Hur du enkelt rensar eller raderar din Rappi-orderhistorik

Om du har undrat hur man gör detta rensa eller radera Rappi orderhistorik På ett enkelt sätt? Här kommer vi att förklara allt du behöver veta för att nå detta mål, oavsett om det är möjligt eller inte.

Rappi är ett beställningsprogram eller matinköp behöver du bara en app på din mobil för att börja lägga en beställning. Det fungerar enkelt och du behöver inga större bakslag. Det används nu flitigt och dess täckning har utökats, utöver vad som har sagts bör det också noteras att applikationen erbjuder fördelarna med att använda den, vilket ger dig möjlighet att ansöka om kampanjer och prissänkningar.

Hur fungerar Rappi-appen?

Konceptet Rappi är inte begränsat till att bara beställa mat eller cravings, utan den här appen går mycket längre, och erbjuder tjänster som ett apotek, med vilka du kan markera listan eller drogen du vill nå dig, tack vare vilken informationen kommer att nå säljaren som finns i samma område som du, som i sin tur sköter inköpet och efterföljande implementeringsleverans.

I tider av social profylaxDet är viktigt att överväga denna applikation när du köper i en stormarknad eftersom den går in i programmet från din mobiltelefon.

Du kanske märker att det finns en shoppingavdelning i snabbköpet, därför kan du få rabatt om du använder appen ofta eller har en kupong eller rabattkod, förutom att du kan köpa så mycket du vill från snabbköpet, beställning bör inte ta för lång tid kom hem.

Om det av någon anledning, du är inte nöjd med det du bad om och vill avbryta beställningen, applikationen låter dig göra det utan problem, men om leveransen är mycket avancerad kommer det inte att vara möjligt.

Hur tar jag bort eller raderar min Rappi-orderhistorik?

Genom att använda RappiSom med de flesta av de nuvarande apparna kommer du att märka att ett slags register lagras på din mobiltelefon, oavsett om du köper från ett apotek, restauranger eller affiliate-marknader. Ditt köp kommer att loggas mer än något annat så att du har support och kontroll över dina köp.

Men många människor gillar det inte, och andra anser att det är en invasion av dem personlig integritetså de vill ta bort den här historiken. Tyvärr finns det än så länge ingen knapp som säger ta bort eller ta bort historik, eller något liknande. Dessutom visar den bara inte särskilt detaljerade köp.

Men trots det finns det några knep du kan luta dig mot om historien stör dig på något sätt, eller om du precis gjort ett oväntat köp och inte vill att någon ska veta om det. Å ena sidan kan du välja rensa applikationsdatavilket skulle vara ett liknande steg som att avinstallera det från din mobiltelefon.

För att radera denna data måste du göra det precis som vilken annan app du kan håll den på skrivbordet och markera där det står preferenser eller applikationsdetaljer. Klicka på radera i minnet, det raderar allt du har sparat i den här appen inklusive registrerade kort, köp och kuponger.

Andra metoder för att radera historia

Alternativt kan du bestämma använda program från datorn För att radera historiska data, mobiltelefonens cache, kan de hittas på nätet gratis, och de fungerar alla på samma sätt.

För det mesta måste du ansluta enheten med en kabel då hantera applikationer från menyn som visas. Denna metod används flitigt eftersom den är två steg snabbare därifrån.

Å ena sidan kan du ta bort den och sedan installera om den omedelbart, eftersom dessa program vanligtvis har en egen butik och är mycket enkla att använda, Apowersoft är ett exempel.

Apowersoft låter dig göra allt Ovan nämnt, och den har en officiell webbplats där du snabbt kan ladda ner den, den fungerar på de flesta operativsystem, så du borde inte ha några problem.

Relaterade Artiklar

Back to top button