hur du ser din E3-presentation live

hur du ser din E3-presentation live

Var kan du se presentationen?

Du kan följa evenemanget live via sändningen som kommer att publiceras via deras officiella YouTube-konto. Därefter lämnar vi dig med den inbäddade videon så att du kan spela den minuter före evenemanget, en sändning som börjar kl 16:00 i Spanien (9:00 i Mexiko). Naturligtvis kommer sändningen att börja med en förhandsvisning som kommer att pågå fram till 17:00, så det viktiga kommer inte att börja förrän en timme senare.

Vad förväntar vi oss av denna händelse?

Som vi har sett i tidigare läckor verkar händelserna som kommer att äga rum i denna nya del lokaliseras inom en snar framtid, så förvänta dig inte eller hitta dig själv med en extremt futuristisk miljö eller någonting historiskt som vi har sett i tidigare delar.

Det mest intressanta är att de senaste dagarna verkar det som att rykten tyder på att spelet inte äntligen kommer att kallas “Battlefield” helt enkelt, utan kommer att inkludera datumet 2042, vilket pekar på det ögonblicket i tidslinjen som effektivt placerar oss i en ganska nära framtida. Kommer vara Slagfält 2042 spelets officiella namn? Battlefield verkade bara ha tillräckligt med valurnor för att vara det officiella namnet, men sanningen är att det vore väldigt konstigt att inte se ett Battlefield utan datum. Tror du inte

När kommer vi att se det i butikerna?

Som ni kan föreställa er det fortfarande för tidigt att känna till den här typen av detaljer, men det är normalt att vi ser dem i hyllorna i slutet av året. Det är ett projekt av stor betydelse för EA, eftersom det möjligen är det viktigaste slagfältet de senaste åren, och inte bara på grund av den förväntade titeln (det senaste slagfältet landades 2018), men för att de för sin utveckling har sammanfört mer studier än någonsin jämfört med tidigare utgåvor, så projektet måste vara av betydande storlek. Vilka överraskningar tror du att de kommer att ha för oss? Kommer du äntligen att få en Battle Royale att hantera förslagen från Fortnite och Wtillrzone?

Starta E3

Med den här konferensen inviger vi starten på E3, den stora videospelmässan som, som ni väl vet, i år hålls helt digitalt. Vid hans sida kommer vi också att titta på Summer Game Fest, evenemanget organiserat av Geoff Keighley som kommer att samla många andra företag som inte är närvarande på E3 för att presentera sina nyheter och kommande utgåvor.

Det kommer att bli en ganska intressant vecka när det gäller videospel, så vi kommer att bli mycket underhållna och kommentera alla nyheter som kommer att dyka upp de närmaste dagarna.

Kom ihåg att du kan följa alla E3-konferenser genom att följa schemat för presentationer som vi lämnar dig nedan, så du har ingen ursäkt för att säga att de har undkommit dig:

FöretagDagTid i SpanienTid i MexikoVar man kan se
EA (Battlefield)Onsdag 9 juni16:00 timmar11:00 förmiddagYoutube
SommarspelfestTorsdag 10 juni20:00 timmar13:00Youtube
Koch PrimetimeFredag ​​11 juni09:00.14:00
UbisoftLördag 12 juni17:0012:00
Xbox och BethesdaSöndag 13 juni19:0014:00
Square EnixSöndag 13 juni21:15 timmar16:14
NintendoTisdag 15 juni18:00 timmar11:00 förmiddagYoutube

Relaterade Artiklar

Back to top button