Hur du hittar, hittar och lĂ€gger till vĂ€nner pĂ„ Google Stadia – steg för steg

0 Shares

Vid det hÀr laget kan vi alla sÀga att Google Àr ett av de mest omfattande och kÀnda företagen i vÀrlden. Det ger oss inte bara en anvÀndbar webblÀsare, den lÄter oss ocksÄ njuta av ett oÀndligt antal olika verktyg som gör vÄrt dagliga liv mycket enklare. Och om du rÀknar det som en utmÀrkt videospelsplattform, lÀs vidare och upptÀck Hur du steg-för-steg hittar, hittar och lÀgger till vÀnner pÄ Google Stadia.

Sedan en tid tillbaka har Google börjat ge sig in i den stora vÀrlden av tv-spel tack vare sin plattform: Google Stadia. Det finns mÄnga som har blivit uppmuntrade att prova det och till och med anvÀnda det för att spela med vÀnner och mÀnniskor runt om i vÀrlden. Om du Àr en av dem och vill fÄ ut mer av det visar vi dig i den hÀr artikeln steg lÀgg till vÀnner pÄ Google Stadia.

Hur söker, hittar och lÀgger jag till vÀnner pÄ Google Stadia?

Google och dess verktyg Àr en grundlÀggande del av livet för miljontals mÀnniskor runt om i vÀrlden. Detta Àr fullt förstÄeligt eftersom dessa verktyg och plattformar har en enorm mÄngsidighet och dessutom Àr vÀldigt enkla att anvÀnda. för alla medlemmar i hushÄllet.

Faktum Àr att Google 2019 lanserade en ny prenumerationstjÀnst för videospel som heter Google Stadia. Det lÄter oss spara filen mÄnga molnspelförutom att spela dem nÀr vi vill. Att registrera sig hos Google Stadia Àr utan tvekan ett bra alternativ om du Àr ett fan av videospel.

Om du redan gillar den hÀr spelplattformen kommer du definitivt att vilja njuta av den med dina vÀnner och alla mÀnniskor du vill ha. SÄ hÀr Àr stegen att följa för att söka, hitta och lÀgga till vÀnner pÄ Google Stadia.

Steg för att hitta och lÀgga till vÀnner pÄ Google Stadia frÄn din mobiltelefon

Precis som med resten av verktygen har Google fokuserat pÄ enkelhet och lÀtthet anvÀnder en ny videospelsplattform. Följ bara nÄgra steg för att lÀgga till vÀnner medan du spelar Google Stadia frÄn vilken mobiltelefon som helst. För att uppnÄ detta behöver du:

  • FĂ„ Ă„tkomst till Google Stadia-appen frĂ„n din mobiltelefon.
  • GĂ„ till avsnittet “VĂ€nner”.
  • Klicka pĂ„ sökikonen och ange namnet pĂ„ personen du vill lĂ€gga till som vĂ€n.
  • Klicka pĂ„ profilikonen som hittas.
  • Att vĂ€lja alternativet “LĂ€gg till som vĂ€n” skicka en vĂ€nförfrĂ„gan.

Duktig! Nu mÄste du bara vÀnta pÄ att han svarar för att veta om han vill vara din vÀn pÄ Google Stadia eller inte. Vad hÀnder om du spelar pÄ den hÀr plattformen frÄn en annan enhet? NÄvÀl, nu visar vi dig vad du ska göra.

Hur hittar och lÀgger jag till vÀnner pÄ Google Stadia frÄn webben eller tv:n?

Om du anvÀnder Google Stadia pÄ internet pÄ din PC eller TV-version Àr stegen för att hantera din kompislista lika enkla. Stegen du behöver följa Àr:

  • Tryck pĂ„ Stadia-knappen pĂ„ din Stadia-kontroll sĂ„ kommer du direkt till menyn.
  • GĂ„ till avsnittet “VĂ€nner”.
  • Klicka pĂ„ “Sök”.
  • VĂ€lj en av de sista spelarna eller Skriv in ditt anvĂ€ndarnamn du vill lĂ€gga till som vĂ€n.
  • GĂ„ in pĂ„ hans profil och tryck pĂ„ «LĂ€gg till som vĂ€n».

Det Àr allt! PÄ sÄ sÀtt skickar du en inbjudan till dina vÀnner och, i likhet med mobilversionen, du mÄste vÀnta pÄ att spelaren ska svara om han vill vara din vÀn eller inte. Men i slutÀndan, vilka alternativ erbjuder en vÀnskap med nÄgon pÄ Google Stadia?

Tja, nÀr du och den andra spelaren Àr vÀnner kan ni spela tillsammans med andra vÀnner som ni lagt till för lÀnge sedan, öppna chattrum för att dela och till och med spela spel tillsammans nÀr ni vill. Och det hÀr Àr bara en av filerna Google Stadias fantastiska alternativ. Faktum Àr att om du vÄgar spela Google Stadia Pro, som Àr en förbÀttrad version av denna videospelsplattform, kommer du att kunna njuta av mÄnga andra högkvalitativa funktioner.

Vi hoppas att du tycker att den hÀr guiden Àr vÀldigt anvÀndbar och att du kan lÀgga till alla vÀnner du vill ha och spela med dem pÄ Google Stadia.

0 Shares