Hur du fĂ„r eller fĂ„r fler prenumeranter och vĂ€xer pĂ„ YouTube – tips och tricks

0 Shares

Det Àr en av de mest populÀra plattformarna för tillfÀllet eftersom konceptet det stöder Àr mycket attraktivt för olika omrÄden: Àr de bloggare; varumÀrken för alla produkter; företag eller influencers. Det Àr ett utrymme för att ladda upp varumÀrkesfilmer som skapa vÀrdefullt innehÄll och fÄ kontakt med publiken; för att göra produktens anvÀndningsomrÄden offentliga.

Men som alla sociala nÀtverk behöver det nÄgra knep som kommer att pÄskynda karriÀren för alla prenumererade anvÀndare, vilket förbÀttrar dess synlighet. OvanstÄende, med tanke pÄ att plattformen kan vara ett mycket lönsamt nÀtverk, har vi förmÄgan att korrekt konfigurera den och tjÀna pengar pÄ vÄr kanal för att tjÀna pengar samtidigt. Men hur fÄr man det? Det första Àr ha en ordentlig strategi för att lÀgga till följare HÀr berÀttar vi vad du behöver veta!

Varför Àr antalet YouTube-prenumeranter viktigt och hur fÄr man community?

Medan de berömda brĂ€dorna efter att ha nĂ„tt ett visst antal följare som 1K eller 1M Ă€r mest kĂ€nda … den verkliga anledningen Ă€r vikten alla dessa mĂ€nniskor har i lönsamhet pĂ„ kontot: Det handlar inte om antalet besök eller antalet likes (visserligen Ă€r de anvĂ€ndbara för algoritmen); men en vilja att gĂ„ pĂ„ evenemang, gĂ„ pĂ„ kurser eller köpa produkter.

Det som efterstrĂ€vas Ă€r att detta antal personer ska vara lojala anhĂ€ngare av innehĂ„llet och att det finns ett förtroendeband med varumĂ€rket … Hur? jaga konsolidera det ömsesidiga förhĂ„llandet: AnvĂ€ndaren fĂ„r information som matar honom, och levererar i gengĂ€ld det som inom marknadsföring kallas lojalitet… Tack vare detta kommer du att fĂ„ vĂ€nner och potentiella kunder.

Hur kan jag lÀgga till fler följare till mitt YouTube-konto för att vÀxa pÄ plattformen?

Det Ă€r viktigt att ha en strategi som syftar till att attrahera inte bara mĂ„nga mĂ€nniskor; men exponentiellt öka flödet av följare som. bli en del av kanalgemenskapen
 Satsa inte pĂ„ virus, du kan fĂ„ det pĂ„ ett annat sĂ€tt! Du behöver bara vara kunnig om rĂ€tt Ă„tgĂ€rder.

1. KĂ€nn din publik

Det Ă€r lĂ€ttare att veta vad vi ska sĂ€ga nĂ€r vi förstĂ„r vem du pratar med… Det Ă€r dĂ€rför kĂ€nna igen din genomsnittliga publik och utifrĂ„n detta skapa ett kanalkoncept och information som Ă€r av intresse för branschen. . Det som förvĂ€ntas Ă€r att de rekommenderar dig; Innan du tillfredsstĂ€ller mĂ„nga mĂ€nniskor mĂ„ste du dock bygga lojalitet till en grupp med övertygande information och dĂ€rmed kommer de att vara föregĂ„ngare till det du gör.

2. Gör en saklig och estetisk plan

Om du inte har en fast innehÄllslinje kommer du att lÀgga till mer. Vilken ny mÄlgrupp: SÄ att skapa en kalender dÀr du kan stÀlla in de Àmnen som ska tas upp kommer att ge dig ett testamente konsistensverktyg; följ teman eller dela upp videor i delar. PÄ sÄ sÀtt kan du titta pÄ statistiken för att se vilka Àmnen som fungerar bÀst för din mÄlgrupp.

Å andra sidan, se till att följa fĂ€rgpaletten, samma grafik, liknande övergĂ„ngar och bakgrunder enligt ditt tema. PĂ„ det hĂ€r sĂ€ttet du kommer inspirerande professionalism, och att filmerna Ă€r roliga för dem som ser dem… Ingen stannar kvar för att se en film av dĂ„lig kvalitet!

3. Glöm inte uppmaningar

Även kĂ€nda för att de konsekvent Ă„terspeglas pĂ„ den hĂ€r plattformen … LĂ„ter fraser som “gilla om du gillade den hĂ€r filmen” bekanta? Detta Ă€r en uppmaning till handling. Du bör dock anvĂ€nda den som har störst nytta, enligt resultaten du letar efter: Bjud in att dela videon pĂ„ WhatsApp eller annat socialt nĂ€tverk för att fĂ„ fler visningar. Precis som nĂ€r du strĂ€var efter en algoritms mĂ„l och animerar den prenumerera om du vill skapa en gemenskap.

4. Etablera samarbete med andra YouTubers

För att nĂ„ denna punkt mĂ„ste du följa de föregĂ„ende; sĂ„ du har en viss rĂ€ckvidd inom sektorn och dĂ€rmed kan du knyta mycket fördelaktiga kontakter för din kanal. . För att uppnĂ„ detta kommer att fĂ„ nya prenumeranter inte krĂ€va mycket anstrĂ€ngning … Men kom ihĂ„g att du mĂ„ste alliera dig med kontot i slutet av det du gör för att kunna nĂ„ mottagare som Ă€r intresserade av ditt innehĂ„ll.

0 Shares