Hur du inaktiverar, inaktiverar eller blockerar programvaran Google Chrome Reporter Tool

Google är ett oerhört viktigt internationellt företagsom erbjuder ett brett utbud av tjänster och produkter som hjälper till att främja vardagen för alla människor, från GPS-navigeringssystem till sökmotorer, är det mycket viktigt för människor att veta vilka de bästa tjänsterna Google har att erbjuda.

Multinationella gör inte sina användare besvikna, därför uppmärksammar de alltid kundservice som är en tjänst där Google överträffar andra företag som finns på marknaden idag.

Detta skapas genom ett stort logistiknätverk som håller det i affärer. Utan det skulle Google inte vara det företag det är idag, och dess popularitet skulle inte heller vara densamma. Google använder detta för att ha ett stort nätverk av tjänster.

Vad är Google Chrome och vilka problem kan uppstå av det?

Googles tjänster varierar stort. Ett exempel på detta är Google Photos. Den här tjänsten tillåter användare att ha en digital mapp med 15 GB ledigt utrymme som de kan använda för att säkerhetskopiera sina mediefiler.

Det blir dyrt när du får ont om utrymme, så det är viktigt att tänka på antalet bilder i Google Foto. och det ger dig kontroll över ditt företags molnlagring.

Krom är webbläsaren som revolutionerade din bransch. Detta beror på att innan Chrome var de allra flesta webbläsare långsamma, hade inte de bästa alternativen och hade en inverkan på användarens internetåtkomst i allmänhet. Med det sagt, Google släppte Chrome, webbläsaren som höll den i kontroll från första stund webbläsaren var gratis att ladda ner.

Öst fungerar bara med internetprotokolloch med kodning av webbplatser som skiljer sig från applikationer och program. Bland alla operationer stöter Google ibland på ett problem med vissa värden som kan finnas både på vårt internet, i vår webbläsare och på servern på sidan vi försöker visa.

Det vanligaste misstaget för detta är att inte känna igen sidnamn, så folk borde veta hur man löser ERR_NAME_NOT_RESOLVED enkelt.

Vad är Software Reporter?

Som alltid finns det inget perfekt i denna värld. Google-appar är inget undantag. Med ett så stort bibliotek av applikationer som distribueras till så många enheter (jo, det bör noteras att nästan alla telefoner runt om i världen är anslutna till Google via Playstore) kan Google Apps vara sårbart för virus och skadlig programvara.

SRTär en tjänst som erbjuds av Google och distribueras via webbläsaren Chrome. Detta är ett program som kommer åt information från webbläsaren. Efter att ha fått tillgång till den analyserar den den. Under analysen kommer programmet att kunna avgöra om det finns ett program eller en kodrad som kommer i konflikt med eller hindrar applikationen från att köras korrekt och korrekt.

Hur tar jag bort eller inaktiverar Reporter Tool i Chrome?

Observera att SRT är ett program utvecklat och distribuerat av Google, gör den 100% säker att använda och har en garanti som skyddar både din information och företagets intressen.

För att ta bort det, vi måste komma åt mappen där webbläsaren Google Chrome är installerad i datorn. Det finns vanligtvis i ¨C: Användare ¨ ANVÄNDARNAMN ANVÄNDS AV CRHOME¨ AppData Local Google Chrome User Data SwReporter¨.

Om du vill kan du öppna Utforskaren och klistra in adressen, även om du måste ändra ¨Användarnamn med Chrome¨ efter användarnamn i operativsystemet.

När vi är där vi kan högerklicka på mappen SWREPORTER. På så sätt kan vi komma åt dess egenskaper avsnitt. I det här avsnittet kan vi gå till menyn för säkerhet och behörigheter.

Det är där användarna behöver inaktivera arvsbehörigheter, d.v.s. knappen som är synlig efter att ha gått in i avsnittet Säkerhet. Detta förhindrar att programmet startar. På så sätt kommer SRT inte längre att kunna samla in information.

Relaterade Artiklar

Back to top button