Hur du enkelt döljer eller tar bort Facebook-meddelandeknappen

0 Shares

Facebook, eftersom det Àr ett socialt nÀtverk som anvÀnds sÄ mycket i vÀrlden, mÄste vi Àgna oss Ät att lÀra oss dess olika funktioner. För nÀrvarande erbjuder den ett stort utbud av dem som inte kunde anvÀndas tidigare. Och en av dem Àr ett alternativ knappen radera meddelandeför att undvika dessa meddelanden frÄn personer som du inte lÀngre vill skriva till dig utan att radera dem.

DÀrför ger vi dig den hÀr handledningen som ger dig de nödvÀndiga tipsen för dig att veta hur man enkelt döljer eller tar bort Facebook-meddelandeknapp.

Det Àr verkligen ett mycket bra och effektivt knep för att eliminera nÀrvaron av meddelanden i din inkorg för alltid frÄn personer som du inte vill lÀnka till lÀngre. Detta Àr vÀldigt coolt eftersom du bara tÀnker undvika hans meddelanden och du mÄste ta bort dem frÄn dina kontakter. PÄ sÄ sÀtt undviker du eventuella besvÀr eller framtida problem med den personen.

I handledningen nedan kommer vi att ge dig de exakta stegen du behöver ta för att kunna göra detta Dölj eller ta bort Facebook-meddelandeknapp enkelt. Stanna bara hos oss och lÀr dig mer om den hÀr plattformen som lanserar nya funktioner varje dag för komfort och sinnesfrid för miljontals anvÀndare i detta sociala nÀtverk.

Hur du enkelt döljer eller tar bort Facebook-meddelandeknappen

Sedan ska vi förklara hur man enkelt döljer eller tar bort Facebook-meddelandeknapp. Det första du bör göra Àr att ange ditt konto Facebook och logga in, nÀr du Àr pÄ din sida kommer du att gÄ till den blÄ stapeln och var Àr din logotyp och ditt namn kommer du att göra ett klipp.

PÄ sÄ sÀtt kommer du att se din profil och alternativ för biografi, info, vÀnner, foton etc. för vÄrt specifika fall kommer vi att göra ett klipp i infoalternativet. Du för markören över ditt födelsedatum. NÀr det Àr klart kommer följande alternativ att visas, Redigera din grundlÀggande och kontakt.

Du mÄste göra ett klipp dÀr sÄ kommer en ny skÀrm med fler alternativ och du mÄste scrolla ner tills du hittar alternativet FödelseÄr. Du kommer att se ett redigeringsalternativ i den, skapa ett klipp och det kommer att finnas alternativ för att Àndra ditt födelseÄr. Bara det Àr viktigt Àndra Är och att födelseÄret nu Àr 13 Är gammalt.

Födelsedatum instÀllning för att ta bort Facebook-meddelandeknapp

Det betyder att du mĂ„ste ange det födelseĂ„r som gör att du för nĂ€rvarande fyller 13 Ă„r. Om du nĂ„gon gĂ„ng Ă„ngrar dig och vill ange ditt födelseĂ„r igen du mĂ„ste vĂ€nta minst 7 dagar. Efter det kommer du att se meddelandet “Kom ihĂ„g att du bara kan Ă€ndra ditt födelsedatum ett begrĂ€nsat antal gĂ„nger.”

Och Àven en kryssruta som frÄgar om du bekrÀftar att du Àr 13 och att du ska kryssa i den. Slutligen kommer vi att göra ett klipp i alternativet Spara Àndringar sÄ att din Älder bekrÀftas vara 13 Är gammal. Innan du lÀmnar det hÀr avsnittet mÄste du Àndra sekretessalternativen genom att klicka pÄ lÄsikonen.

NÀr klippet har skapats visas det tre alternativ: Offentlig, Mina vÀnner och Endast jag, mÄste du vÀlja Endast jag. Nu mÄste du avsluta den hÀr instÀllningen och se att ditt Facebook-konto inte lÀngre kommer att visa alternativet Skicka meddelande. Detta beror pÄ de befintliga begrÀnsningarna för att skicka meddelanden till barn under 14 Är.

Som du kan se Àr detta trick vÀldigt enkelt att utföra och praktiskt taget effektivt för att undvika irriterande personer som har en full inkorg med sina meddelanden. DÀrför kommer vi att avsluta den hÀr handledningen som visar dig hur man enkelt döljer eller tar bort Facebook-meddelandeknapp

0 Shares