Hur du hÄller din Android -skÀrm pÄ medan du lyssnar pÄ musik i bilen

0 Shares

Android -enheter som HTC Thunderbolt och Droid X2 ger fantastiska multimediaenheter i bilen, sÀrskilt med alla fantastiska musikappar som för nÀrvarande finns tillgÀngliga. Den största frÄgan Àr att pÄ de flesta telefoner och i de flesta appar blir skÀrmen tom och telefonen lÄses efter en kort period, Àven nÀr den Àr inkopplad.

Vissa appar som Pandora har en instÀllning för att hÄlla skÀrmen pÄ, men om du vill anvÀnda andra appar i bilen vill du aktivera den hÀr utvecklingsinstÀllningen som hindrar din telefon frÄn att somna medan du har den ansluten. Du behöver inte vara rotad för att göra detta.

Hur du hÄller Android Awake medan du Àr ansluten

  1. FrÄn Android HemskÀrm, tryck pÄ Meny.
  2. VÀlja instÀllningar.
  3. Öppen Ansökningar.
  4. Knacka pÄ Utveckling.
  5. Markera bredvid HĂ„lla sig vakenAndroid Stay Awake While Plugged in

Det Àr allt du behöver göra. Vi hade letat efter en in-app-instÀllning för att hÄlla vÄr ThunderBolt vaken medan vi lyssnade pÄ Rhapsody och bad om att den hÀr funktionen skulle lÀggas till i appen bara för att ta reda pÄ att den var precis framför oss hela tiden tack vare RhapsodyAndroid Twitter konto.

Nu nÀr vÄr ThunderBolt kommer att hÄlla sig vaken i Breffo SpiderPodium -fÀstet Àr vi redo att börja lyssna pÄ nÄgra lÄtar i Rhapsody medan vi Äker kryssning i sommarsolen.

0 Shares