Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur du anpassar dina länkar på Instagram Stories

Instagram har just uppdaterat länkklistermärken på berättelser så att alla kan anpassa texten och färgen på sina länkar för att bättre passa deras estetik.

I oktober rullade Instagram ut Link Stickers globalt, så att alla kan lägga till länkar till sina Instagram Stories, oavsett deras verifieringsstatus eller antalet följare de har. Detta är idealiskt för små artister som vill dela länkar till gigbiljetter eller deras musik på streamingtjänster, till exempel, utan att behöva guida fansen till “länken i bion”.

Fram till nu har Link Stickers varit enfärgade och visat URL:en, utan möjlighet till anpassning. Förra veckan ändrades detta med Instagram som tillkännagav möjligheten att anpassa Link Stickers. Du kan nu gå in Klistermärke text som är på plats istället för URL:en. Tittarna kommer fortfarande att kunna se URL-destinationen med ett enda tryck, vilket bör skydda användare mot spam eller besöka skadliga webbplatser. Du kan nu också enkelt växla mellan tre färgalternativ.

Hur man anpassar Instagram Link Stickers

  1. På Instagram, svep åt höger eller tryck på plusikonen i det övre högra hörnet för att skapa en ny berättelse.
  2. När du har tagit eller laddat upp din bild eller video trycker du på smileyikonen i det övre högra hörnet för att komma åt Klistermärken.
  3. Välja LÄNK.
  4. Ange URL-destinationen och tryck på Anpassa klistermärkestext.
  5. Skriv texten du vill ska visas i berättelsen och tryck sedan på Gjort.
  6. Tryck på klistermärket för att växla mellan färgerna och dra för att placera det där du vill.