Hur du enkelt kan se nyligen raderade iPhone-appar – teknik

0 Shares

IPhone en av de mest populära telefonerna på marknaden tack vare sin distinkta teknologi och funktionalitet, den här telefonen har några saker som för andra inte är verkligheten. Det är en av de bästa när det gäller databehandling och kamera och kvaliteten och rättvisan i dess applikationer är mycket intressant eftersom det finns ett stort antal applikationer, vi har vanligtvis tillgång till ett stort antal vilket leder till att vissa som vi inte behöver elimineras.

Men tänk om vi vill ha dem igen senare, eller ta bara en titt på listan över applikationer som vi har använtatt komma ihåg dem, och i alla fall kolla efter de uppdateringar vi förväntade oss. Hur man tar bort ett program från en iPhone är så enkelt; vi bestämmer oss knappast för att tillfälligt inaktivera applikationen. I den här artikeln kommer vi att se hur du kan se listan över raderade appar på vår mobil för att spåra dem.

Hur kan jag spåra borttagna appar?

För att förhandsgranska de applikationer som har tagits bort måste vi ta hänsyn till att åtminstone applikationer efter avinstallation av dem tas de bort tillsammans med all information som hänför sig till dem är inte helt eliminerade; detta beror på att de finns i Apple Store när vi går in i det, får oss att förstå att vi hade det med en specifik karaktär.

Vi är inte så långt och det är inte svårt att återvisualisera dem, tvärtom, de är lätta att lokalisera, så vi kan också vi kan få tillbaka dem om vi vill installera om dem på vår telefon. Att återställa dem är inte heller särskilt svårt, och tack vare denna återställningsmetod kan vi behålla konfigurationen i vissa fall innan vi tar bort dem.

Meddelande

När det gäller de applikationer som har raderats kan vi ha en förhandsgranskning, för detta behöver vi inte göra mycket, vi måste gå till telefonens App Store, i detta kommer vi in ​​i profilsektionen i det övre högra hörnet. I den här delen är vi i “Köpt”, sedan i “Alla” Här kommer du att se en lista på alla appar du har och de du har haft, i fall av de som är aktiva kommer det att finnas en knapp bredvid dem som säger öppna.

Registrerade appar kommer att visas med en bubbla bredvid dem, det här är de som inte längre är aktiva på din telefon och den här förhandsgranskningen är den enda lagringen som förblir dold men för att bara se de du raderade Du måste klicka på “Inte på denna iPhone” i så fall kommer du att kunna se alla de som har tagits bort från den. Du kanske också är intresserad av hur iPhone-applikationer installeras på din Mac, vilket ger dig mer utrymme och tillgång till flera applikationer

Hur återställer jag nyligen raderade appar från iPhone?

Det händer oftast att vi vill återställa raderade applikationer efter ett tag, detta kan begränsas till vi vet inte vad vi har förrän vi har detTja, det finns en lösning för det också, och den är lätt att uppnå. Av vilken anledning som helst som fick dig att avsluta appen är den inte begränsad till att få tillbaka den.

För det kan vi ha alternativ som hjälper oss att återställa dem effektivt, båda tjänar på samma sätt, nu ska vi se hur det fungerar från App Store och appnamnsökningLåt oss se hur detta görs.

Från App Store

Som vi nämnde tidigare måste vi följa samma väg för att nå avsnittet “Inte på denna iPhone”, i den här listan kan vi se borttagna applikationerför att återställa raderade eller avinstallerade applikationer måste vi följa stegen nedan, hitta applikationen och klicka på molnikonen som kommer att visas till höger, i det här steget kan du installera om den.

Det bör nämnas att efter nedladdning kommer du omedelbart att se en öppen knapp som betyder att för denna ominstallation, du behöver inte betala för appen igen, kommer benet inte att belastas från andra gången. Ett genombrott för dessa Apple-tjänster

Jag letar efter ett namn

I så fall behöver du bara gå in i App Store på din iPhone lokalisera förstoringsglaset i det nedre högra hörnet, sedan i sökrutan högst upp kommer du att gå till ange namnet på programmet du vill installera om klicka sedan på molnet och installationen startar.

0 Shares