Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur du ändrar ditt namn i Valorant

Valorant är ett av de mest populära videospelen just nu. Det är ett lagbaserat förstapersonsskjutspel. I valorant får varje spelare ett unikt Riot ID, så spelare kan använda dessa unika ID för att hitta varandra i spelet. Ditt Valorant-namn är kopplat till ditt Riot-spelkonto. Du kan också ändra ditt Valorant-visningsnamn genom att använda det officiella Riot-spelkontot. Att byta namn på Valorant är helt free, och du behöver inte spendera några Riot-poäng. Det finns ingen begränsning för att ändra ditt Valorant-namn, men du kan ändra det en gång var 30:e dag. Låt oss i den här guiden diskutera hur du ändrar ditt visningsnamn i Valorant.

Steg för att ändra ditt namn i Valorant

Till en början måste du stänga Valorant-klienten för att ändra ditt namn i Valorant. När du är klar följer du stegen nedan för att ändra ditt Valorant-namn.

[1] Besök Riots officiella hemsida och logga in till ditt konto med ditt användarnamn och lösenord.

Notera: Du kan också logga in via Google-, Facebook- eller Apple-konton.

[2] Efter att ha loggat in kommer du att se Riot ID, inklusive ditt användarnamn och tagline.

[3] Välj Riot ID till vänster i kontorutan.

[3] Tryck på din nuvarande Riot ID och rensa det. Du kan också ändra din tagline som finns i slutet av ditt namn.

[4] Ange din nytt Riot ID för att ändra ditt Valorant-visningsnamn och välj Skicka in för att bekräfta ändringarna.

[5] När du är klar, öppna Valorant och kontrollera om ditt namn återspeglas i spelet.

Relaterad: Hur man avinstallerar spel på Xbox One

Du kan också använda Riot-webbplatsen för att ändra din personliga information som födelsedatum, e-post, region och kontolösenord.

Genom att använda dessa steg kan du enkelt ändra ditt namn på Valorant. När du har ändrat namnet kan du inte göra några ändringar under de kommande 30 dagarna. Du kan också använda den här metoden till andra spel publicerade av Riot-spel som League of Legends, Legends of Runeterra och mer.

Om du har några frågor och förslag på metoden ovan, vänligen meddela oss i kommentarsfältet. Följ vår TechOwns Facebook och Twitter sidor för att få fler relaterade artiklar.