Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur du förhindrar att din iPhone-kabel faller utanför skrivbordet

Om du vill ha snabb åtkomst till din iPhones laddningskabel medan du sitter vid skrivbordet, så här kan du montera kabeln på skrivbordet utan att den faller ner från kanten och på golvet.

Vi har alla varit där: Du laddar din iPhone bara för att upptäcka att Lightning-kabeln föll bakom skrivbordet, och du måste nu börja ett roligt spel att antingen nå bakom skrivbordet för att hämta den eller ta hand om dig och knä och våga sig under skrivbordet för att hämta kabeln. Det är ett irriterande första världsproblem och det är ganska humoristiskt när det händer någon annan, men det är definitivt inte något du skrattar åt när det händer dig.

Vanligtvis kan människor tänka på några tillfälliga sätt att hålla sina kablar från att falla av skrivbordet, oavsett om det skulle sätta en pappersvikt ovanpå kabeln eller balansera vikten precis så att tyngdkraften inte tar bort den. Dessa snabba lösningar är dock mest tillfälliga.

Läs: Hur man förhindrar att iPhone-kablar går sönder

Det finns dock några knep som du kan använda och flera billiga tillbehör som du kan köpa så att din iPhones laddningskabel stannar på skrivbordet, utan risk för att den någonsin faller av.

Kabelhållare

Det är inte bara du som är trött på att deras iPhone-kabel hela tiden faller från skrivbordet. Det är ett stort problem och många företag har tagit upp frågan. Det betyder att det finns en hel del tillbehör tillgängliga som håller dina kablar på dig för att förhindra att de faller från sidan, men ändå möjliggör manövrerbarhet.

Skärmdump 2014-12-02 kl.15.46.14

Cable Drop är mitt favorittillbehör för detta. För bara några dollar får du en uppsättning kabeldroppar som du kan hålla fast vid ditt skrivbord och de förhindrar att dina kablar faller från kanten på ditt skrivbord, men de lämnar fortfarande utrymme för dig att dra i dina kablar och manövrera dem runt .

Ett annat tillbehör som jag gillar är Quirky Cordies, som ger dig bara en huvuddel att fästa på ditt skrivbord och har plats för att passa fyra olika kablar mellan slitsarna som håller dem på plats när du inte använder dem.

Läs: Var kan jag köpa blixtkablar till din iPhone 6

Om du vill köpa ett kabelhållartillbehör som förmodligen finns i de flesta butiker kan du kolla in 3M: s Command Cord Clips, som mestadels är avsedda för att hålla sladdar på plats på väggen, men de kan också fungera bra på ditt skrivbord.

Utnyttja hushållsartiklar

Om du är för billig för att köpa dessa tillbehör, klandrar vi dig inte, särskilt eftersom du kan replikera funktionaliteten med grundläggande vardagliga hushållsartiklar.

Det mest populära alternativet är att använda det pålitliga bindemedelsklämman, där du fäster det på kanten av ditt skrivbord och matar din iPhone-kabel genom metallhandtagen. Därifrån håller bindarklämman kabeln på plats och förhindrar att den faller ner från skrivbordet.

2014-12-02 15.44.41

Du kan även kombinera enkla magneter med bindemedelsklämmor för att bli av med metallhandtagen och sikta på ett mer estetiskt utseende.

Till och med något så enkelt som en brödflik från din brödpåse kan användas som en kabelhållare i slutet av skrivbordet. Det är förmodligen inte den snyggaste lösningen, men för nästan ingenting kan du förhindra att ett stort kabelproblem någonsin händer igen.

Du kan till och med gå så långt som att skapa nästan osynliga kabelfångare som smälter in i ditt skrivbord så att de är svåra att se, så det förstör inte designen på din arbetsyta om du är orolig för den typen av saker .

Jag har också hört talas om iPhone-ägare som använder små remsor av kardborreband som de fäster på laddningskabeln och sedan fäster den andra delen på skrivbordet, vilket verkar fungera ganska bra.

I slutändan är alternativen nästan obegränsade, eftersom det finns så många olika produkter du kan använda för att lösa ett så frustrerande problem. Dessutom behöver du inte spendera mycket pengar om du inte vill.