Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur du fixar iCloud Music Library kan inte aktiveras Fel

Stöter du på Apple Music-problem som hindrar dig från att ladda ner musik eller lägga till musiken i ditt musikbibliotek? När du använder Apple Music på iOS 8.4 måste du aktivera iCloud Music Library för att alla funktioner ska fungera.

Ett av de vanliga meddelandena du ser är en varning om att “Detta kräver iCloud Music Library” med ett alternativ för att aktivera iCloud Music Library i inställningsappen.

När du försöker göra detta kan du stöta på ett oroligt Apple Music-felmeddelande som säger “iCloud Music Library kan inte aktiveras.” Meddelandet fortsätter och säger: ”Du kan aktivera det senare från Musik i Inställningar. tills dess kommer din musik inte att finnas tillgänglig på alla dina enheter. ”

Lär dig hur du fixar iCloud Music Library kan inte aktiveras fel.

Lär dig hur du fixar iCloud Music Library kan inte aktiveras fel.

Detta Apple Music-problem kommer inte att hindra dig från att testa tjänsten, starta en gratis testperiod på tre månader och lyssna på Beats! radio, men det påverkar synkroniseringen av låtar mellan dina enheter.

Så här fixar du iCloud Music Library kan inte aktiveras felmeddelande i Apple Music på iOS 8.4.

Så här aktiverar du iCloud Music Library på iOS 8.4

Efter att ha uppgraderat till iOS 8.4 i morse och testat Apple Music fortsatte jag att springa in i iCloud Music Library kan inte aktiveras fel på min iPhone 6. Detta händer också på iPhone 6 Plus och på många andra enheter som kör iOS 8.4.

Efter flera försök kunde jag fixa iCloud Music Library kan inte aktiveras, genom att helt enkelt försöka om och om igen. Detta är sannolikt ett problem med Apples servrar som är under belastning av användare som försöker installera iOS 8.4 och aktiverar iCloud Music Library för att få ut det mesta av den nya Apple Music-appen.

Åtgärda iCloud Music Library-problem på iOS 8.4.

Åtgärda iCloud Music Library-problem på iOS 8.4.

Om du redan gav upp är det fortfarande en bra idé att starta om din iPhone eller iPad. Du behöver inte, men efter det här snabba steget kunde jag få iCloud Music Library att fungera i bara två försök, efter flera tidigare misslyckanden.

  1. Gå till Inställningar på iPhone eller iPad
  2. Tryck på Musik – Observera att detta inte finns i iCloud-inställningarna som du kan förvänta dig.
  3. Aktivera iCloud Music Library.
  4. Välj att slå ihop eller ersätta ditt musikbibliotek. Jag hade framgång med ersättare, andra rapporterar framgång genom att slå ihop, så detta bör inte påverka ditt val.
  5. Om det fungerar är du klar. Om inte fortsätt försöka slå på den tills den fungerar. Du kan behöva försöka 5-10 gånger innan det äntligen tar det.

Det är allt som finns för att lösa detta irriterande Apple Music-problem på iOS 8.4.

Vissa användare rapporterar också problem med att överföra Beats Music-spellistor till Apple Music. Denna process kan ta lite tid, men på Apple Support Forums säger en användare att om du aktiverar iCloud Music Library förde sin väns Beats Music-spellistor till Apple Music omedelbart.

Nyheter i iOS 8.4

Apple Music Streaming

Apple Music Streaming

Den nya Apple Music-appen innehåller den nya Apple Music-streamingtjänsten som är utformad för att ta emot Spotify, Pandora och andra tjänster. Uppdateringen av iOS 8.4 möjliggör den här nya appen och inkluderar en gratis tre månaders testversion av Apple Music-tjänsten.

Med Apple Music kan du betala $ 9,99 per månad för en individ eller $ 14,99 per månad för en familj på upp till sex medlemmar och njuta av hela album på begäran och spara musik för offlineuppspelning.

Apple Music använder din musiksmak för att välja ny musik som du kanske tycker om att lyssna på i en ny For You-sektion i musikappen som hjälper dig att hitta ny musik att lyssna på. Videon ovan visar hur detta fungerar.

Den här nya appen ersätter Music-appen från iOS 8 och tidigare. Apple lägger inte till en annan app som du inte kan installera från iPhone eller iPad, utan uppdaterar bara en som redan finns på din enhet.