Hur du laddar ner och installerar bestÀllningsapplikationen nu pÄ din dator och gör bestÀllningar

0 Shares

Det finns dagar dÄ, Àven om vi Àr vÀldigt hungriga, det inte fÄr oss att laga mat eller vi hamnar i en situation dÀr det Àr omöjligt för oss att göra det. Det Àr hÀr Order Now kommer in. DÄ kommer du att lÀra kÀnna ett av de bÀsta alternativen nu för tiden, du vet hur du gör ladda ner och installera OrdersNow-applikationen pÄ din dator och hur man bestÀller genom den.

Hur laddar jag ner och installerar OrdersYa-applikationen för PC?

Eftersom OrdersYa Àr en applikation som ursprungligen designades som en mobilapplikation för Android- och iOS-enheter, om vi vill installera den pÄ andra enheter med en annan plattform, vi mÄste ladda ner emulatorn först. Du hittar all information du behöver om detta senare.

Efter att ha installerat Android-emulatorn pÄ vÄr dator kan vi gÄ till applikationsbiblioteket, i det hÀr fallet Play Store, och gÄ till sökningen efter bestÀllningar nu, efter att ha hittat applikationen fortsÀtter vi att ladda ner den frÄn Det vanliga sÀttet och installera det senare.

Det Àr möjligt tack vare förinstallera emulatornsom fungerar som mjukvara som simulerar operativsystemet Android, baserat pÄ en helt annan plattform.

Utan föregÄende installation av emulatorn pÄ en PC skulle det vara fallet ingen tillgÄng möjlig till andra applikationer av andra operativsystem, inklusive OrderYa-applikationen.

Hur bestÀller man frÄn en dator via OrdersYa-applikationen?

NÀr OrdersYa-applikationen Àr korrekt installerad pÄ din dator kan du lÀgga till dess ikon i filen huvuddatorskÀrmpÄ sÄ sÀtt blir det mer praktiskt och snabbare vid bestÀllning.

För att bestÀlla frÄn en PC via OrdersNow-applikationen Detta Àr samma procedur som nÀr du anvÀnder en mobiltelefon. Du mÄste först logga in pÄ ditt konto i appen, eller om du inte har ett mÄste du skapa ett konto pÄ OrdersNow.

HÀr kan du se en uppsÀttning av matserveringssajter, lÀgga en bestÀllning med dina favoritbestÀllningar, ange din adress och sedan vÀlja hur du ska betala för bestÀllningen och det Àr allt. Nu Àr det bara att vÀnta pÄ att det ska komma till dig.

Ett annat genomförbart alternativ, om Àn mer besvÀrligt, Àr fallet ingen emulator installerad Som sÄdan kan ingen av OrdersYa-applikationerna komma Ät OrdersYas webbplats frÄn nÄgon webblÀsare.

Efter att ha kommit in pÄ hemsidan anger du adressen dit du vill att din bestÀllning ska levereras, gÄ till vÀlj bestÀllningarna för din bestÀllning bland hela katalogen av restauranger som erbjuder service till den angivna adressen.

Efter att ha förberett bestÀllningen, gÄ till filvalet betalningsmetodVissa restauranger accepterar pengaöverföringar via PayPal eller andra mindre vanliga metoder.

Efter att ha slutfört ovanstÄende steg mÄste bestÀllningar bekrÀfta godkÀnnandet av bestÀllningen via meddelande eller e-post. Efter att ha fÄtt bekrÀftelsen ÄterstÄr bara att vÀnta.

Hur installerar man en emulator pÄ en dator för att installera Android-applikationer?

För att kunna njuta av nÄgra av de applikationer som vi har installerat pÄ vÄra mobila enheter pÄ vÄr dator Àr det absolut nödvÀndigt att vi har dem i förvÀg installerat en emulator.

En emulator Àr programvara som lÄter sina anvÀndare komma Ät och köra applikationer och videospel pÄ plattformen olika operativsystem till den som den ursprungligen utformades och designades för.

Om du installerar Android-operativsystememulatorn pÄ din dator kommer Google Play-appen att köras kan prestera ordentligt och utvecklas Àven pÄ en annan plattform. Det finns olika applikationsemulatorer tillgÀngliga pÄ Internet, inklusive Bluestacks och Memu.

Efter nedladdning till installera Android-applikationsemulatorn Leta bara efter den nedladdade filen pÄ din hÄrddisk, installera den sedan, följ de angivna stegen, och det Àr allt. Det Àr som att installera vilket annat program som helst. NÀr du har installerat det pÄ din dator, öppna emulatorn och skapa eller lÀgg till ett Google-konto i Play Butik.

Efter att ha loggat in kommer du att kunna blÀddra i alla applikationer Spela butik, ladda ner och installera de du vill ha pÄ din dator. HÀr Àr nÄgra av de bÀsta Android-emulatorerna:

  • Bluestacks 4.0 Ă€r en erkĂ€nd emulator för sin anvĂ€ndarvĂ€nlighet
  • MEmu Ă€r en fantastisk emulator för att köra videospel frĂ„n andra plattformar pĂ„ PC
  • Nox det Ă€r mycket effektivt att ladda ner, installera och köra snabbmeddelanden och sociala applikationer
  • Droid4X har ett vĂ€ldigt enkelt system som gör det vĂ€ldigt lĂ€tt att manipulera
0 Shares