Hur du enkelt sparkar anvÀndare av dina Instagram-grupper (exempel)

0 Shares

Att skapa gruppchatt för att kunna vara i kontakt med flera personer samtidigt Àr inte nytt, och det Àr inte alltid lÀtt att Àndra dess parametrar. DÀrför syftar den hÀr guiden till att visa dig hur du tar bort nÄgon frÄn en Instagram-grupp.

För nÀrvarande Àr sociala nÀtverk ett av de mest anvÀnda kommunikations- och uttrycksverktygen över hela vÀrlden.

Genom dem publicerar vi inte bara bilder, videor och berömda berÀttelser som Instagram, utan ocksÄ vad vi skapar grupper sÄ att du kan chatta med flera vÀnner eller familj samtidigt

Instagramplattformen, som Àr en av de mest populÀra, har inte undgÄtt denna verklighet och för den hÀr typen av gemensamma samtal.

Tack vare detta kan anvÀndarna anvÀnda det fullt ut, och samtidigt behöver de inte flytta eller byta till en annan plattform pÄ ovanstÄende.

Varför, vem har det inte hÀnt du vill dela nÄgot med mer Àn en person och det blir trÄkigt att förmedla samma budskap tio gÄnger.

Dessutom tillÄter denna chattfunktion endast den krets av anvÀndare som Àr inblandade att komma Ät och delta i nÀmnda aktivitet.

Hittills Àr det bra med den hÀr anvÀndbara modaliteten, men ibland vill vi inte att vissa eller specifika personer ska stanna kvar i gruppen vi har skapat lÀngre.

Antingen för att de Àr i motsÀgelse, eller sÄ har det helt enkelt lagts till av misstag och mÄlar inte alls med denna grupp vÀnner.

NÄvÀl, det kommer inte att vara nÄgra problem med det, för istÀllet för att lÀmna gruppen som skapats pÄ Instagram kommer vi att se hur man sparkar en eller flera personer frÄn Instagramgruppen.

Steg för steg för att blockera Ätkomst till en Instagram-grupp

Det Àr vÀldigt enkelt, följ bara instruktionerna i rÀtt ordning och bli snabbt av med personen du inte lÀngre vill se innehÄllet eller delta i chatten.

Det första du ska göra Ă€r att gĂ„ till vĂ„r instagram och gĂ„ till “Direktmeddelanden“PĂ„ Instagram och leta reda pĂ„ gruppen du vill Ă€ndra eller hantera. Klicka sedan pĂ„ den gruppen, den kan antingen stĂ„ direkt pĂ„ sitt namn eller pĂ„ ett “i”.

Du kommer omedelbart att kunna visualisera en lista över de olika medlemmarna i din grupp, var och en av dem kommer att ha tre vertikala prickar bredvid hans namn (som indikerar att det finns alternativ).

Dessa punkter vÀljs ut som visar dig de olika ÄtgÀrder som Àr tillgÀngliga att utföra, inklusive möjligheten att blockera, rapportera och eliminera dem.

SjÀlvklart föredrar vi den som passar vÄra önskemÄl och hjÀlper oss att utesluta den valda anvÀndaren frÄn Instagram-gruppen.

Om du vill ta bort alla deltagare

Om du nu vill eliminera alla gruppmedlemmar, följ bara dessa steg:

  • Ange information om gruppen du vill hantera (som i föregĂ„ende fall).
  • VĂ€lj alternativet “Avsluta chatten“.

Och voila, det Àr allt som krÀvs för att sparka alla deltagare ur en Instagram-grupp. Det Àr ganska snabbt och enkelt.

I denna mening bör det betonas att Àven om de slÄs ut ur gruppen, Tidigare deltagare kommer att ha tillgÄng till konversationshistoriken.

Å andra sidan, kom ihĂ„g att du i bĂ„da fallen mĂ„ste vara administratör för denna grupp, har du inte denna status fĂ„r du inte göra utvisningar.

Som ytterligare information, vÀnligen notera det i samma instÀllningsavsnitt Du kan ocksÄ sjÀlv lÀmna gruppen.

Detta sker frÀmst nÀr vi tillhör en grupp som vi inte Àr intresserade av eller vi bara inte vill vara med lÀngre av nÄgon annan anledning.

0 Shares