Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur du hittar din iPhone, iPad eller iPod Touch i händelse av förlust eller stöld

Ett av de mest användbara verktygen som enheter kan erbjuda dig iPhone, aktiverar deras sökning. Detta är ett alternativ som är väldigt enkelt att använda och väldigt användbart för att vara aktiv hela tiden. Många användare känner sig trygga.

För att aktivera applikationen behöver du bara följa en rad enkla och enkla steg för vilka du bara behöver ha en Apple IDsom du bör ha i förväg om du är en aktiv Apple- och iCloud-användare.

Vilka är stegen för att aktivera Hitta min iPhone?

  1. Du måste ha tillgång till din för att komma igång enhet och ange sedan dess inställningar. Du hittar det enkelt och enkelt i menyn på din enhet.
  2. Allt du behöver göra där är att gå till iCloud-fliken. När du trycker på den kommer du att se en rad alternativ öppnas.
  3. Du måste vara på lådan”sök på min Iphone”Och fortsätt till aktivering

När du följer dessa steg måste du se till att du alltid har det aktivt samt ditt iCloud-konto. På samma sätt, när du följer det här steget, kommer du att se ett alternativ visas precis bredvid det som säger “aktivera sista platsen“Det här är en flik som du alltid bör hålla aktiv och uppdaterad eftersom systemet kommer att baseras på den för att hjälpa dig att få tillbaka din enhet.

På så sätt, om din iPhones batteri snart stängs av på grund av lågt batteri, kommer appen automatiskt att skicka filen GPS telefonens sista plats före avstängning.

Vad är processen för att hitta min iPhone?

När alternativet är aktivt kan du gå in från en annan Mac-enhet, så länge den har appen i fråga, och fortsätta genom att komma åt den med ditt användarnamn och lösenord. Manzana. När du har gjort alla dessa kan du komma åt appen för att hitta filen iPhone.

Om du å andra sidan redan har en enhet som du kan hitta din telefon med behöver du bara hitta den från den här appen och när du går till din mobil kommer du att kunna se alla dina steg reflekterade på kartan med GPS .

En annan viktig aspekt om du står på vänster sida skärm handlar om att kontrollera om dina enheter är online eller inte. Du kommer att kunna verifiera det när enheten blir grön vilket betyder att den är online, om den tvärtom är blå så används den och om den är grå betyder det att den är off-line. Det bör noteras att även om den här funktionen är mycket användbar, väljer vissa användare att inaktivera den från sina Apple-enheter.

Andra alternativ för att hitta min iPhone

Ett av de föredragna alternativen för glömska människor är att lokalisera dessa enheter med ljud för att lokalisera dem enkelt och snabbt. Detta är ett mycket användbart alternativ om du vet att din mobiltelefon finns i närheten, men du inte kan komma ihåg exakt var du lämnade den.

Du kan också få tillgång till en rad tips som ger dig detaljerade instruktioner om hur du tar dig dit enhet som om du pekade riktningen i din GPS. Samma funktion kommer att tala om för dig vilka svängar du ska ta och vad avståndet skulle vara.

Som det sista rådet vi kan ge dig kan du ha ett alternativ till hands där du kommer att bli informerad om förlorad telefon och läge. På så sätt kan du låsa enheten och spåra dess plats tills du hittar den.

Detta är en elementär funktion om du letar efter det du letar efter skydda information Dina kontakter, e-postmeddelanden, videor, foton och till och med din telefons tillgång till vissa känsliga applikationer som bankkonton eller personliga konton.