Hur du blockerar eller döljer din Facebook-berättelse från någon – slutför handledningen

0 Shares

om du vill blockera eller dölj din facebookberättelse från någondu kan göra det enkelt och snabbt. Facebook erbjuder ett lämpligt alternativ för att dela berättelser och dölja dem. Du kan också dölja foton, inlägg och information med alternativet att göra din Facebook-profil privat.

För närvarande sociala nätverk som Facebook har tusentals säkerhetsfunktioner och integritet i miljontals användares personliga liv. Konfiguration är en av de funktioner som utmärker sig genom att vara ett verktyg för att förhindra att vissa personer ser de berättelser du har laddat upp.

Facebook och till och med Facebook Lite har skillnader, men båda dessa är mycket sofistikerade applikationer och de blir mer kända för varje dag. Miljontals användare föredrar dessa applikationer på alla sociala nätverk. Dess skapare Mark Zuckerberg har optimerat och tillämpat tusentals funktioner för att göra sin applikation till en av de bästa.

Du kan se att detta är riktigt smickrande bevara vår integritet valt endast för dem som ger oss fullt förtroende. Detta beror på att dagens samhälle har dåliga avsikter, så vi måste ta hand om våra personliga liv.

Gör dina Facebook-berättelser osynliga för alla du vill

Vi vill lära dig med enkla steg att du kan dölja Facebook-berättelser. Om du använder den här funktionen på din Facebook kan du vara helt säker på att ditt innehåll blir synligt för personer nära dig.

Nu är det första steget du behöver göra att klicka på applikationsmenyn som finns i det övre högra hörnet. Senare gå bara till “Inställningar”du hittar den längst ner i menyn utan komplikationer.

Klicka på “Inställningar” för att gå till ett annat alternativ som heter “Sekretess”, där du måste klicka. När du håller markören över “Sekretess” visas flera alternativ. När du är i dessa alternativ, välj var den är skriven – Vem kan se dina berättelser?

Och när får du veta, “Vem kan se dina berättelser?” du kommer att välja “dölj historik från”. Då kommer du att kunna se hela din Facebook-vänlista och du kommer att ha möjlighet att välja de personer som du inte vill ska se dina berättelser, efter att du har valt måste du spara.

Å andra sidan kan du lika gärna dölja dina berättelser från Messenger. Du behöver bara gå till Messenger och klicka som om du skickade in en artikel normalt. Du kan ta ett foto en stund eller ladda upp en berättelse från din mobila enhet. När du gömmer dina Messenger-berättelser kan du fokusera på att lägga din favoritmusik i dem.

Innan du skickar in din berättelse måste du gå till avsnittet “Sekretess” längst ner. Efter det kommer alternativet “Vem kan se din berättelse?” att visas på skärmen. Y du kan välja om du vill att någon ska se denbara dina vänner, justera det bara för specifika personer och dölj de personer du inte vill ska se din berättelse.

Vilka andra saker kan jag blockera eller dölja med Facebook?

Det finns omständigheter där du vill bevara fullständig integritet hela din Facebook-profil. På samma sätt som berättelser kan döljas, kan foton, publikationer och mer döljas i inställningssektionen som redan nämnts ovan. Allt detta är bekvämt så att det delade innehållet inte är lätt att se av främlingar.

Du kan hålla hela din Facebook-profil privat. om du vill endast en grupp personer kan se dina fotonvad du delar, vad vissa personer postar i din bio, inklusive du är på rätt webbplats för att lära dig hur.

Sedan går du till Facebook-menyn och Klicka på “Inställningar”. Du kommer att gå till alternativet som säger “Sekretess” och klicka. En mängd olika alternativ dyker genast upp som du kan ändra för att öka säkerheten på din Facebook.

För att ändra vem du vill visa ditt innehåll för tillämpa, klicka på “Redigera”. Om du är okej med att personer som inte finns på din vänlista ser din aktivitet, lämna den som “Offentlig”. Å andra sidan, om du vill att bara dina vänner ska se det, välj “Endast vänner”, och om du vill dölja vissa personer, välj “Vänner utom …”.

0 Shares