Hur du enkelt och snabbt kommer in i Outlook

Outlook används redan i stor utsträckning på datorer som ett program för att komma åt e-post. Här ska vi skapa en manuell Outlook-inloggning och få åtkomst till det blir enkelt och lätt. Låt oss dessutom lära oss lite mer om verktyget och dess webbversion.

Outlook är ett bra verktyg

känna till utsikterna

Microsoft Outlook är redan välkänt för de flesta. Eftersom det är en Microsoft-programvara är den en del av den berömda Office-sviten. Den har den klassiska funktionen att ta emot och skicka e-post, dessutom har den en komplett kalender som låter dig schemalägga och schemalägga dina möten.

Det är möjligt att schemalägga dagliga, veckovisa och månatliga evenemang. Dessutom har du en rik kontakthanterare, som är komplett och visar alla tidigare registrerade data. Bland dessa uppgifter finns telefonnummer, adresser och själva mejlet. Om så önskas kan du ta med personens bransch- och anställningsuppgifter.

Outlook tillhandahåller också en fantastisk uppgiftshanterare, som du kan organisera på ditt sätt. Bland dessa lägen är det möjligt att organisera i listor och sortera efter vilka som kommer att utföras. Säkert många verktyg, men det stannar inte där. I den kan du också använda ett anteckningsfält som gör ett slags virtuellt inlägg till dess.

Microsofts e-postmeddelanden var tidigare kända som Hotmail. Men för att ytterligare förena saker och ting gjordes en namnövergång. Och de flesta e-postmeddelanden har blivit Outlook, så din e-post har det domännamnet.

Många är vana vid PC-versionen av applikationen, men webbversionen är väldigt bra och funktionell. Låt oss lära oss nedan hur du kan komma åt och använda detta fantastiska verktyg

Hur kommer jag lätt in i Outlook?

Det är inga svårigheter att komma in i verktyget, lär dig hur du följer stegen nedan.

  1. Gå till outlook.com och välj alternativet Logga in.för inloggning i Outlook, gå till inloggning
  2. Ange sedan din e-postadress och sedan lösenordet för att komma åt din e-post. Använd samma referenser som du använder i datorprogrammet.tillgång till utsikter

På inloggningssidan kommer du att märka några alternativ. Bland dem kan du skapa ett konto om du inte har ett, eller om du vill kan du ange din e-post på annat sätt.

välj andra inmatningsalternativ

gå till inmatningsalternativ och välj att komma åt din e-post med en säkerhetsnyckel. Detta är mycket bra för dem som vill komma in i Outlook från webbversionen på ett säkert sätt utan att påverka integriteten.

Det förhindrar också möjliga hackerattacker. Ju mer du använder webbversionen kommer du att upptäcka att den är väldigt bra som själva datorprogrammet.

Slutsats

Med den här omfattande guiden lärde vi oss mer om webbversionen av Outlook, och vi lärde oss också hur man kommer åt och använder den säkrare. Tvivlade du på allt vi såg här? Hittade du ett fel? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

Relaterade Artiklar

Back to top button