Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur du får ut det mesta av Apple Fitness+ med AirPlay 2

Om du nyligen har provat Apple Fitness+ kanske du har märkt att vissa mätvärden, som träningstid eller puls, visas på skärmen under dina träningspass. Det finns dock mer att utforska när det gäller att maximera din upplevelse med Apple Fitness+ med AirPlay 2.

Genom att använda AirPlay 2 har du nu möjlighet att projicera dina träningspass på en större skärm, vilket ger en spännande möjlighet att fördjupa dig i visningen av mätvärden under dina träningspass. Den här funktionen fungerar som ett grundläggande verktyg som låter dig visualisera dina hälsodata i realtid, vilket ökar engagemanget och informativiteten i dina träningspass. Med möjligheten att se ytterligare mätvärden på en större skärm kan du få djupare insikter om dina prestationer och framsteg, vilket gör din träningsresa ännu mer berikande.

apple-fitness

Hur visualiserar man måtten?

När du väljer att projicera ditt träningspass på en större skärm, till exempel en kompatibel smart-TV, kan du fortfarande få tillgång till spännande mätvärden relaterade till din prestation, vilket säkerställer att du håller dig motiverad och följer dina framsteg effektivt.

Följ dessa enkla steg för att se träningsstatistik på en stor skärm:

 1. Öppna Fitness-appen på din iPhone eller iPad.
 2. Välj det träningspass du vill göra.
 3. Innan du börjar sessionen trycker du på AirPlay 2-symbolen längst ner till höger på skärmen.
 4. Från kategorin Video och mätvärden väljer du önskad enhet för att visa ditt träningspass.
 5. Om din enhet redan är vald trycker du på Spela för att starta träningspasset.
 6. När du tränar kommer realtidsmätningar att visas på din AirPlay 2-kompatibla TV eller skärm, vilket ger värdefull feedback om din prestation.

Om du stöter på en situation där din enhet inte visas i alternativet Video och mätvärden, kan det bero på föråldrad programvara. Se till att både din Apple Watch och enheten du vill AirPlay ditt träningspass till är uppdaterade till den senaste tillgängliga mjukvaruversionen.

För att den här funktionen ska fungera sömlöst måste dina enheter uppfylla följande operativsystemkrav:

 • iPhone: iOS 16 eller senare
 • iPad: iPadOS 16 eller senare
 • Apple Watch: watchOS 9 eller senare

När du använder AirPlay 2-menyn har du tre distinkta kategorier att välja mellan, tillgodose dina preferenser:

 1. Video och statistik: Det här alternativet visar hälsostatistik och prestationsfeedback i realtid på den anslutna skärmen under ditt träningspass.
 2. Video: Om du väljer detta projiceras enbart träningsvideon utan mätvärden.
 3. Ljud: Genom att välja den här kategorin kan du exklusivt överföra ljudinnehållet, idealiskt för dem som prioriterar att lyssna på träningens ljud medan videon är oumbärlig.

Fördelarna med AirPlay 2

Faktum är att integrationen av AirPlay 2-stöd i Apple Fitness+ förbättrar den övergripande användarupplevelsen avsevärt genom att erbjuda ett brett utbud av alternativ för att se träningsstatistik. Denna värdefulla funktion säkerställer att användarna förblir välinformerade under sina träningspass och ger realtidsdata och prestationsfeedback. Som ett resultat främjar det motivation och engagemang, vilket gör träningen mer givande och roligare.

Genom att införliva AirPlay 2 blir Apple Fitness+ ännu mer tilltalande för både befintliga användare och de som funderar på att gå med i plattformen. Möjligheten att projicera träningspass på större skärmar öppnar upp för spännande möjligheter och lyfter träningsupplevelsen till nya höjder. Oavsett om du är en vanlig Apple Fitness+-entusiast eller funderar på att bli medlem, introducerar AirPlay 2-funktionen nya möjligheter att berika din träningsresa och skapa en mer tillfredsställande träningsupplevelse totalt sett.