Hur du enkelt fÄr Gmail att visa dina e-postmeddelanden i grundlÀggande HTML

0 Shares

TillgÀnglighet inom Datormjukvara och mobiltelefonapplikationer Àr en av de största sakerna som designers och utvecklare uppmÀrksammar. Det faktum att en person lÀttare kan navigera i ett visst program kan förÀndra hur det lockar nya anvÀndare och hur de anvÀnder dess grÀnssnitt.

Om ett program Àr för komplicerat att anvÀnda, kommer mÄnga anvÀndare antingen att sluta anvÀnda det eller helt enkelt leta efter sÀtt att anvÀnda programmet pÄ annat sÀtt eller för andra syften Àn vad som ursprungligen var tÀnkt.

NÀr vi talar om Fr. tillgÀnglighetvi hÀnvisar till alla smÄ detaljer som programmet har för alla att anvÀnda. Det betyder att vi inte bara talar om hur intuitivt det kan anvÀndas av den tillfÀlliga anvÀndaren, utan det inkluderar Àven anvÀndare som har dÄligt fungerande utrustning eller personer med funktionsnedsÀttning.

SÄ nÀr vi talar om ett program med god tillgÀnglighet talar vi om ett program som alla kan komma Ät utan alltför mÄnga problem, dÀr dess funktioner finns enkelt och intuitivt och dÀr vem som helst lÀtt kan hitta vad som helst.

Ett ganska tydligt exempel pÄ detta Àr de bÀsta Google-applikationerna och programmen, som lÀgger tonvikten pÄ anvÀndarvÀnlighet, Àr ganska direkta med anvÀndaren, intuitiva och bekvÀma att anvÀnda. MÄnga av dessa program Google de Àr rena i den meningen att de inte har mycket fÀrg och en liten mÀngd anvÀnds strategiskt för att fÄnga anvÀndarens blick.

Det Àr ocksÄ nÄgot vi enkelt kan se i dina ansökningar e-postplattformarGmail, som till och med kan anvÀndas i sin enklaste och lÀttaste version, HTML-versionen.

Gmail HTML-version

Google har varit pÄ den digitala marknaden i flera Är och alltid försökt ÄterupptÀcka och vara sÄ tillgÀnglig som möjligt för sina anvÀndare, vilket ledde till tillhandahÄlla olika tjÀnster anvÀnder applikationer som vanligtvis Àr intuitiva, roliga och ganska lÀtta att anvÀnda.

Bra appdesign Google Detta kan demonstreras av det faktum att mÀnniskor inte behöver en komplicerad handledning för att lÀra sig hur man anvÀnder appen, utan bara titta pÄ den för att förstÄ vart man ska gÄ, vad man ska göra och hur man anvÀnder smarta ikoner, fÀrger och korta meddelanden.

NÀr vi pratar om Gmail Àr ovanstÄende sant som fallet Àr andra applikationer, och Àr vanligtvis en enkel och effektiv e-postplattform. Men om du kommer in frÄn en dator som har en webblÀsare som inte stöds pÄ grund av en uppdatering, eller som inte har för mycket RAM, kan det betyda Gmail spring lite lÄngsamt.

Och om nÄgot hÀnder dig kan du alltid ange din Gmail via HTML-version sidor, en version dÀr endast de viktigaste delarna presenteras vad gÀller text och grÀnssnitt.

SÄ att de kan se e-postmeddelanden utan större problem och du kan skriva nya e-postmeddelanden; eller Àven skicka mass- och personliga e-postmeddelanden, riktigt bra för alla som inte har normal Ätkomst till Gmail.

Vi presenterar HTML-versionen

NÀr du loggar in pÄ ditt Gmail-konto, Google tar dig automatiskt till den traditionella Gmail-vyn, standard. Tidigare hade du möjlighet att Àndra vyer med knappen lÀngst ner pÄ Gmail-skÀrmen, men det har Àndrats.

Om du vill ange en version av HTML FrĂ„n Gmail Ă€r det enklast att komma in i Gmail, och medan det laddas klickar du pĂ„ den nedersta blĂ„ lĂ€nken som sĂ€ger “Ladda Basic HTML”, som automatiskt överför dig till versionssidan HTML. Slutligen, notera att HTML-kod kan lĂ€ggas till eller infogas i en Gmail-signatur.

0 Shares