Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur du känner din musiklyssnande personlighet med Spotify Wrapped 2023

Ämne: Hur du känner din musiklyssnande personlighet med Spotify Wrapped 2022

Du kommer att lära känna dina bästa låtar, toppartister, tid och musiklyssnande personlighet via Wrapped 2022.

Är du någon som fortsätter att lyssna på en viss låt på en loop? Är du någon som spelar spår från en enda artist ofta? Tja, allt detta bygger din musiklyssnande personlighet och du kan lära dig allt om det via Spotify Wrapped 2022. Spotify Wrapped 2022 är här och i år har det blivit ännu bättre eftersom det inte bara berättar om låtarna, musiken och artisterna en har lyssnat på, men också vilken typ av musikalisk personlighet man har. Funktionen är tillgänglig på Spotify-appen på Android- och iOS-enheter. Proceduren för att känna till din Spotify Wrapped 2022 är ganska enkel. Följ bara dessa steg-

  • Uppdatera din Spotify-app. För att få Spotify Wrapped 2022 bör din Spotify-app vara den senaste. Du kan kontrollera om du har den senaste versionen genom att gå till Google Play Store eller App Store och gå till Spotify-appen. Om det finns en “Öppna”-knapp istället för en “Uppdatera”-knapp använder du den senaste versionen.

  • Öppna Spotify-appen och se till att du är inloggad. Detta beror på att appen behöver identifiera dig för att visa ditt inslagna 2022. Man kan logga in med Google ID, Apple ID eller något annat ID som stöds. Detta kommer att säkerställa att data synkroniseras från alla olika enheter du har använt appen på.
  • När du har loggat in öppnar du Spotify så får du en uppmaning att kolla in din “Wrapped 2022”. Klicka på alternativet “hoppa in” längst ned för att börja se din berättelse. Om du inte vill se din Spotify Wrapped just nu, avvisa den. Om du missar uppmaningen av någon anledning eller besöker appen efter att du redan har sett den inslagna berättelsen en gång, så hittar du fortfarande en genväg till den på huvudsidan.

Efter att ha gått igenom bilderna kommer du att se ett alternativ att dela flera kort på olika sociala medieplattformar som Instagram och WhatsApp. Så här såg min “SPOTIFY WRAPPED 2022” ut.

Vanliga frågor

1. När släpptes Spotify Wrapped 2022?

Spotify släppte sin 2022 Wrapped den 30 november 2022.

2. Vad visar Spotify Wrapped dig?

Spotify Wrapped inkluderar- Dina bästa låtar, dina bästa artister, hur lång tid du har spenderat med att lyssna, topplåten och dess frekvens och din lyssnande personlighet. Det finns också en inslagen 2022-spellista gjord för varje användare som består av 101 låtar enligt deras lyssnarvanor. Du hittar den här kurerade spellistan i ditt Spotify-bibliotek. Min hade 101 låtar med en uppspelningstid på 7 timmar och 21 minuter.

3. Hur kan du dela ditt Spotify Wrapped 2022?

När du har tittat klart på bilden finns det ett alternativ i slutet som låter dig dela flera kort på olika sociala medieplattformar.