Hur du hanterar din personliga ekonomiska ekonomi med Mooverang

0 Shares

I de tider dÀr projekt i SmÄ och medelstora företag Àr vÀldigt moderiktiga och deras boom Àr enorm, det finns mÄnga mÀnniskor som vill starta eget företag.

Att slÄ pÄ, köpa Bitcoin eller sÀlja kryptovalutor och skapa ditt eget företag gÄr lÀngre Àn att erbjuda en produkt eller tjÀnst som det krÀver strategisk och framför allt finansiell planering, eftersom poÀngen alltid Àr att inkomsten Àr högre Àn utgifterna.

Och Àven om detta verkar vara en enkel uppgift pÄ pappret, gÄr det mycket lÀngre. Lyckligtvis finns det dock verktyg för alla för att göra livet enklare hantera vÄr finansiella ekonomi.

Oavsett om du Àr företagare, affÀrsman eller fysisk person, med Mooverang kan du hantera din ekonomi pÄ ett effektivt sÀtt för att kunna spara effektivt och att siffrorna i slutet av mÄnaden alltid Àr positiva.

I nÀsta artikel kommer vi att förklara hur appen fungerar och hur du anvÀnder den pÄ rÀtt sÀtt sÄ att du lÀr dig hantera din finansiella ekonomi med Mooverang och aldrig mer fÄr ett ekonomiskt underskott.

Vad Àr Mooverang?

Det hÀr Àr Mooverang-appen Den Àr tillgÀnglig för Android och iOS som hjÀlper dig att investera, spara och hantera dina pengar. Den hÀr appen har haft miljontals nedladdningar sedan den lanserades 2014.

Med denna enkla men kraftfulla applikation du kan se pengarna pÄ ditt konto, kontrollera och verifiera transaktioner och kontorörelser, planerar hela ekonomin och erbjuder till och med sparplaner.

Dessutom har det Premiumversion som heter Mooverang Evolution dÀr du kan lita pÄ specialiserade finansiella rÄdgivare som gÀrna hjÀlper dig att spara och hantera vÄra intÀkter och kontrollera vÄra utgifter.

Som om det inte vore nog har Mooverang ett fantastiskt sÀkerhetssystem som skyddar informationen frÄn var och en av sina anvÀndare. Faktiskt, dess sÀkerhet liknar den för alla bankers webb- eller mobilapplikationer.

Dess teknik inkluderar systemet 256-bitars kryptering och SSL TLS-certifikatsÄ att andra anvÀndare inte har tillgÄng till vÄrt konto och personuppgifter.

Hur fungerar Mooverang och hur kan jag spara med det?

För att anvÀnda den hÀr appen och fÄ ut det bÀsta av den mÄste du lÀgga till dina bankkonton och Mooverang kommer omedelbart att ta fram en ekonomisk förvaltningsplan Ät oss. Appen stöder mer Àn 40 olika enheter.

Genom att komma Ät applikationen kan vi snabbt se alla vÄra kontorörelser och betalningar gjorda med vÄra kort. Det lÄter oss ocksÄ organisera budgeten och ta reda pÄ vad vÄra utgifter Àr villiga att betala för, för att kunna kontrollera varje position.

Dessutom kommer vi alltid att kunna köpa premiumversionen för att ytterligare förbÀttra vÄr ekonomiska och fÄ besparingar pÄ upp till 2 000 $ i slutet av mÄnaden.

Efter att ha angett applikationen fÄr vi se fem olika flikar finns lÀngst ner pÄ skÀrmen. De tillgÀngliga alternativen Àr: hjÀlp, som förklarar nÄgra begrepp; mitt tillstÄnd dÀr vi kommer att se tillgÀnglig balans, inkomster och utgifter; en meny med fler alternativ som rapporter, mÄl och konfiguration.

En annan flik vi hittar Àr tidslinjen. DÀr kommer vi att se en tidslinje med alla rörelser pÄ vÄrt konto eller kort som Àr kapabla till ange varje drag och se detaljer. Vi kan ocksÄ fÄ eller lÀgga till information till varje aspekt för att ytterligare anpassa den.

Slutligen kommer meddelandefliken att meddela oss nÀr det finns ett erbjudande, omröstningar eller spartips. För lÄt oss veta om nÄgot i vÄr ekonomi inte fungerar okej med varningsmeddelandet

Mooverang som en pionjÀr inom mobil teknik

Utan tvekan Mooverang förstod anvÀndarnas behov av att bÀttre kunna hantera sina pengar utan att betala dyra konsulter och bestÀmde sig för att driva vad det Àr idag det bÀsta och mest kompletta verktyget att hantera din ekonomi.

Förutom att den Àr tillgÀnglig för alla typer av smartphones har den kompatibilitet med andra enheter som t.ex Apple Watch och Android Wear.

PÄ sÄ sÀtt kan du alltid fatta de bÀsta besluten eftersom du kommer att fÄ aviseringar, varningar eller tips hela tiden för att hjÀlpa dig att hantera bÀttre och spara pengar.

0 Shares