Hur du hittar och bjuder in dina Facebook-vÀnner att följa mig pÄ Instagram

0 Shares

Sociala nÀtverk Àr som bÀst. Vi anvÀnder alla ett eller tvÄ nÀt. Det Àr dÀrför det Àr viktigt att veta Hur man hittar och bjuder in Facebook-vÀnner att följa mig pÄ Instagram.

De flesta av oss har tvÄ konton, ett pÄ Facebook och det andra pÄ Instagram, eftersom de Àr bland de mest populÀra sociala nÀtverken i vÀrlden, trots allt tillhör de samma företag och bÄda tjÀnar olika syften. DÀremot kan du Bjud in alla dina Facebook-vÀnner att följa dig pÄ Instagram.

De tvÄ nÀtverken fungerar helt olika. Medan vi pÄ Facebook mÄste lÀgga till vÀnner genom att acceptera vÀnförfrÄgningar och vi har en grÀns pÄ 5000. PÄ Instagram behöver vi inte lÀgga till nÄgon, vi har inga begrÀnsningar för vem som följer oss och vilka vi följer.

NĂ„got vi alla vill, och det Ă€r grundlĂ€ggande, Ă€r att ha mĂ„nga följare pĂ„ Instagram. Även mĂ€nniskor vi inte kĂ€nner följer oss. Det kan vara att fĂ„ nya vĂ€nner eller bara fĂ„ fler följare.

Det kan vi i alla fall fÄ nya följare ganska snabbt genom att bjuda in alla vÄra Facebook-vÀnner att följa oss pÄ Instagram. Lyckligtvis Àr vÀgen till detta vÀldigt enkel, och vi kommer att kommentera det lite nedan.

Bjud in dina Facebook-vÀnner att följa mig pÄ Instagram

  • Det första vi ska göra Ă€r att komma Ă„t ditt Instagram-konto frĂ„n din mobila enhet.
  • Nu kommer vi att trycka pĂ„ personens siluettikon för att gĂ„ till vĂ„r profil. Den dĂ€r ikonen, som Ă€r nere till höger.
  • Vi trycker pĂ„ de horisontella linjerna lĂ€ngst upp. En ny meny kommer upp med flera alternativ.
  • Av alla dessa alternativ Ă€r vi intresserade av “UpptĂ€ck mĂ€nniskor“.
  • Nu har vi möjlighet att synkronisera vĂ„rt Instagram-konto med ditt Facebook-konto eller nĂ„got socialt nĂ€tverk vi har. PĂ„ sĂ„ sĂ€tt tar appen hand om det automatiskt skicka förfrĂ„gningar till personer som har ett Instagramkonto ifall vi vill.

Du kan ocksĂ„ kopiera webbadressen till ditt Instagram-konto och lĂ€gga till den i din Facebook-information. Gör ett inlĂ€gg pĂ„ ett socialt nĂ€tverk sĂ„ att dina vĂ€nner kan följa dig etc. Även om metoden vi nĂ€mnde ovan Ă€r den mest effektiva och omedelbara.

Hur man bjuder in Facebook-vÀnner till min Instagram

Som ni kan se metoden alla dina facebookvÀnner följer dig pÄ instagram det Àr extremt enkelt. Du mÄste dock komma ihÄg att oavsett hur mycket du gör det vi sa ovan, sÄ garanterar det inte att alla kommer att följa dig.

Detta beror pÄ att ett förslag faktiskt skickas om att de följer dig. Sedan Àr det upp till varje person att verkligen vilja följa dig pÄ detta sociala nÀtverk. Detta Àr dock det bÀsta sÀttet att göra det vÀxer snabbt vad gÀller antalet följare anvÀnda de vÀnner du har pÄ det blÄ sociala nÀtverket.

Det finns ocksÄ mÄnga metoder utvecklas i sociala nÀtverk naturligt och snabbt. Du bör ocksÄ veta att du kan dela dina Instagram-berÀttelser pÄ Facebook sÄ att dina vÀnner uppmuntras att följa dig pÄ bÄda sociala nÀtverken.

Om du har nĂ„gra tvivel om Hur man hittar och bjuder in Facebook-vĂ€nner att följa mig pĂ„ Instagram. Även förslag pĂ„ att fĂ„ fler Instagramföljare, lĂ€mna det gĂ€rna i kommentarerna hittar du lite nedan och sĂ„ fĂ„ fler följare pĂ„ instagram sĂ„ fri och framför allt lĂ€tt.

0 Shares