Hur du inaktiverar, inaktiverar eller blockerar programvaran Google Chrome Reporter Tool

0 Shares

Google Àr ett oerhört viktigt internationellt företagsom erbjuder ett brett utbud av tjÀnster och produkter som hjÀlper till att frÀmja vardagen för alla mÀnniskor, frÄn GPS-navigeringssystem till sökmotorer, Àr det mycket viktigt för mÀnniskor att veta vilka de bÀsta tjÀnsterna Google har att erbjuda.

Multinationella gör inte sina anvÀndare besvikna, dÀrför uppmÀrksammar de alltid kundservice som Àr en tjÀnst dÀr Google övertrÀffar andra företag som finns pÄ marknaden idag.

Detta skapas genom ett stort logistiknÀtverk som hÄller det i affÀrer. Utan det skulle Google inte vara det företag det Àr idag, och dess popularitet skulle inte heller vara densamma. Google anvÀnder detta för att ha ett stort nÀtverk av tjÀnster.

Vad Àr Google Chrome och vilka problem kan uppstÄ av det?

Googles tjÀnster varierar stort. Ett exempel pÄ detta Àr Google Photos. Den hÀr tjÀnsten tillÄter anvÀndare att ha en digital mapp med 15 GB ledigt utrymme som de kan anvÀnda för att sÀkerhetskopiera sina mediefiler.

Det blir dyrt nÀr du fÄr ont om utrymme, sÄ det Àr viktigt att tÀnka pÄ antalet bilder i Google Foto. och det ger dig kontroll över ditt företags molnlagring.

Krom Àr webblÀsaren som revolutionerade din bransch. Detta beror pÄ att innan Chrome var de allra flesta webblÀsare lÄngsamma, hade inte de bÀsta alternativen och hade en inverkan pÄ anvÀndarens internetÄtkomst i allmÀnhet. Med det sagt, Google slÀppte Chrome, webblÀsaren som höll den i kontroll frÄn första stund webblÀsaren var gratis att ladda ner.

Öst fungerar bara med internetprotokolloch med kodning av webbplatser som skiljer sig frĂ„n applikationer och program. Bland alla operationer stöter Google ibland pĂ„ ett problem med vissa vĂ€rden som kan finnas bĂ„de pĂ„ vĂ„rt internet, i vĂ„r webblĂ€sare och pĂ„ servern pĂ„ sidan vi försöker visa.

Det vanligaste misstaget för detta Àr att inte kÀnna igen sidnamn, sÄ folk borde veta hur man löser ERR_NAME_NOT_RESOLVED enkelt.

Vad Àr Software Reporter?

Som alltid finns det inget perfekt i denna vÀrld. Google-appar Àr inget undantag. Med ett sÄ stort bibliotek av applikationer som distribueras till sÄ mÄnga enheter (jo, det bör noteras att nÀstan alla telefoner runt om i vÀrlden Àr anslutna till Google via Playstore) kan Google Apps vara sÄrbart för virus och skadlig programvara.

SRTÀr en tjÀnst som erbjuds av Google och distribueras via webblÀsaren Chrome. Detta Àr ett program som kommer Ät information frÄn webblÀsaren. Efter att ha fÄtt tillgÄng till den analyserar den den. Under analysen kommer programmet att kunna avgöra om det finns ett program eller en kodrad som kommer i konflikt med eller hindrar applikationen frÄn att köras korrekt och korrekt.

Hur tar jag bort eller inaktiverar Reporter Tool i Chrome?

Observera att SRT Àr ett program utvecklat och distribuerat av Google, gör den 100% sÀker att anvÀnda och har en garanti som skyddar bÄde din information och företagets intressen.

För att ta bort det, vi mĂ„ste komma Ă„t mappen dĂ€r webblĂ€saren Google Chrome Ă€r installerad i datorn. Det finns vanligtvis i šC: AnvĂ€ndare š ANVÄNDARNAMN ANVÄNDS AV CRHOMEš AppData Local Google Chrome User Data SwReporterš.

Om du vill kan du öppna Utforskaren och klistra in adressen, Àven om du mÄste Àndra šAnvÀndarnamn med Chromeš efter anvÀndarnamn i operativsystemet.

NÀr vi Àr dÀr vi kan högerklicka pÄ mappen SWREPORTER. PÄ sÄ sÀtt kan vi komma Ät dess egenskaper avsnitt. I det hÀr avsnittet kan vi gÄ till menyn för sÀkerhet och behörigheter.

Det Àr dÀr anvÀndarna behöver inaktivera arvsbehörigheter, d.v.s. knappen som Àr synlig efter att ha gÄtt in i avsnittet SÀkerhet. Detta förhindrar att programmet startar. PÄ sÄ sÀtt kommer SRT inte lÀngre att kunna samla in information.

0 Shares