att skapa en komplett serietidning redo för tryckning.